- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
francz'70 #13856 üzenetére
"Én inkább személyesen kipróbálnám, mielőtt lehúzom..."
Mi tart vissza? Mit vársz ? Verebet aki lesz helyeted teszt alany?Vedd meg hozzom a Dockin és össze mérjük!
Ha annyira hiszel benne miért nem te veszed meg? Ja és hogy ajánlasz valami másnak ha te magad se mered megvenni.
Ja bocsánat, az én hibám hogy 7 éve foglalkozok bluetooth hangszórókkal sok tapasztalatom van.
Szerintem olvass vissza a topikot, én nekem nincs kedvem lefekvés előtt magam ajnározni.
Alan Rossi is kijelentette komment szekció nincs több Tronsmart nem nagyon nem üti meg azt a szintet ami megérdemli a teszet.
Oluvnak is égnel áll a haja ha azt a márkát hallja.Én nekem volt pár éve Tronsmart T6, havernek T6 Plus, utána Mega, meg a T6 Max. Nekem volt 3 hónapig T6 Max por fogónak, és egyik se kreált semmi maradandót. Na most 4 év döglödés után mi változott náluk?
És ez csak egy márka, nekem nagyon kiábrádító volt.
Én hallottam 100 hangszórót kb az évek alatt, szóval azért már van egy viszonyítási alapom mi a jó és rossz, és mi a vállalhatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest