- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
válasz
stellaz #13126 üzenetére
Stereo, leteszteltem. A kérdés viszont eszembe juttatta, hogy a Sony azért profibb. Ott a párosítás gombbal lehet váltani a csatorna kiosztást, ill hogy dual mono is lehet, ha kell.
Közben lett egy második XB12-m is végre.
Folyamatosan tesztelgettem őket fej-fej mellett stereoban is így már. Hát a Sony azért hű a nevéhez, tisztábban szól azzal, hogy hallhatóan nagyobb freki spektrumot fog át, mélyebbre is megy kicsit és kiegyensúlyozottabb a hangképe (nem annyira zenefüggő). Szóval ha a még mostani Officedepotos 10e.-s árát nézem a fele annyiba se kerülő Silvercresttel szemben, megérheti az XB12-t választani, viszont a Silvercrest már 5.0-s protokolon működik, így kicsit modernebb (pl. akku töltöttséget is visszajelez a telón). Kb. akkor hoz kvázi közel Sonyhoz mérhető hangzást, ha szembe fordítom magammal, azzal tehát javul a magasak aránya, de nyilván nem lesz ugyanolyan azért, viszont az árához képest mégis elég jól közelíti. Elvileg made in Germany cimke van rajta, úgyhogy továbbra is tartom, hogy ajánlható olcsó cucc. Pl. egy JBL Go2-höz mérve, hogy ne csak a Sonyhoz hasonlítsam mindig, s a Go2-t régen sok videós tesztben ajánlották belépő hangszóróként, simán nyerő hangban is a Silvercrest + még hogy TWS-t is tud. Sőt ahogy Go3-akat is hallgattam az elmúlt időben, azt meg tuti nem vennék.
Szóval cáfolható a mondás a Lidl terén: nem minden olcsó húsnak híg a leve...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB 6400MHz / B650 WiFi / 1TB Gen4 / 750w GOLD! BeszámítOK
- T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Urevo U1 Walking Treadmill
- Phone 15 Pro fehér, 256GB kijelző viseltes, akksi 87%
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest