Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... 100-120 db /különböző/ Bluetooth hangszóró után ... "
Azta!Nekem egész életemben nem lesz annyi.
Ez a Devialet biztos k. jó (a nagy meg még jobb) - csak esetemben legalábbis - nem látom a felhasználási területet. Egy közepes méretű, akksis bt. az a jó, hogy tudom magammal ide-oda (lakás, garázs) vinni. A kisebbet (esetemben Soundcore Boost) be tudom dobni a táskába, és síeléskor, nyaralások alkalmával tud jó szolgálatot tenni. De egy ilyen cuccnak kell a (fix) hely. Meg akárhogy is nézem, de ez így mono. Kellene még egy az igazi zenei élvezethez. Csak utóbbi esetben már akkor esetleg joggal vetődhet fel a kérdés, hogy ennyi pénzért ne egy "rendes" rendszert rakjon-e össze inkább az ember?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest