- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- V.Milán: ⭐DICSŐSÉGFALAM⭐
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
francz'70 #12812 üzenetére
Mindegy, én elengedtem a dolgot, ennek értelme nincs max idő pazarlás.
Te írsz folyton ide, írtam ha elégedett vagy az számít.A 2Tronsmart árából már kijött volna egy Motion Boom is, akkár Dockin is.
"Miért kampányolsz folyamatosan a dockin és társai mellett, ha nekem nincs rá igényem, tudom, hogy szuper hangszórók de igazán leeshetett volna már, hogy ez nyamvadt tronsmart hangolgatása jobban érdekel."Igazság szerint, nem miattad hanem mások miatt. Egy nonami emberke betalál a topikba, és olvassa "Micsoda" Bestbuy a tronsmart. Megveszi, sír a szája elégedettlen és kidob pénzt, időt energiát. Írtam ha te elégedett vagy az számít, de nyilván sok jobb hangszóró, ezért az árért meg főleg.
Igazság szerintem, de kezdtél el személyeskedni, próbáljam a tronsmartot egy 300E csúcs mobil mellet hogy jó minőséget produkáljon. Én csak reagáltam a provokálásra, élőbe kipróbálhatjuk mennyit számít a mobil.
+ Azért vedd észre fordítva ülsz a hajón, egyik tag se élteti a hangszóród. A Másik kolega szerint is borzalmas a hangja.#12813francz'70
Láttom ha valakinek nem egyezik a véleménye betámadod. Szép gratulálok#12811Kapanyél
A Hazai webshopok 24-26 táján árulták, de a borzalmas hangért ez a ár már bőven nem tólerálható szerinten. Ennyiért az ember kap valóban jó hangú hangszórót is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- I7-7700K/32GB Ram/GTX1660 Super OC
- Erős Gamer PC! RTX 3080/32GB Ram/I5-11600K/Be quiet
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest