- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocee
senior tag
Nem fogok kettőtöknek külön írni,viszont mindkettőtöknek szól,hogy remélem azért van annyi jogom,hogy eldöntsem hogy sztem egy termék túl van e árazva és nekem mennyiért éri meg,olyan érzésem van mintha abban a csapdában lennétek ha valami drága az csak jó lehet...
Elmondtam,hogy jó a vifa,de nekem nem azt hozta amit vártam, igazából ha nem lenne a dockin maradna is,de így nem tud annyi pluszt,hogy megtartsam.
Onkyo playert és Foobartt használok és minimális módosítás van eqban,ha egy nagyon prémium termék appja annyi hogy be tudok egy mély hang kiemelést kapcsolni meg auto power off-t akkor ennek az úri huncutságnak tényleg nem én vagyok a célközönsége,mert ettől én nem fogok szétcsúszni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Linux kezdőknek
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Filmvilág
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest