- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
River
Arcképgyáros
válasz
Lami66 #12565 üzenetére
Lehet igazad van.
Vagy nagy termékfrissítés jön, és szabadulnak a régi raktárkészlettől, vagy pénzügyi gondok vannak és kell a bevétel bármi áron.
-Kicsit ezen elgondolkodtam, de furcsa igazából, hogy mindkét típusból (Helsinki, Oslo) csak a fekete Kvadrat textíllel szorult be a raktárkészlet nekik. Szerintem egy fekete kelendőbb mint egy sárga...Ugyanakkor az is fontos infó, hogy ezeknek jött egy frissített 2020-as modelljük és ezek azok. De ezeket a frissített modelleket is mindenhol 500 dollárért vesztegetik, a Vifa oldalán is. Vagy 100 helyet megnéztem. Egyedül a Telekom oldalán volt ez a nevetségesen alacsony ár. Külföldi oldalakon is elkalandoztam és hasonló a helyzet. A legolcsóbb ár az 429 dollár volt.Szerintem szimpla elárazás történt. Különben mi más magyarázná azt a dolgot, hogy a Reykjavik ami az egyik belépő szintű hangszórójuk 65.000 Ft a Telekomnál (és ez mindenhol ennyi), az OSLO meg csak 60.000?
OSLO-t megrendeltem két hete, ki is hozták és minden rendben van vele...
Hallgattam és azon töprengtem, hogy milyen sajnálatra méltó dolog az, hogy valaki inkább egy (tapasztalatból mondom) dobozhangú Charge 5-öt vesz 65.000 Ft-ért ez helyett.
Sőt, itthon van egy JBL Boombox 1 és azzal összehasonlítva a magasak sokkal szebben szólnak az OSLO-n, de ezt valahogy sejtettem, hogy így lesz... A mélyek erősebbek a Boomboxon de az engem már zavar. A Vifa sokkal természetesebben adja át a zenéket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- TCL LCD és LED TV-k
- YouTube
- Brave
- Ez a mondat angolul?
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Canon ImagePrograf PRO-6100S Plotter, kevés nyomat, kitűnő állapot
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest