Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
Hopestar A80 eszközről írnék egy kis összefoglalót, mert meglepően jó minőséget kaptam és iszonyatosan lehengerlő hangzást. 2 hét használat után teljesen magával ragadott, nagyon tetszik, hogy már 1-es hangerőn is brutális mély van jelen, ami a hangerő növelésével csak fokozódik. Kaptam hozzá vállpántot /edzéshez is jó a kis 8 kilós fenevad/, aux kábelt, s egy állandóan összekapcsolt mikrofont /feltéve ha be van kapcsolva a mikrofon, akkor egyből kezeli is/.
3 féle hangzás mód van, az első a brutál mély, a második a kiterjesztett kültéri hangzás, és végül egy letisztult kevésbé erőteljes méllyel operáló tiszta hangzás. Külön állítható a mikrofonnak is a hangereje, de a lényeg a hangzás, az valami elképesztő. Még nem járatódott be teljesen, de érződik, hogy fokozatosan magára talál. A Sencor Resonex Mega-t igen durván talomba teszi minden téren. Összességében kuponokkal és kedvezményekkel együtt ingyen szállítással 70 ezer forintomba került, amit én úgy vélek nevetve megért, pláne ha azt veszem figyelembe, hogy brutális akkumulátor is van mellé téve. Remélem legalább 4-5 évet kiszolgál ő is, mint a kicsi Sencor SSS6800, akinek viszont így a hely miatt távoznia kell a háztól.
-
rdt89
addikt
Na bekapcsoltam a Hopestar A80-at. Én nem mertem 50% felé emelni a hangerőt, ez egy szörnyeteg. Olyan basszus van benne, hogy az valami leírhatatlan. Megvolt a mellkasomban is a szorító élmény, ez sokkal durvább cucc a Sencornál, és sokkal tisztábban is szól, a mély pedig valami egészen elképesztő. S lemèrtem a súlyát, s tényleg 8 kiló, félelmetes. Anyaghasználat nagyon jó tapintású és erőteljes érzetet nyújt. A csomag tartalma nagy teljesítményű töltő kábel, mikrofon, jack kábel, vállpánt. Remélem ő nem fog rezegni, mert a Sencor is nagyon megnyert, de vannak dolgok amiket nem tudok megszokni, s az a rezgés a készülékből.
-
rdt89
addikt
válasz
carl18
üzenetére
Hopestar A80. Igazából nekem bevált a Sencor, az SSS6800 4 évig volt meg s most is tökéletes állapotban van. Ehhez a mostanihoz adtak karaoke mikrofont meg vállpántot, aux kábelt, töltő kábelt. Sajnos sokat volt kint a hidegben, így még nem mertem bekapcsolni, hogy megnézzem milyen, pedig már nagyon akarom.
-
rdt89
addikt
válasz
carl18
üzenetére
Mostmár leírhatom, mert jóváhagyták a visszatérítésemet, de emiatt válltam meg részben a Sencor-tól, nem tudom, hogy az újszerű miatt hibásan küldték ki vagy mindegyik modell ezt csinálja, de nekem is 70% feletti hangerőnél mintha rezegne a polc a szekrénybe hang jött ki a boombox-ból. S nem akartam ráfizetni az újra, hogy cseréljék, ezért is engedtem, hogy ez a másik teljesen elvarázsoljon és ezért is váltottam, ez így a teljes igazság.

-
rdt89
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
Na majd ha megérkezik megnézem mennyire fedi le a saját preferenciám. Én bízok benne, vagy csak bízni akarok, de remélem meghozza azt amit várok tőle.

-
rdt89
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ. Amúgy a használati útmutatójában 50hz van, s leírások alapján pedig mégis nagyon erőteljes mélyet produkál, de megint amit írtál is, hogy szó útján és telefon mikrofonnal rögzített teszt. Megnézem ha megjön, s ha nem lesz olyan zúzós a basszus, mint a tesztekben elállok ettől is 2 hét joggal és megyek más irányba.
De én nagyon bízok benne. -
rdt89
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
Én majdnem minden videót megnéztem, csak nem tudom ebbe a témába ki számít hiteles arcnak
Na majd hitelesítem én 🤣 -
rdt89
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
Sajnálom akkor félre értettem
Pedig youtuben rengeteg teszt van róla, de jövőheten ha megérkezik alaposan megjártom
-
rdt89
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
Sajnos nekem is kár volt
-
rdt89
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Nem volt kevés, viszont az a baj, hogy allegro dobta fel ezt a monstrumot, mivel az internet a böngészést nem felejti. Volt 4 ezer ft-os kuponom is és így 82 ezerre jött ki postával együtt, így mondom az jobban is tetszik, mint a Sencor és elég brutálisnak hozták ki a tesztekben, így mondom bátor leszek és ezt visszaküldöm, azt pedig bevállalom. Van rá 24 hónap garancia és van hozzá vállpánt is, hétfő-kedd körül meg is érkezik ha jól láttam.
S remélem itt már nem csábulok el további készülékcserére
-
rdt89
addikt
Valaki hallott már a Hopestar a80-as 8 kilós szörnyetegről?
-
rdt89
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Tesóm igazából feltekerte 100-ra is és már ment a hálózati kábelért a plusz 60w miatt, de mondtam ezt nem kéne, így ment 100-on is pár másodpercig. Igazából a hangzása miatt nincs kompromisszum ami ne férne bele, kicsit erősebb karok kellenek mellé és több elszántság, de lehet ez is hordozható szórakozás.
Jelenleg 20-30%-os hangerőn járatom, hogy teljesen bejáratódjon utána majd hálózatról kilakoltattatom magam.
Egyik ismerősömnek van Boombox 3-asa azzal összeengedem. Az az érzés ahogy a mély a mellkasomat ütögeti egyszerűen olyan dolog amiért a kis 6 kilós teste teljesen hordozhatóvá teszi. 
-
rdt89
addikt
Ma 10:58-kor átvettem ezt a még akkor méretileg nem ismert fenevadat. Ahogy kibontottam egy kibélelt fóliát szembesültem azzal, hogy ez hordozhatóságilag korlátozott.
Eszméletlen nagy böhöm dög, hangzása és basszus tartománya háromnegyed hangerőn is már iszonyatos és hihetetlen. Még nem nagyon teszteltem, mert családi összejövetel volt és ők annyira nem rajongtag a hangzavarért, de amint magányra lelek ezzel a hátizsákkal, jobban széthajtom, meg ugye bejáratom és leírom a véleményemet róla! -
rdt89
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Szeretek néha ilyen őrült ugrást művelni.
Amúgy az a baj, hogy volt nálam egy Boombox 3 és eléggé lenyűgözött, csak az ára annyira nem volt baráti, s most jött ez a 72 ezer forintos ajánlat s a többire nem emlékszek. Nekem bevált a Sencor, jó nem várok tőle JBL szintet, de annyira nagy lemaradást se. S ha annyira lenyűgöz, mint ez az OEM gyártott Sencor, már nem lesz csalódás. -
rdt89
addikt
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Alza-nal volt egy kibontva 72 ezerért, így még olcsóbban sikerült megszerezni
Az SSS 6800 nekem a mai napig egy nagyon kellemes készülék, az anyaghasználata elképesztő, még mindig nem látszanak rajta a használat nyomai és nem is kezdte meg az idő foga se. Nekem is jobban adta a JBL Extreme-nel a hangzása.
Az új jövevény ma vagy holnap esedékes az érkezésében, de én láttam pár eldugott oldalt / véleményt ahol a Bommbox 3-al hozzák egy szintre vagy még annál is kicsit jobbra, de ez nyílván majd ha hozzámkerül derül ki bejáratás után. Sok helyen van róla felhasználói vélemény csak nagyon bele kell merülni, ott viszont nagyon dicsérik. Amint meglesz és teszteltem összegzem mi a véleményem.
-
rdt89
addikt
A mai napon nyugdíjaztam az SSS6800-at és váltottam le egy Sencor Resonex Mega-ra. 4+ évig tett hű szolgálatot és okozott rengeteg felejthetetlen hangulatot ez a kis gyöngyszem. Rengeteget volt használva, és az akkumulátor kapacitása még mindig hozza a gyári értéket, valamint se az anyaga, se a hangzása nem fáradt el, még mindig olyan szép állapotnak örvend, mint mikor hozzájutottam. Amennyiben az új is bír ennyit, már megérte a beruházást.
-
rdt89
addikt
-
rdt89
addikt
Egy kis beszámoló a Sencor SSS 6800-ról: Az akkumulátor kapacitása tényleg félelmetes, az, hogy 30 órát ment fél hangerőn már eleve szimpatikussá teszi, de az anyaga és a hangzása az valami eszméletlen egy BT-s kütyühöz mérten. TV-re kötve, olyan hangzást ad a filmnek mint egy házimozi rendszer és, ha azt akarom, hogy a szomszéd ne könyököljön a szemjáratomba 1-es hangerőt adok rá, és így is iszonyatos mit tud. Zene téren még a subwoofer tesztet is szépen kidomborította és kiadta a mélyeket. Nagyon elégedett vagyok vele és ha kell olyan hangzást csap a 30nm-es szobába, hogy alig lehet túlkiabálni és a mélyeket se torzítja el. Persze maximális hangerőn visszább vesz a basszusból, de az amit produkál számomra több mint elég. Én úgy gondolom a 33 ezer forintos árát megérte és ebben az árkategóriában bármelyik készülékkel felveszi a kesztyűt /szerintem/
-
rdt89
addikt
Nem mertem háromnegyed hangnál nagyobbra csavarni, a videó annyira nem is adja vissza s a végén vettem fel a feléről a hangerőt, de szerintem marha jó + tvre kötve ment.
-
rdt89
addikt
Megérkezett a Sencor terméke. Meglepett az anyag minőség, valami fantasztikus érzés fogdosni. Tudom nem illik, de egy sub testet háromnegyed hangerőn letoltam rajta, hát ezt nem vártam tőle, pedig auxon tvre volt kötve. Nem torzított és nagyon szépen kiadta a mélyet és magasat egyszerre. Egyébként ha valakit érdekel csináltam videót a sub testről mailon szívesen elküldöm. Igaz nem ad vissza az élményből mindent, de hallatszik, hogy nagyon nem rossz cucc, sőt nekem elnyerte a tetszésemet és amiért vettem azt hozni fogja.
-
rdt89
addikt
Holnap érzkezik meg a Sencor SSS6800-as BT hangszóróm, s ha bárkit érdekel róla bármi, nyugodtan keressen meg privátba, vagy akár itt fórumon is írhatok pár sort, vagy csinálhatok a hangerejéről és a hang tisztaságáról videót. Bár a legjobb hangrögzítő eszközöm a Huawei P40 Pro 4 mikrofonos zajszűrős rendszere, de hajlandó vagyok bármilyen kérésnek eleget tenni!
-
rdt89
addikt
válasz
carl18
üzenetére
Na ez a baj a sok teszt oldallal, hogy már náluk se tudhatja az ember, hogy melyik mond igazat. De szerencsére a felhasználók is imádják. Ha meg nem tetszik 2 hétig vissza küldhetem.
Sajnálom, hogy a vásárlás után találtam meg ezt a fórumot, pedig rengeteg oldalt kerestem, s mikor megvettem akkor dobta be.
-
rdt89
addikt
válasz
carl18
üzenetére
Sok véleményt olvastam felhasználóktól, hogy egyik Sencor se produkál ilyen minőséget és ez a legmeglepőbb benne, hogy a márkából ennyire kiemelkedően jó. No de ha megérkezett megnézem milyen és mit szól és mit bír, de ha már egy szobát szépen megtölt és kellemes basszust kínál, akkor már rossz nem lehet. Várj van itt róla 2db teszt is 1 2. S, hogy ezekből mi igaz, majd ha megkaptam kiderül.

-
rdt89
addikt
Igen ezért is írtam így rá, hogy a hosszútávú tapasztalatokat más is olvassa.
#12469carl18:
Rengeteg tesztet láttam róla, ahol mindenki pozitívan vélekedett, rengeteg oldal véleményezésénél, csak pozitívan nyilatkoztak, és ez az a videó, ami meggyőzött, hogy nem nagyon éreztek különbséget a JBL Xtreme 2-höz képest (már amennyit értettem a szövegből
). Nekem 6 évig szolgált egy Media-tech BOOMBOX BT (MT3145), s maximálisan elégedett voltam a hangzásával és mindennel amit nyújtott, pedig ez is egy no name márka. Most is a csere a meghibásodott töltő csatlakozó miatt érett meg sajnos. S rengeteg hangszóró között keresgéltem és ez teljesen magával ragadott, szállítással és 2 év hazai garanciával együtt 33ezer forint volt.
Hosszútávon érdekelt volna, hogy mennyire jó.
De akkor majd írok róla én ide 1 hónap használat után egy kis összefoglalót.
Köszönöm szépen a részletes leírást és segítséget egyébként, ezt a Dockin D Fine-t nem ismertem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- MIUI / HyperOS topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest