Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben, újabb kínai csoda.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
Azt a ragasztószalagot el lehet felejteni, az nem ragad többé. Én felülragasztottam, teljesen keresztbe outdoor szalaggal. Az tulajdonképpen csak a csavart szigeteli, ha jól láttam. De mivel elég széles a feje, és gumi van alatta (maga a membrán kerete), membrán maga, szerintem önmagában is szigetel.
Ami még megoldandó, a vászon (kék vagy narancs) visszaragasztása kétoldalú ragasztóval, mert az eredeti semmit nem fog. És a vászon is macerás, mert nyúlik, mint a gumi. Főleg a széleinél körbe, mert elég szorosan ől, és a cső, amikor dugod vissza, könnyen összegyűri.
Én úgy vettem ki, hogy vannak mélyek, úgy szól, mint előtte.
Ami viszont meglep:
1. teljes hangerőn, sok basszust tartalmazó zenén (Arizona dream) még mindig van torzítás (nem durva, de hallható). Ez normális ekkora hangszórótól, vagy az akksi nem szállít elég kakaót (8A tartó, 13A peak)?
2. A DSB-250 igen halkan szól ehhez képest, és alig van magasa. Ez mitől lehet? Talán a szar aksik miatt automatikusan visszavesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Total Chaos teszt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi