- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
tatabike #11158 üzenetére
"... lehetséges-e olyan, hogy a bluetooth média egyszerre két vevőre kerüljön kiküldésre?"
Nem teljesen értem, hogy miért akarod az autóban bluetooth-al összekötni a végfokokat, de a kérdésedre válaszolva: igen, létezik ilyen. Általában TV-kre szoktak ilyet (vagy ilyet) kötni, és akkor egyszerre akár két fülesben is ugyanaz fog szólni. Igen ám, csak itt az input vagy vonali, vagy optikai. Te pedig gondolom ott is bt.-t szeretnél.
Mondjuk elvileg erre is meg van a megoldás. Az 3.5-es AUX port-ba "beleszúrsz" egy ilyet.
Szóval utóbbira küldöd a jelet a telefonból, míg az előbbiek valamelyike pedig szétszórja a két végfokra. Ha, jól értem, amit szeretnél...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Anime filmek és sorozatok
- Gyúrósok ide!
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen TV-t vegyek?
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest