Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Aweriot: Cloudflare és mi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Levél gyermekemnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
espi38
üzenetére
nem értem a véleményeket miért dicsérik ennyire
Na ezért irtam hogy ne adj arra amit online értékelnek az emberek. Mert lehet online jókat irnak róla attól még a valóságban lehet valami rossz. Meg akik árukeresőn értékelnek akkár lehetnek bolt tulajok is hogy jobban vegyék az adott terméküket.
Én általában azért szoktam adni a negativ értékelésekre is, mert az lehet közelebb áll a valósághoz mint gipsz jakab 0 tapasztalata a hangszórók terék.Szóval gondoltam élőben de csak átjött nem véletlen drágább a JBL, mert nem olcsó tény de annyival jobb is a hangja. Ezért irtam hogy akkor szép lassan összegyüjtöd az árát és inkább veszel egy jobbat. Mint sem az olcsó silány termékekket próbálgatod és csak az időd pazarlod vele.
Bár igaz, akkor láttad a Panasonic is versenyképes alternativa
Majd eldöntöd melyik áll közelebb a szivedhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Latitude 5495 (AMD Ryzen 5 PRO / 16GB DDR4 / AMD VEGA 8 / 256GB / Windows 11)
- DELL VOSTRO 3490 (Core i5--10210U / 16GB / 256GB / 14"FHD / HUN BILL/ Win11) 27% ÁFA
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB fekete garanciával
- Xiaomi 15T Pro 12/512gb - Makulátlan, Euronics számla, garancia, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro Max Spacegray 100% akkumulátorral!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest