- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- sziku69: Szólánc.
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
tranceplanet #10417 üzenetére
Igen tudom hogy kerülendő saját börömön tapasztaltam!
Csak 2 éve még nem volt Earfun, és hát hazai piacról valóban nehéz jót kifogni.
Tudom jó az uboom, nekem most Earfun go van itthon kicsi kompakt szóval remek kis hangszóró.Aliexpressen néztem, bakker a SoundCore Motion + elég durva kereslet van.
Csak ott 15.000 értékesités zajlott le, aliexpressen egy termék se láttam ilyen nagy keresletet.Még az amazon értékesités is ott van.
Mondjuk ha valami jó akkor valóban venni kell ,ezzel is támogatva a céget amit készitette.Az Anker márka egyre jobb akkor, pedig emlékszem a Soundcore-Soundcore 2 amikről régen hallotam.
Azért még ha lassan is de frissül ez a piac, mondjuk belegondolni is ilyesztő 7 éve jöttek ki az első generációs bluetooth hangszórók. És 7 év alatt hány márka hány terméket dobott piacra, viszont azért tegyük hozzá ezekből volt rengeteg ami végül szemét. KIváncsi vagyok hogy leszünk 3-5-10 év múlva ha már most ilyen termékek vannak piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest