Hirdetés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Czimby
üzenetére
Bluetooth Lautsprecher Tribit XSound Go [Upgraded] 16W
Amit linkeltem neked ha rákatintasz igy irja. Nem az én készülékemben van a hiba.Gondoltam leirom, azért olyan nagy különbségekre nem kell számitani. A Tribit jó minőségü hangfalakat gyárt, Xsound Go és a Surf egyaránt a Earfun Go méret és suly csoportja.
Most nem akarom az Earfunt se agyon dicsérni, még Tribitet nem hallottam. De oluv tesztjében az ugraded verzió sokkal szebben szólt.
Ahogy elnézzem a Tribit Surf is teljesen jó hangszóró lett, egy tesztben az magas hangok szebben jöttek ki mint az EarFU-góból.Nem kell ezt annyira túl parázni, amiket linkeltem hangszórók mindegyik szépen szól és minőségi hangzást nyújt.
Ha Tronsmart lenne köztük akkor megérteném hogy félsz
T6 torz mélyei ota nekem is voltak álmatlan éjszakáaim!
De a T6 MAX is valahogy kizárolag a mély hangokra koncentrált.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Kék független 256GB
- Samsung Galaxy S24 8/256 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új, bontatlan, iPhone 17 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Komplett PC - GTX 1080 , i7-7700, 32 GB RAM, 750 GB SSD, 1 TB HDD
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest