Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Blue Mobile
Aktív témák
-
McLaca
őstag
válasz joelke HU #1639 üzenetére
Nem nézik hülyének. Egyszerűen dilettáns volt az ügyintéző és ami még rossza,, hogy meggyőződéssel mondta azt, amit mondott.
Sajnos igen sok olyan ember ül vonalban, akinek a kezébe még felmosórongyot sem adnék...Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
St3ven
addikt
válasz joelke HU #1637 üzenetére
"a blue-s kártyák csak blue-s mobilba lehet tenni, kártyafüggetlen készülékkel nem működik a szolgáltatás"
Hát ja, ez nem így van. Van függetlenként vásárolt készülékem, és természetesen megy a blue mobile-os kártyával, szép is lenne, ha nem menne...
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
ztibor
senior tag
válasz joelke HU #2570 üzenetére
Újra megpróbáltam, és nem lehet aktiválni mert szerinte nincs elég összeg a kártyámon.
Ami biztos, 4.16.-án rendeltem meg a Bluenet M-et, amit 6.16.-án lemondtam, utána jött a Bluenet S 2 hónapig.Tehát elvileg mennie kéne, ha az a gondja hogy szerinte kevés a lové a kártyámon, tuti nem én leszek aki kipróbálja feltöltés után :-)
Az meg hogy 2 hete ment nem jelent sajnos semmit, de legyen igazad, és éljen még sokáig, csak legyen aki lemeri tesztelni :-)
-
McLaca
őstag
válasz joelke HU #3179 üzenetére
Ó, dehogynem!
A szolgáltatókat - nem is olyan rég írtam - abszolút nem zavarja a PTK.
Ők a törvények és jogszabályok felett állnak.
Közüzemi szerződéseket simán köthetsz meghatalmazással, ami azért nem egy nyamvadt mobil előfizetés, de kártyás szolgáltatásra még az atyaúristen se hatalmazhat meg... Szánalom.Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
Apollyon
Korrektor
válasz joelke HU #3201 üzenetére
Szerintem a futárcég is saras.
Amikor nekem nem a módosított címre vitték a kártyát, akkor a futár felhívott hogy wtf van. Aztán kérte a címet hova kérem és másnap hozta egy másik futár már a jó címre.
Amúgy tényleg eléggé szervezetlen a blue.(#3193) prozodus
(#3194) dimi11Akkor megnyugodtam Azért nem semmi milyen bakik vannak még a nagyobb szolgáltatóknál is.
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
joelke HU
senior tag
válasz joelke HU #3201 üzenetére
No fejlemény lett a márkaváltásomban. A hölgy ismét felhívott, aki intézte és ő sem értette, hogy a futár miért nem adta oda meghatalmazással a kártyát. Azt meg főleg nem, hogy a blue-s ügyfélszolgálat miért állította, hogy nem veheti más át csak én, mert sokaknak így kézbesítik. A megoldás, hogy még az elején kérni kell a hölgytől, írja ki a futárnak közleményként, hogy ki fogja átvenni meghatalmazással és akkor tutira odaadja.
Így is lett, átvehette anyu helyettem.iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
Sayuar
senior tag
válasz joelke HU #5056 üzenetére
xiaomi mi4C-s telefonom van 2 SIM slottal (ami nagyon szuper készülék, meg vagyok vele elégedve), de ezzel nincs vodás 4G....ezért ugrottam rá a bluemobile netre...
Ha lejár a bluemobile ingyen 1GB netem, akkor veszek telekom domino 5 csomagot, 490 Ft-ért.
Adnak 1GB adatot, ami 90 nap alatt használható fel. Egyre kevesebbet mobilnetezek, de ha igen, akkor elvárás, hogy gyors legyen. -
HXY
addikt
válasz joelke HU #5182 üzenetére
Hálózaton belül nincs hívásvégződtetési díj, így nincs semmi akadálya, hogy magánszemélyeknek teljesen ingyen, opciós díj nélkül elérhetővé tegyék a Blue hálózaton belüli beszélgetést havi 100 óra/hónap limitig.
Így sok család venne Blue-s simet, és a legtöbben elsődleges SIM-nek is ezt használnák, vagyis más hálózatba is telefonálnának, plusz sokan még internetet is vennének. Biztosan megérné nekik, csak kérdés, hogy megmerik-e lépni.
-
Zeki
nagyúr
-
teo77
őstag
válasz joelke HU #5281 üzenetére
Szia, sziasztok!
Feltettem az immmr-t, de nem fogadja el a blue-s számomat. Mit csinálhatok rosszul?
Vagy előtte be kell regelnem a Telekom-hoz? Ha igen, hol és hogyan? Köszönöm szépen! (németül nem beszélek/értek, angolul igen)[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
válasz joelke HU #5311 üzenetére
Köszi, másodjára már sikerült! (adatok törlése, reinstall egy másik forrásból való apk-al). Az ingyen percek a bejelentkezés után már élnek is? 500 perc, igaz?
És arról tudtok valamit, hogy ha pl lejár a SIM-kártya, inaktívvá válik a DID - azonosító is? Felteszem, igen.[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
milenda
tag
válasz joelke HU #5424 üzenetére
... neten vagy telefonon a 1777-en rendeld, ott biztos azt kapcsolják be, ...
Na ez egyáltalán nem biztos. Én neten rendeltem és simán levonta a 990 Ft-ot, pedig bőven túl voltam a 90 napon. Néha rossz napja van a rendszernek, és aki pont akkor rendel, az megszívja, mint most Victoryus kolléga vagy pár hónapja én.
-
McLaca
őstag
válasz joelke HU #5834 üzenetére
Egyik kezükkel adtak, másikkal elvettek. De így már (a net miatt) nincs ingerenciája az embernek a váltásra.
Üdv!
-
g0dl
addikt
válasz joelke HU #6664 üzenetére
Valójában a 90Ft-os "ajánlattal" szemben versenyképes a telekom maraton, ha az ember vesz egyszer 4GB-ot, és nem akarja kihasználni a lassításban rejlő lehetőséget.
A Bluermobile előnye abban van, hogy az lassítós, ami email-hez üzenetekhez, jó, így többet lehet vele forgalmazni. Az én megfigyelésem szerint a lassított mostanában lassabb, így böngészésre, waze-ra sem igazán jó. ( Bár tegnap a waze lassítás nélkül is nagyon döcögött ) -
4Grider
nagyúr
válasz joelke HU #6814 üzenetére
A szifonoknak is van imei száma. Ennek ismeretében semeddig nem tart őket letiltani. De mint minden adatbázis, a blue imei adatbázisa sem tökéletes. Egy csomó függetlenített Telekomos telefon benne maradt, és egy csomó - az elmúlt néhány évben eladott - Telekomos telefon hiányzik belőle.
Aktív témák
Hirdetés
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...