Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Blue Mobile
Aktív témák
-
mzso
veterán
válasz Fecogame #1164 üzenetére
És akkor hogy alakul a Rendelkezésre állási idő?
Ha mondjuk 2500-ra (OTP web bank) +366 nap lenne az nekem igencsak megérné mert keveset hívok. Folyton csak azért töltöm fel mert lejáróban van.Veszem észre. A honlapos feltöltésnél nincs megszabva, hogy mennyivel növeli a rendelkezésre állást. Ott pedig elméletileg száz forintos pontossággal 1500-10000Ft között tölthetek. Tudja valaki ebben az esetben, hogy alakul?
-
mzso
veterán
válasz Fecogame #1166 üzenetére
Bank automatáról?
Töltött már valaki OTP Direkt-ről?
"2500 Ft-tól adja meg az egy évet, alatta csak ~180 napot."
Tuti?
Áh az on-line bankkártyás résznél megtaláltam: Rendelkezésre állási idő: 2500-10.000 Ft közötti feltöltés esetében a feltöltést követően 366 nap.[ Szerkesztve ]
-
McLaca
őstag
válasz Fecogame #1304 üzenetére
Szuper, köszi (Dragon1993-nak is)!
Ha váltok, akkor gyakorlatilag minden ugyanúgy marad, mint a T-nél, csak más lesz a weboldal. Meg ismét lesz olcsó mobilnetem voip telefonáláshoz.Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
Fecogame
veterán
válasz Fecogame #1314 üzenetére
Írtam nekik kb. 1 órája, most ( 20:35-kor! ) válaszoltak is:
Tájékoztatjuk, hogy márkaváltáskor az egyenlegén található összeg elveszne, azonban tudjuk később is aktiválni Önnek az új Blue mobile-os kártyáját, amikor a kártyájáról már lefogyott a fennmaradt összeg.
Átváltás előtt mindenképp értesítjük Önt hívószámán.Az új kártyáján 600Ft lebeszélhetőség lesz a márkaváltást követően.
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
McLaca
őstag
válasz Fecogame #1369 üzenetére
Csak márkát váltottam, ami tulajdonképpen technikailag számhordozás, te a telekomtól a telekomhoz.
Felhívtak, hogy akkor aktiválhatják-e? Mondtam, hogy igen, elbúcsúztunk, és 1 percen belül a telóm már dobta is el a hálót, és jött a "sim kártya regisztrációja sikertelen" üzenet.
A 4 órás időablak "rendes" számhordozásnál van (kétszer már eljátszottam), de az is csak annyit jelent, hogy azon az intervallumon belül valamikor inaktiválják a régi, és aktiválják az új kártyát, de ez rögtön egymás után történik, maga a folyamat 5 percen belül lezajlik (nekem mindkét korábbi esetben ahogy lelőtték a régi kártyát, egyből élt az új).Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
zoetsa
tag
-
mickemoto
őstag
válasz Fecogame #1410 üzenetére
Igazából azt nem értem hogy ha T-mobile-ról átmennénk Blue-mobile-ra akkor az márkaváltás vagy számhordozás vagy mi a kutyafüle.Azért nem értem mert a T-mobile az egybe Blue-mobil is. Valamint a honlapon a számhordozásnál azt írja hogy Telenor-ról illetve Vodafone-ról való áttérés.Márkaváltáshoz meg azt hogy MOL mobile-ról illetve Telekom mobil-ról való áttérés Blue mobil-ra.
Akkor ezek szerint egy domino feltöltéses számot "átvinni" a Blue mobil-hoz az márkaváltás, vagy nem?Ez esetben ezt a két dokumentumot töltsem le a honlapról?
-Nyilatkozat T-mobile/Blue mobile márkaváltáshoz
-Előfizetői szerződés (számhordozáshoz) -
-
RootRulez
félisten
válasz Fecogame #1500 üzenetére
Gondoltam erre, viszont ha előtte átváltana kártyásra, akkor fel kéne tölteni 3000Ft-at és nem tudom az a számhordozás után megmaradna-e a Blue-s kártyán. Sztem elveszne a pénz.
Közben kiderült félre lettem tájékoztatva és ugyanazon a napon jár le a hűség, amikor a fordulónap van. Ebben az esetben a kérdés az, kifizetteti-e a telenor a teljes előfizetési díjat. ha pl a hűség idő lejáratával elindítjuk a számhordozás, ahogy néztem egy kb egy hét. Szal az cinkes, ha kifizettetik vele az utolsó hónapot és egy hetet használ le belőle.
Ez eleve szar ügy amúgy, mármint, hogy előfizusból hordozza a számát kártyásba...
═════════════════════════════════════════
-
joelke HU
senior tag
válasz Fecogame #1633 üzenetére
Na megvettem, de sima sim. Mindegy, mert ollóval szépen körbevágtam, de fújhatom, mert persze a t-mobile-nál vásárolt, független z10-ben nem jó. Buktam egy ezrest, még aktiválni sem tudtam a kártyát.
Az esetemben azért bizarr a dolog mert nem simlockolták. Bármilyen más szolgáltató kártyájával használható a telefon csak éppen a blumobile karijával nem. Mi ebben a logika?
[ Szerkesztve ]
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
McLaca
őstag
válasz Fecogame #1659 üzenetére
Szintén. Nálunk a szülők következnek, mondtam, hogy ha az egyenlegük 300 alá csökken, szóljanak. Egyik teló független, másik csereérett függő, de az utóda annak is független lesz, így blue kompatibilis a család.
Üdv!
-
andatti
senior tag
válasz Fecogame #1661 üzenetére
Üdv.
Próbáltam tájékozódni a honlapon és itt is, (egy oldalt olvastam vissza), így bocsánat a tudatlanságomért, de sok mindent nem értek. (még).
Eddig vodás voltam, évente 1x töltöttem 3000-el, butatelóm van, de a hívásaim voip-on intézem/intéztem szgépen, vagy családtag okostelóján. A voip percdíjakkal senki nem tudja felvenni a versenyt, de szeretnék optimalizálni, ezért gondolkodom a váltáson.
Vonzó, hogy 1500Ft-os feltöltésre már 180 nap jár, így nem kell(ene) sokat költeni. /Ha jól figyeltem nincs ilyen kártya a Lidil-ben, így csak átutalással lehetne, talán.../ A 33 Ft is kedvező, néztem az elsejétől hatályos ászf-et, de nem értem a bluemobil duo-s részt. Ugyanis keretben azt írja, hogy 500 Ft időszaki díjért 9 Ft-os percdíjal lehet hívni 2 tetszőleges számot... Ez ok, de felette meg 24 Ft-os percdíjat ír... Mutatom:
Akkor ez most csak valami kezdő akció és végül 24 Ft-os lesz a percdíj? Szóval ez "csak" valami kampány?
Amit pedig a te hsz-edben olvastam Fecogame végképp nem értem, mert a honlapon és az ászf-ben nem akadtam rá, hogy lenne 33 perc ingyen beszélgetés minden feltöltés után... Így érdeklődöm, hogy ez mit takar, van-e link hozzá?
/az 500 Ft-os havi különdíjon FELÜL értik a 9 Ft-ot gondolom, azaz nem abból vonódik le, értelmezésem szerint./
Emellett érdekelne, hogy díjmentes egyenleg infóra van-e lehetőség? Más szolgáltatóknál szokott lenni honlapon, illetve applikáció segítségével is, de van, aki /vodafone/ hetente 1 sms-t küld az aktuális egyenlegről... A bluemobilnál van-e ezek közül valamelyik?
Láttam írtátok, hogy egyszerűbb lidl-ös számot választani, mert a számhordozás nagy macera... Én inkább így csinálnám, mert van 4-5 főnököm, de sok ismerősöm is a régi számomon keres... Bár, ha jól olvastam a számhordozás esetén 400 Ft díjat felszámol a bluemobil, akkor pedig lehet, hogy mégis jobb lenne egy másik szám...
Idézem:"Készülékvásárlás nélküli blue mobile szerződéskötés esetén 399Ft"
Volt már más, aki számhordozott? Hogy van ez a gyakorlatban?
Bocsi, h sokat írtam... -
mickemoto
őstag
-
Vardar
tag
válasz Fecogame #1891 üzenetére
Csak úgy tudtam kicserélni, hogy ha az akkut kiveszem. Újra is indítottam már, de semmi :/
(#1890) Dluinet: Akkor most kapcsoljam ki, vagy mostantól éjfélig bármikor hirtelen elérhető leszek? Valamint, ha ez így van, akkor az ügyfélszolgálatos hölgy miért mondja azt, hogy 20-30 perc múlva már tudom használni? :/
Aktív témák
Hirdetés
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest