- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Blue Mobile
Aktív témák
-
McLaca
őstag
válasz
milenda #7099 üzenetére
Így van. Nem ilyen alapon, hanem konkrétan erről van szó. Egy előfizetésesnél ugyanis nem csak a hívásért és a netért kell fizetni. Mellesleg ha egy hívást átirányítasz, és az átirányított számon kicsörög, de ott nem veszed fel, az ingyenes. Az átirányítás tehát megtörtént, ingyen. Értem, hogy nem érted, de egyszerűbb, ha megpróbálsz paradigmát váltani és felfogni, amit írunk.
Üdv!
-
jozsi968
tag
válasz
milenda #5425 üzenetére
A "rendszernek nincsenek rossz napjai". A felhasználóknak annál inkább!
Akinek problémái vannak a 90 nap kiszámolásával az vegyen még egy kártyát, 2 hónap bluenet m , 2 hónap bluenet s . Azután kártyacsere . Így tuti megvan a 90 nap. De egyébként már annyian és annyiszor leírták már, hogyan kell csinálni !
Ha az ember olcsón akar netet / 90 Ft / ,akkor elvárható tőle egy kis odafigyelés. Én legalábbis ezt gondolom. Ha nem , akkor pedig fizesse az eredeti árat ! Az 5299.hsz-ben már írtam.
[link] -
Herbali
tag
-
McLaca
őstag
válasz
milenda #4153 üzenetére
Ahogy netre mennél külföldön (roaming net előfizetés nélkül is), egyből a blue felülete jön be, és ott megrendelheted valamelyik netcsomagot. Vagyis június 1-től csak a GPRS limitet.
Akkor is, ha már itthon megrendelted. Olyankor is először ez az aktiválós weboldal jön be, csak azt hiszem, annyit ír, hogy ez meg ez van megrendelve, és ott csinálni semmit nem tudsz (csak talán nyugtázni), de mindenképp betöltődik elsőnek.
(Azt csak halkan megjegyzem, hogy míg a Bule a roaming SMS árát egyszerűen 23 Ft-ra árazta be, ami a maximált roamingdíj, addig a telenyomor meglépte azt a lehetőséget, hogy akinek eleve magasabb az SMS díja, mint 23 Ft, annak a magyarországi díjat kell fizetnie, így a május 1 előtti egységes 23 Ft-ból pl. egy Praktikumosnak 51Ft-ra emelkedik. Egyre hihetetlenebb az a cég...)Üdv!
-
4Grider
félisten
válasz
milenda #4148 üzenetére
A hatályos ÁSZF alapján a külföldi netezéshez a blue World GPRS Limit szolgáltatás bekapcsolása szükséges. Viszont egy szóval nem írják, hogy ennek feltétele lenne egy hazai net díjcsomag előfizetése.
A blue World GPRS Limit-el az EU-n belül 19.1 Ft-os MB díjjal lehet netezni. Ettől azért jellemzően olcsóbbak a helyi prepaid net opciók. -
Iberis
csendes tag
válasz
milenda #2436 üzenetére
Kösz, elolvastam a honlapjukat, most már csak ezt a micro sim kártyát nem értem. Miért jobb lecserélni erre a régit? Gondolom az én Nokia 2700-ba még a régi normál kártya kell, nem? Azt kérjem, ugye?
A másik, ha marad valamennyi pénz a telenoros feltöltős kártyámon, a elvész, mikor sim kártyát cserélek, ugye? Bocs, hogy ennyit kérdezek, de évtizedekig 1 szolgáltatónál voltam.
Aktív témák
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest