Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Blue Mobile
Aktív témák
-
Xray-1
tag
Nekem volt egy upc-s mobil kalandom. Szamhordozas után felreszamlaztak, panaszra nem javult, varattak ufsz hivasnal, sokat... Majd mivel nem fizettem ki a felreszamlazott meg nem szolgált díjat, korlatoztak is. Leirtam mindent, felnyomtam őket a hatóságnál.
700 e huf buntit kaptak. Sajnos én nem láttam belőle semmit, pedig nekem okoztak kellemetlenseget. -
St3ven
addikt
Én már most is kérnék. Garantáltan meggyorsítja majd az ügymenetet. Állítom, hogy senki nem foglalkozik jelenleg az ügyeddel, ez a várjon egy hetet olyan tipikus lerázós duma.
Legrosszabb esetben kapsz egy működő előfizetést, de ha sokat feszegeted, és jogosnak bizonyul, még akár kötbért is.
-
link Mennyiszer 5.000-nél jársz eddig?
7. §12 (1) Az átvevő szolgáltató köteles
a) a munkanapokon 16 óráig bejelentett számhordozási előfizetői igényről az átadó szolgáltatót adott munkanap 20 óra 00 percig értesíteni,
b) az a) pont szerinti értesítést követő munkanapon a számhordozást KRA-nak a 13. § (1) bekezdés szerinti határidővel a következő munkanap számátadási időablakára bejelenteni, kivéve a (3) bekezdésben foglalt eseteket.
(2) Az (1) bekezdés a) és b) pontjában foglalt kötelezettségek elmulasztása esetén az átvevő szolgáltató számhordozási megállapodásonként és mulasztásonként 5000 forint kötbért köteles fizetni az előfizetőnek. -
Doosa
aktív tag
Tegnap én is megpróbáltam ugyanazért átmenni a T-hez amiért te (marathon). Engem konkrétan elküldtek. Azt mondták, ha nem akarom elveszíteni a számomat várjak legalább elsejéig.
Elég nevetséges, de végülis örülök, hogy nem futottam bele.Mostmár csak valahogy ki kell bekkelnem 2Ft -al és 30mb nettel két hetet...
-
A hivatalos(nem partner) T-pontos ügyintéző felkészültségétől függ.
20perc-2 óra között bármi lehet.
A blue egyenleget le kell beszélni, mert elveszik.
Azonnal kapsz egy dominos SIMet, s pár perc alatt aktiválják a központban.Ha a Telekomos kollega nincs képben, akkor ragaszkodj, hozzá, hogy lehet ilyet, s nézzen utána/telefonáljon, ne hagyd magad lerázni!
-
cole16
csendes tag
Én kedden adtam le az igényemet telefonon, szerdán hívtak egyeztetés miatt, csütörtökön jött a futár, este élesítettük is. Meglepődtem, hogy ilyen gördülékenyen ment.

Először e-mailbenkértem a cserét, de az nem volt jó, mert csak telefonon lehet. Teljesen képzavar volt az ügyintéző csajnál is, de 15 perc várakoztatás után siker volt.
Szerintem telefonjál rájuk vagy írj e-mailt.
-
SztiviVander
addikt
Szerintem meg te nem érted jól ami le van írva

de mellesleg 2014 májusban 30Ft volt az sms, 2015 augusztusban pedig már 23Ft (bármelyik EU-s mobilhálózaton roaming-olva). itt vannak az sms-ek amiket a külföldi hálózatra csatlakozáskor kaptam hogy mi mennyi. már akkor is írtam asszem hogy kész vicc hogy átmegyek ausztriába és roaming-olva 23Ft-ot fizetek (és valóban csak annyit vont le) míg idehaza saját hálózatban meg 33-at. de most nézem hogy az összes itt felsorolt maximum díj annyi amennyi a tavaly augusztusi sms-ben van, szóval blue/tmobil tekintetében nem változik semmi, ők ezek szerint jóval elébe mentek a változásoknak. akkor már csak idehaza kellene leszoktatni a kedves "versengő" mobilcégeket az árkartellről és talán elérnénk a nyugati alacsony árakat (ha már a magas ottani fizetéseket nem is fogjuk soha). -
törölt tag
Részben. Viszont egy bizonyos összeg alatt egyes szolgáltatók már korlátoznak, pláne külföldön. A blue-nál nem tudom konkrétan, de a telenyomor is eljátszotta, amikor a váltás előtt le akartam nullázni a kártyát, h már csak sms-t engedett írni... Szemétség, de ez van, v legalábbis volt, most meg nem tudom.
-
-
KurtCobain
őstag
Nincs meg véletlenül az SMS, a Bluenet M utolsó aktiválási dátumáról?
Ha 90 napot visszaszámolunk, akkor 05.19. jön ki. Na már most, ha a 90 napnak el kell telnie, akkor ha 05.19.-én rendelted, akkor holnap meg tudod rendelni.
De ha 05.19 előtt rendelted, akkor viszont már letelt volna a 90 nap, vagyis nem érvényes az akció.
Szóval jó lenne, ha meglenne az sms.
Aktív témák
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Fali konzol lapos tévékhez
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Formula-1
- Opel topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi