Hirdetés
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
Lehet nem ez az oka, de én nem tenném azonos portra a tracker és a kliens forgalmát. Amíg egy online tester nem látja a klienst, addig felesleges továbblépni, legalább az egyik gépnek aktívnak kell lennie. Ha lát a scanner, akkor meg lehet próbálni a passzív gépen felvenni új peernek a másik gépet (ipv4:port). Ha mindkettő aktív, akkor akár keresztbe egymást.
Egyébként nem feltétlenül kell tracker az egészhez, ennek működnie kell minden kliens esetén.
[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
Értem. Mondjuk az első leírás amit találtam pont utorrentről volt, és a legelső lépés ott is az embebbed tracker bekapcsolása volt. Hogy most akkor aktív vagyok-e, azon most elgondolkoztam... Úgy néz ki nem vagyok natolva, mert ugyanazt az ip címet látom a routerben, mint neten lekérdezve, viszont úgy tűnik, hogy a portnyitás anno mégsem sikerült, mert megpingelve azt írja zárva van :-/
HR24.hu
-
iguana
őstag
válasz woodworm #39251 üzenetére
ezzel a módszerrel működik, csak a "hivatalos" módszerrel nem. [link]
a dht-t be kell kapcsolni mindkét oldalon és a fogadó oldalon az ügyfeleknél hozzá kell adni a küldő ip címét és annak az engedélyezett bejövő portját.[ Szerkesztve ]
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
zseko
veterán
válasz woodworm #39251 üzenetére
Tévedtem, valószínűleg mégis nat mögött vagyok most tűnt fel az a sor a routerben, hogy NAT: On (nem tudom hogy nem vettem észre előbb) viszont az IP Address-nél az az ip cím van, amit a neten is látok mikor rákerestetek. Az IPv6 meg nem ugyanaz.
De most már rákérdezek, akármilyen lámának tűnök is miatta, ezt a port forwandingot itt akkor hogy kell pontosan beállítani? Szerintem csak elkezdtem évekkel ezelőtt mikor ezt a szolgáltatóit kaptuk, de elfeledkeztem róla és végülis nem állítottam be jól (a sajátot a tomato felülettel egyszerűbb volt anno).HR24.hu
-
zseko
veterán
Megkövetem magam, banális hibába estem: Nem fixáltam le anno az ip címet, így ami a port forwardingnál be volt állítva, az már rég nem az volt...
Sikerült megoldani mindent, aktív lettem, a DHT-t engedélyezve és semmi egyebet nem állítva, nem kitöltve, működött, le tudta tölteni
...És mellette még megjelent másik négy ember is, mint (potenciális) letöltő#39255 fatal` oh, köszi. Jó pár éve nem foglalkoztam már ezekkel.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
Weaver
senior tag
válasz enginev3.0 #39246 üzenetére
inkább rákérdeztem, mint hogy utólag sírás legyen... köszi!
-
M107
addikt
válasz TeeJay #39231 üzenetére
De a régebbi 4.2.5 meg hasít semmi gond nélkül, nálam is a legfrissebb win10 van fent.
Már lassan 3 éve és 1 hónapja nem kellett telepítenem csak az update jöttek fel rá.
Ezért mondom érdekesA fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
betyarr
veterán
azt hogy lehet megoldani,hogy ha kilépek az ncore-ról,akkor ne a 2coal oldalra irányítson,hanem maradjon az ncoreon?
-
Kekmen
senior tag
válasz betyarr #39260 üzenetére
Nem lehet, hogy a böngésződbe van valami beépülve és az irányít át? Én soha nem szoktam kilépni, de most a kedvedért megtettem. Maradt a bejelentkezési oldalon. Mozilla Firefox böngésző, 2 plug in van fent: uBlock origin, Facebook container.
Egyébként kétlem, hogy ez a témához kapcsolódó kérdés lenne."Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
-
törölt tag
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Ncore-on régebben volt olyasmi, hogy így ünnepek idején extrém olcsón lehetett új felhasználót meghívni. Most is van olyan?
Eddig 2x voltam tag, és szégyellem nagyon, de mind a 2 loginomat elveszítettem. Az egyiket akkor, amikor bevezették, hogy 12 hétnél régebben belépett felhasználó ban. A mostanit meg azért, mert a 12-t azóta 8 hétre csökkentették, és megint ban. A magam részéről csak e-book-okat és olyasmiket szoktam kotorászni ott, tényleg ritkán mászkálok arra. Ha van ilyesmire másik tracker, talán nem is kellene nekem visszatérnem ncore-ra sohasem. De ha véletlenül valakinek csak zéró erőfeszítésbe kerül, éppenséggel 3x is szívesen felmennék oda.
Köszönöm
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
TeeJay
félisten
-
Imi1981
veterán
Ha letöltéskor a sample-t nem töltöm le akkor mi van pontosan? Nem tudok úgy seedelni mintha teljes egészében töltöttem volna le ? Amúgy jó lenne már ha nem lenne ez a sample. Szerintem ezt senki nem szedi le külön, hogy megnézze milyen a minőség. Plex és emby sokszor filmnek ismeri fel a sample-t ha nem szabványosan van elnevezve és rohadt idegesítő!
-
norba69
senior tag
válasz gahor72 #39267 üzenetére
Ha a torrent egy részét nem töltöd le, akkor partial seeder leszel.
Annyi a hátránya, hogy a tracker egy letöltőnek először a seedereket osztja, és ha abból nincs elég, akkor oszt partial seedert.
Ncore-on ez úgy jelentkezik, hogy hiába állsz seedben, senki sem viszi tőled az anyagot. -
Imi1981
veterán
válasz norba69 #39268 üzenetére
Akkor jól emlékeztem, hogy van valami hátránya. Eddig úgy csináltam, hogy qbittorrentel átneveztem a sample fájlt (csak amelyiket a plex és emby filmnek érzékelte) úgy, hogy a kiterjesztését töröltem a nevéből. Hibát nem jelzett a qbitt de nem tudom ilyenkor a tracker ezt hogy érzékeli? Jó ha így csinálom? Erre gondoltam átnevezés alatt link a végéről az mkv-t törlöm.
Szóval ennél a megoldásnál maradhatok vagy így sem jó?[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
válasz Imi1981 #39266 üzenetére
Én le szoktam szedni külön, már amikor még egyáltalán leszedek valamit, mert Netflix, Hbo, és elvétve a többi, na meg a Kodi mellett pár éve már nem különösebben foglalkozom vele.
Főleg, hogy a sample nem számít bele a seedkötelezettségbe, így nem kell feleslegesen tárolgatnom felesleges dolgot a gépemen hetekig, hónapokig a szar netsebesség miatt, így az 1-4gigás fájloknál azért csak számít milyen a tömörítés minősége.HR24.hu
-
Geth
veterán
válasz Imi1981 #39270 üzenetére
plexhez alternatíva, gondolom emby-nél is van hasonló.
-
Imi1981
veterán
Az a baj sokszor a teljes film cím a sample és nincs a nevében sample és minta stb sem. Bár mondjuk qbittorrentel átnevezem sample-ra vagy minta-ra akkor elvileg jó. Megpróbálom köszi. Embynél meg kell ezt keressem mert azt többen használjuk a plexet csak apósom ( tévéjén az van csak ). Köszi
-
Aurig@
őstag
A sample is beleszámít, ha nagyobb, mint 200 mega!
Ugyanis nem egy UHD film esetén, eléri a több száz megát is.
A szabályzatban pedig az van, hogy minden elfogadott /jóváhagyott/ torrent esetén 5% vagy 200 mega, e fölött seed idő lesz rajta.
Én a Gyűrűk Ura UHD filmnek szedtem le a 703 megás sample-t, hogy a médialejátszó boldogul e vele, úgy rávágta a rendszer a seed időt, ahogy illik!<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
mpo
veterán
Ha nem visznek valamit (aminek több oka lehet), akkor a seed időt ki kell várni (tölteni) és akkor mindegy, hogy van-e sample vagy nincs, mert seedben van a többivel.
A helyet foglalja az biztos, de ezen kívül nincs hátránya, ha már lejött.Ha érted, akkor már elavult.
-
Digitalpimp
senior tag
Amúgy a sample-t miért nem szünteti már meg minden oldal a pí-be?! Szerintem annyira felesleges és életszerűtlen.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Imi1981
veterán
válasz Digitalpimp #39277 üzenetére
Szerintem is tök felesleges. Mai netsebességek mellet ennek már nincs értelme. Én kb 12 éve torrentezek de talán kétszer töltöttem le külön sample-t.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz Imi1981 #39278 üzenetére
Én meg egyszer sem. Régen inkább mindig lehagytam, most meg már belefér a sávszélbe meg a háttértárba, de minek? Rá se nézek sosem, mikor ott a teljes film mellette.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
TeeJay
félisten
válasz Digitalpimp #39279 üzenetére
Sajnos mai napig sokan nem fogják fel hogy attól hogy sample meg nfo fájlt kipipál megspórol pár MB-ot csak éppen utána jön a sírás miért nem tud seedelni vagy miért lassan?
Hát azért mert partial seeder lesz és saját magát vágja vele hátrányba
A másik meg hogy jön valami príma cucc, emberünk azt látja hogy van 20 seeder meg 500 leecher aztán ha megnézné az oldalon a peer listát látná hogy az 500 leecherből 498 áll 99,9%-on kettő meg tölti pár megabittel és nem érti miért nem viszi tőle senki mikor van 500 letöltő...Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Imi1981
veterán
válasz TeeJay #39280 üzenetére
Én ezt értem és ezért is kérdeztem rá itt mert emlékeztem, hogy hátránnyal jár ha azt nem töltöm le. Igazából átnevezni szoktam qbittorrentbe csak a sample fájlt és akkor jó a plexben és embyben is. Csak azt nem tudom, ha én átnevezem a sample fájlt a qbittorrentben akkor azt ő tudja seedelni tovább az eredeti formájában vagy ilyenkor mi van?
-
Imi1981
veterán
válasz Dragon3000 #39284 üzenetére
Akkor ezt így csinálom mikor szükséges a plex és emby miatt. Csak biztos akartam lenni benne, hogy ilyenkor seedeli ugyan úgy tovább. Megy ugye akkor továbbra sem variálok és a teljes torrentet töltöm le mindenestöl.
-
zseko
veterán
válasz Aurig@ #39275 üzenetére
Jahogy. Köszi a kiegészítést. Évek óta alig szedek már le valamit, akkor se ilyen 'felesleges' 25-50 gigás méretűt (nekem felesleges, tovább tart leszedni, mint végignézni... és akkor még utána tárolgassam is napokig), az megmaradt, hogy nem számolja, és mivel nem érint, így az nem, hogy 200MB-ig És ahogy ugye nemrég kiderült, évek óta passzív beállításban is voltam...
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
enginev3.0
félisten
Boldog Új évet Tagok! :)
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
lezu20
tag
Sziasztok! Milyen HHD-t ajánlanátok torrentezésre?
milyen érdemes venni ? -
norba69
senior tag
-
Logitech1976
újonc
Sziasztok! Először is mindenkinek BUÉK! Másodszor, ha volt már akkor elnézést kérek az figyelmetlenségemért. Összeraktam egy gépet, M2 SSD, Ryzen 7, Win 10 64 bit, Asus alaplap 32 Gb ram, nem tudom bármi fontos lehet e még, vagy ezek számítanak e. Szóval szeretnék rá Bittorrent klienst telepíteni de az extractor folyamat után többé nem csinál semmit a program, szóval látszólag fut a telepítő de ebből semmi sem látszik, csak a feladatkezelőből tudom, hogy fut. Találkozott már valaki ilyen problémával? Van megoldás? Ha igen kérem a segítségeteket. Köszönöm.
AMD Ryzen 7 3700X; Asus TUF B450-Plus Gaming; Kingston HyperX FURY 32GB DDR4 2666MHz; Palit GeForce GTX 1650 KalmX ; Kingston 250GB SSD A2000 M.2 ; Fractal Design - Define R6 TG; Corsair Hydro Series H100x High Performance; Seasonic Prime Ultra 550W 80+ Gold
-
norba69
senior tag
válasz Logitech1976 #39295 üzenetére
Qbittorrent. A bittorrent már nem az, ami volt tíz évvel ezelőtt.
-
Cs1csó
félisten
válasz Logitech1976 #39295 üzenetére
+1 Qbittorrent van belőle natív 64 bites verzió.
-
Imi1981
veterán
válasz lezu20 #39290 üzenetére
Ha olcsóbb kategóriában nezelődsz akkor Toshiba P300 amit ajánlani tudok. 7200 fordulatú úgyhogy nem halk de hdd-hez képest gyors és olcsó. Ha komolyabb hdd kell akkor amit fentebb is ajánlottak.
norba69
Én seedeltem már 100 MB/s-el is többször hdd-ről (Toshiba P300). Igaz nem tartósan de azért ment egy ideig. Persze ssd (azért azt hozzá kell tenni, hogy jobb ssd) azért sokkal jobb az biztos. Nekem amin a rendszer fut egy olcsó ssd Crucial BX500 120 GB - ot vettem és ez alkalmatlanabb torrente mint a hdd mert nagyon hamar belassul és akkor sokkal lassabb mint a hdd. Szóval ssd-ből is azért komolyabb kell. -
Logitech1976
újonc
Köszi. Megpróbálom azzal akkor, amúgy laptopon is win 10 van azon meg elindul szóval érthetetlen.
AMD Ryzen 7 3700X; Asus TUF B450-Plus Gaming; Kingston HyperX FURY 32GB DDR4 2666MHz; Palit GeForce GTX 1650 KalmX ; Kingston 250GB SSD A2000 M.2 ; Fractal Design - Define R6 TG; Corsair Hydro Series H100x High Performance; Seasonic Prime Ultra 550W 80+ Gold
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen processzort vegyek?
- Politika
- Trump vagy Harris
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Robotporszívók
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest