- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aurig@
őstag
-
ugri77
csendes tag
qbittorrentbe a kész letöltéskénél be lehet állítani hogy Lomtárba kerüljenek és ne törölje egyből visszavonhatatlanul ?
-
huan
őstag
Sziasztok!
A Qbittorrent letöltéseit át kell költöztetnem egy más jelű meghajtóra teljes egészében. Hogyan tudom ezt a legegyszerűbben megtenni több száz torrent esetében? -
woodworm
veterán
válasz
< CyberBob > #38391 üzenetére
Nem qbit az állandó kliensem, de alapesetben ez szerintem fordítva működik. Letöltésnél a végleges könyvtárat adod meg és letöltéshez használsz egy beállítható ideiglenes könyvtárat.
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Mit kell átállítani a qBittorrent-ben hogy a letöltés végén áthelyezze a fájlokat egy másik meghajtóra? Csak a .torrent fájl áthelyezését találtam meg.
-
jel1
aktív tag
válasz
enginev3.0 #38357 üzenetére
Bent van a parancsikon, de semmi hatása.
Megpróbáltam, hogy indítópultba telepítem az egészet. na akkor elindult, csak akkor rögtön megnyitott egy mappát, meg elindította az uninstallt is -
SunMount3r
nagyúr
válasz
bryant56 #38388 üzenetére
Nekem most csak a passkey váltás után van bajom. Mintha a Seed-et sem számolná el rendesen. Én a Qbit-ből úgy látom felment 10 Giga azóta, de az oldalon nem számolta még annyinak. És így számolta: a globál feltöltésemen látszik a plusz 10GB, de a rátió arányún meg nem, pedig a letöltés nem változott.
-
bryant56
aktív tag
válasz
SunMount3r #38379 üzenetére
TorrentLeech nincs a helyzet magaslatán.
Nekem hónapokig egy torrent-et úgy jelzett ki, hogy leech-elem, pedig teljesen le volt töltve. Most nemrég került át a seed-elt torrent-ek közé. És még mindig azt jelzi ki, hogy nem completed, pedig az, de legalább már seed-ként érzékeli.
-
válasz
enginev3.0 #38384 üzenetére
Valóban, most pedig stopped-et írt.
-
Konyika
senior tag
válasz
enginev3.0 #38381 üzenetére
Köszi!
bolic: korlátlan a h&r-om😋
-
boruzs
csendes tag
válasz
enginev3.0 #38381 üzenetére
Nálam egyet sem mutat.
-
Konyika
senior tag
Másnak is szórakozik az ncore? Össze vissza mutatja a seedelt torrenteket
.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #38378 üzenetére
Megoldódott, csak újra kellett indítani a Qbit-et. Viszont az zavar, hogy sok torrent-emet, amik már hónapok óta Seed-eltek, vissza rakta 1 nap 22 órás Seed időre.
-
SunMount3r
nagyúr
A TL-en van itt fent valaki? Megcsináltam a passkey reset-et, ahogy kérte a site (a Qbit-ben is átírtam) és utána sok torrent-nél a Peer-eket mínuszosan mutatja, tehát pl. (-14) a (14) helyett. Ezt nem értem miért van és mi okozza, de félek bekavar a Seed-elésbe. Másnál mi a helyzet?
-
ggg666
őstag
válasz
peterattila #38376 üzenetére
Ha jól csinálod nem ellenőríz újra, a múltkor így csináltam több 100GB-al, és indította szépen.Ellenőrzés nélkül.
-
peterattila
aktív tag
válasz
enginev3.0 #38373 üzenetére
Köszi mindenkinek. Ezt fogom majd csinálni, de így újraellenőríz. Majd egyik este.
-
ggg666
őstag
válasz
peterattila #38372 üzenetére
Igen lehet mountolni betűjel nékül is üres NTFS mappába.
-
Geth
veterán
válasz
Lehet könyvtár alá mountolni Win alatt is tudtommal.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Így már értem
Nem biztos, de én úgy próbálnám meg, hogy leállítom a torrenteket, átrakom a meghajtó betűjelét, aztán kijelölöm a torrenteket, új hely megadása, megadod neki az új helyet, és reménykedsz hogy nem ellenőrzi újra
Más ötletem nincs sajnos
-
peterattila
aktív tag
válasz
enginev3.0 #38371 üzenetére
Csak a szememnek tetszene jobban. Sata1 porton marad az ssd windows-al, sata2-re kerülne a megmaradó hdd, ez lenne a D windowsban. Persze maradhat F meghajtó, csak engem zavar. Nagyon elavult, hülye rendszere van a windowsnak ezekkel a betükkel. Lehetne /storage/hdd1 például, mennyivel egyértelműbb, mint az F ...
-
enginev3.0
félisten
válasz
peterattila #38370 üzenetére
Miért akarod F-ről áttenni D-re, ha az F meghajtó marad meg?
-
peterattila
aktív tag
Sziasztok, ismét lenne egy kérdésem. Azt meg lehet oldani, hogy most az F meghajtón lévő torrentek átkerüljenek a D meghajtóra? Mindezt úgy, hogy az eddig 3 hdd-ből csak egy lesz a gépben, történetesen az, ami most F-ként van jelölve a windowsban. Köszönöm.
-
Wuk07
tag
válasz
ElektrikusDE #38367 üzenetére
Port szám voltoztatás alatt azt a részt érted, ami a 'kapcsolat - port a bejövő kapcsolatokhoz" mert ott már állitottam.
Lehet futok egy program gyalulást úgy mit ad ki. -
ElektrikusDE
senior tag
Szia!
Szerintem van egy beragadt processzed, lehet hogy pont torrent kliens, vagy valamilyen szerver ami ugyanazt a portot figyelné. (egynél több alkalmazás nem tudja ugyanazt a portot figyelni)
A feladat kezelőben megnézheted.
Ki kéne lőni!
Vagy pedig változtass port számot. (a torrent kliensben)
Egyébként ez lenne a hiba üzenet ""Address already in use""
Miért kellett igy "magyaritani"...
-
Wuk07
tag
válasz
enginev3.0 #38365 üzenetére
ncore. Lényeg,hogy csak " A" gépen használnám a "B"-t csak teszt miatt üzemeltem be, netre tippeltem,hogy szar, de ezek szerint nem.
-
Wuk07
tag
Sziasztok! Olyan problémába futottam bele, hogy "A" gépen a sok a piros seedelés felirat, el van akadva (ezt irja ki: "az összes szoftvercsatorna-cím használatának általában csak egy módja engedélyezett torrent" - erre a szövegre érkezett válaszok között megoldást nem találtam) de van egy "B" gép laptop átmásoltam rá a file-kat és ugyanaz a torrent link és file ott meg seedel gond nélkül. Egyszerre megy mind a kettő, egyiken seedel másikon nem ugyan az a link.
Mi lehet a gond? (ha volt korábban erről téma irányítsatok oda)
Köszi -
peterattila
aktív tag
válasz
enginev3.0 #38361 üzenetére
Ja vagy úgy, megtaláltam, köszi.
. Átraktam végtelenre.
-
TeeJay
félisten
válasz
peterattila #38360 üzenetére
Torrent ütemezés
-
enginev3.0
félisten
válasz
peterattila #38360 üzenetére
Ne azt, hanem a futtatható torrentek számát
-
peterattila
aktív tag
válasz
enginev3.0 #38359 üzenetére
Ez fura, nagyon rég rég ilyen beállításokkal megy, a kapcsolatnál 80, 20, 30, 4 az értékek. Jelenleg csak 56 torrent van összesen, de volt 150 fölött is régebben, nem tapasztaltam ilyet. Mire állítsam be?
-
enginev3.0
félisten
válasz
peterattila #38358 üzenetére
Állítsd magasabbra a limitet
-
peterattila
aktív tag
Az miért van, hogy egyes torrentek "Sorban áll" pozíciót vesznek fel? Qbit 4.3.0.1 verzsönről van szó.
-
jel1
aktív tag
qBiittorrent indítása a windows-zal problémám van. Pontosabban, hogy nem csinálja.
Már mindenhol aktív (feladatkezelőben is látszik, már három módon is, mind engedélyezve), még indítópultba is beraktam a parancsikont, rendszergazdaként futtatás is rajta van a .exe-jén. Mit kellene csinálnom, hogy végre elinduljon a windows-zal?
Ami történt, hogy W7-ről váltottam W10-re. Az users/.../backup mappát mentettem, bemásoltam. indításkor azonnal be is álltak seedbe a torrentek, látszanak a címkéim, stb. szóval faxa. de valahogy baxik elindulni a win-nel
qB verzió: 4.2.5 64bit (de próbáltam újabbal is. Az újabban sajnos elkurelták a címkekzelést, ezért kell a régebbi.)
-
qdak
addikt
Senki nem fogja elvileg a portot.
Igen, alapértelmezett portot felülbírrálva megy szépen.
Annyira nem lényeg csak kiváncsi voltam, hátha más találkozott ilyennel.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Intel Core i7-13700K Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest