Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chal

addikt

válasz ignorant #266 üzenetére

Én inkább a 2011-es 35 dolláros árfolyamot látom most pepitában. Ha 3 éve foglalkozol vele, gondolom te is nyomon követted a történéseket. Ha meg olvasod a bitcointalkot, akkor meg aztán pláne képben vagy, illetve láthatod, hogy mindenki egyetért abban hogy a jelenlegi árfolyam nem egészséges. Kivételek persze mindig vannak, nem egy önjelölt prédikátor nyomja a baromságot, hogy ma 100 dollár, jövő héten 1000, utána 10.000, stb... Egyébként ezt a görbét én is így látom, csak nem 2 hét van a két pont között, hanem mondjuk 5 év.

A lufin kívül eső értéket egyébként a valós árucikkforgalom hivatott meghatározni (amikor BTC-ért tényleges terméket vagy szolgáltatás vásárol valaki), nem a spekulatív kereslet/kínálat.

Egyébként én bányásztam, bányászok, használni pedig arra szeretném amire hivatott, amiért Nakamoto kitalálta. Ez sajnos még nagyon korlátozott, de remélem, hogy egyszer majd a sarki boltban is lesz rá lehetőségem hogy fizessek vele (sajnos ehhez az aktuális hatalmaknak is lesz pár szava, de azért egy kicsit reménykedek benne hogy sikerül).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés