Új hozzászólás Aktív témák

• GuMipOkE

senior tag

válasz Dißnäëß #23140 üzenetére

"Fentebbiek mentén, nem is tudom, kinek szól a dolog, talán csak be akart ő is állni a fősodorba..."

Szerintem figyelembe kell venni, hogy jegybank-elnökként nyilatkozta, és valószínűleg hazabeszél. Egy inflációs spirálba lökte az elit a világgazdaságot, és úgy sejtem, hogy attól tartanak, hogy a kripto felé forduló lakosság erősíti a folyamatot. Úgy gondolom, hogy az infláció nevű vonatot nem tudják megállítani (lehet, hogy nem is akarják), viszont lehet, hogy a kontrollált lefolytatás mellett zavaró/nehezítő tényezőnek tekintik a kriptót.
    Bár abban én nem vagyok biztos, hogy a kritoeszközök alkalmasak az infláció elkerülésére, de az is lehet, hogy ha BTC még is alkalmas lenne erre, akkor meg annak nem örülnek, hogy az infláció nevű "adó" alól kibújnak egyesek.

Bárhogy is van, ha egy Zsidai írja egy blogposztban, akkor az semmi, még ha szakember is. De ha egy jegybank-elnök, akkor szerintem az nem jó jel. Mondjuk a zuhanó ember minden fűszálba belekapaszkodik, és Matolcsy egyelőre nem tudja megfelelően fékezni az inflációt, úgyhogy küzd, mint disznó a jégen. Lehet, hogy ez is egy ilyen kapálózás, de remélem, hogy csak ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák