- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tha_answer
őstag
válasz
vismaior04 #19361 üzenetére
tokmindegy a technikai reszletek vitatkozni a politika megoldja. nem fogjak kiengedni az allamok a monetaris fuggetlenseget a kezuk kozul, elhiszem hogy faj, de ha kiengedik nem az lesz a legnagyobb gondod h a penzed mennyit er.
"A világ nem így működik. Az okosabb, élelmesebb, bátrabb és igen, szerencsésebb emberek irányába folyik a vagyon. Főleg ha már eleve nem nulláról indultak. Mindig. Ez van. Brühühü.
Ha most csinálnál egy új coint ami az egész bolygón univerzálisan értékes és elfogadot lenne, mindenkinek adnál 100 coint, aminek az értéke 100 dollár lenne, majd hagynád hogy a világ szabadon kereskedjen a coinokkal, néhány év múlva ugyanúgy egy szűk réteg kezében lenne a vagyon nagyobbik része."Te mond, felfogtad az utolso mondatot amit irtam? mert az ezt mondja implicit amit itt fennt leirtal.
"az inflacio elleni felelem bekeidoben meg annyit jelent: versenykeptelen vagyok."" okosabb, élelmesebb, bátrabb és igen, szerencsésebb "
ezek a nerdek es a kezdeti felhasznalok, illetve akik az elejen rengeteget tudtak banyaszni mert megirtak maguknak h tudjon gpun is pl. magyarul versenykepesek. de en nem errol beszelek. en a mostrol beszelek. most hedgefundok, milliardosok, jatszotere mar regen, illetve almodozo forumtagok akik azthiszik h majd nem kell dolgozniuk. de ez csak annyit jelent h versenykeptelenek ahoz a szinthez mnkeppen amit ok belottek maguknak."Én tudom, hogy néhányan komolyan azt hitték, hogy a bitcoin valami társadalmi és gazdasági kiegyenlítődés eszköze lesz, a vagyon újraosztása, stb. De ez egy álom."
az alap koncepcio az volt h kivenni a bankok kezebol az egeszet mert a valsagot is ok csinaltak.annyit jegyeztem meg csupan, hogy korlatos fuggetlen assetet kell biztositani az emberek szamara, de ugy hogy ne lehessen korlatlanul felhalmozni. erre megvannak a modszerek. ha mas nem egy reaper.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest