- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
sparks
senior tag
Nekem nagyon rég óta van Mistertango kártyám/számlám.
Választható IBAN számlaszám ingyen, olyan mértékben, hogy a mobilszámom az IBAN számom, kicsit kiegészítve. Többször küldtem rá bitcoint, átváltottam euróra és onnan kártyával toltam át ingyen revolutra.
De sokszor simán csak váltóról küldtem tangóra eurót, majd kártyával revolutra (revolut árfolyama verhetetlen). De van havi ingyenes KP felvét is, azt használtam pár alkalommal, nem volt külön díj és ott egész kellemes volt a ráta is. Én nem panaszkodom rájuk, bár pár ezer eurónál nem tartok ott többet. Olyan átfolyatós számlának használom, meg tartaléknak. Mondjuk külföldi nyaralásnál backup kártyának a revolut mellé jól jöhet (ismervén a revolut nem kevés számú leállását).Ja és az igazán ontopic lényeg: saját váltójuk van, ahol nincs váltási díj, viszont van ez helyette: "BTC wallet deposit fee: 1% or 0.0025 BTC (whichever is higher)"
Szóval a váltóra küldés mondhatni borsos...
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest