- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Livius
őstag
válasz
naksi88 #3791 üzenetére
Elsősorban egy olyan CPU-val kéne kezdeni ezt, ami a jelenlegi BIOS verzióval támogatott. Az MSI alaplap support-oldaláról letölthető a legújabb BIOS egy zip-ben. Abban van egy docx, ami leírja a frissítés menetét. A "Flashing the BIOS for Non-FAT file system" részben leírtak szerint tudod csak frissíteni. Ahogy láttam ez a lap még a régi floppys módot támogatja csak (amúgy lehet van valami windowsos flash utility is, de régen ezek nem voltak valami atomstabilak). Tehát be kellene szerezned egy floppy meghajtót a géphez, és legalább két floppy lemezt is, mivel a leírás azt írja, hogy egy Win98 DOS-ba bootolos lemez kell, meg egy másik amire rárakod a flashelő exe-ét és a BIOS fájlt. Amúgy ha jól tudsz bootolni USB pendriveról is, akkor esélyes, hogy arról is menne, vagyis a DOS rendszer bootolható lehet arról, és a leírásban említett DOS RAMDISK-be való másolása a fájloknak ha gond nélkül megcsinálható, akkor onnan ugyan úgy jól kéne frissítenie.
A hivatalos CPU listában amúgy én nem találom ezt az AMD CPU-t, hogy támogatná-e!
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3210, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest