- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adi mester
aktív tag
Sziasztok!
Nem éppen frissítéssel kapcsolatos a kérdésem, inkább csak útbaigazítást szeretnék kérni tőletek.Pár nappal ezelőtt kaptam egy Lenovo Panda L-IQ45 típusú alaplapot, amelyet nem teszteltem be azonnal, így csak 2-3 nap elteltével derült ki, hogy nem jó az alaplap. A lapon integrált videokártya van, azzal próbáltam eddig a tesztet. A hibajelenség:
Alaplap bekapcsol, felpörög a ventilátora, leszabályozza, 1 csippanás okés az alaplap. Kép nincs. Pár másodperc múlva szintén sípol az alaplap 1 hosszút és 2 rövidet. Fórumokat olvasgatva videokártya hibával van dolgom. A kérdésem annyi lenne, hogy jó helyen tapogatózom, esetleg valaki futott már bele ilyen hibába?
Illetve ha egy PCI-expresszes videokártyával is kipróbálom az alaplapot, akkor vajon lesz kép?
Sajnos sürgősen kellene az alaplap, nem sok időm / pénzem van újat vásárolni, tanácsokat szívesen meghallgatok, bármilyen ötlet jöhet!Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Msi X99s Gaming7 + 12 magos xeon proci
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- Kingston FURY 64GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest