Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
albi31
aktív tag
válasz
Tamás9x
üzenetére
én megmondom őszintén,hogy alaposan kiszoktam kérdezni az egyént,ha valami sántít,nem vállalom el,persze belefutok én is olyanba,hogy rámegy a fél délelőtt mire kiderül,hogy csak az időmet rabolta,ez sajnos benne van a pakliba!
Másrészt,a linkelt embered biztos hogy csak reflow-zik,tuti!(#4934) Router : de azzal az MXM-s kártyával mit csinált?..hát még a s/n papírjai is rajta van!...vagy az eltávolítható szakadás nélkül?
-
albi31
aktív tag
válasz
Tamás9x
üzenetére
nekem még nem volt hozzá közöm...jó kis gépnek tartom...ha jól értem,black screen fogad....és ha közben nyomsz egy space-t vagy pöcegeret?..akkor sincs semmi?..a napokban egy asus csinálta ezt,lement,megnyomtam egy gombot,visszajött,de csak akkor éledt fel a kijelző,ha space-t vagy touchpad-t érintettem...

-
Router
őstag
válasz
Tamás9x
üzenetére
Szerintem ilyenbe ne gondolkozz. Én a gyári gépemhez ajánlott értékeket is dobtam a kukába mert nem lehetett vele dolgozni. Sok idő és rengeteg eleve hibás alaplap kellett ahhoz, hogy kialakuljon a használható beállítás. Pláne ha épített géped van teljesen máshogy fog viselkedni a valóságban mint egy "gyári". Kísérletezni kell, körbemérni mindent és idővel lesimul a profil.
-
beeper129
csendes tag
válasz
Tamás9x
üzenetére
Szerintem nem olyan fura a kérésed, csak hogy épp ez az a tapasztalat amiért mindenki (na jó, majdnem
) nagyon megküzdött és nem biztos hogy szívesen osztja meg. Én egyébként pont ugyanezt szeretném, csak nem mertem ilyen konkrétan oda dobni az asztalra a kérdést. 
Apró kérdés-válaszokból próbálom összerakni az optimálist, eddig nem túl sok sikerrel
-
zorroka74
csendes tag
válasz
Tamás9x
üzenetére
Én is nyiregyi vagyok. De a 3000es hőléges vaterás csávórol nem még nem hallottam. Nekem sikerült leszokatnom jó pár üzletet itt a hőlégröl . nem lehet hogy mátészalka környékéről van az úriember?mert onnan csak agyonmelegitett gépeket kapok. Ja a 3mérnökröl annyit hogy a multkori gép amit felraktam fotót hogy nem volt ic , onnan volt előtte mint kiderült, illetve egy dv6 van nálam amit igy idősebb házaspár küldött, amire ott azt mondták javithatatlan. Csak meglepedődtek mikor mondtam hogy kész, de a kijelző is halott, és latszik hogy hianyzott pár csavar a kijelző mellöl.
-
Bournetti
csendes tag
válasz
Tamás9x
üzenetére
Alul nekem teljesen megfelel az ami az IR 6000 esben is van.
http://www.yclydq.com/en/
Majd kiválasztom a megfelelő méretet, stb.A fejben (felül) talán valami vékonyabb panel lesz, megtoldva egy kis levegővel. Levegőt is szeretném szabályozni. Néztem hőlégfúvókat is, vannak jók, de szerintem csak pénz pocsékolás lenne, úgyis csak a fűtőpanel kellene belőle, a vezérlést ügye az a hőfokszabályzó vezérelné amit most keresek.
-
genai
csendes tag
válasz
Tamás9x
üzenetére
Nem volt alatta
, de azt helyettesítettem mikor megkaptam, azzal is ugyan ez a helyzet.
F27 egyik hozzászólásában volt benne, ha félig meghal a chip, akkor még működik, csak rohadtul melegszik.
Elképzzelhető, hogy itt is ez a probléma?
Az a bajom, hogy el sem jutok odáig sem, hogy megnézzem a hőfokokat, de mint ahogy te is írtad ezeknél a gépeknél 90 fok tájékán kezd el dolgozni a hűtő, úgyhogy gondolom nagyon melegszik és ezért csinálja a hibákat. -
hoax
senior tag
válasz
Tamás9x
üzenetére
Nincs is ezzel semmi baj, egyértelmű, hogy van köztük különbség!
Csak ha le kell takarítani, akkor jönnek elő az olyan dolgok, hogy teljesen eltávolítani szinte lehetetlen! Ha az egész procit, ic-t, chipset-et beáztatod, akkor az smd-k alatt marad. Annyival nem jobb, hogy megérje vele kínlódni!
Ezért utálja mindenki... -
ielektros
senior tag
válasz
Tamás9x
üzenetére
Ha a rendes pasztat fel tudod vinni eleg vekonyan dzsuvazas nelkul akkor az ezustot is, nem kell maszkolgatni. Ennek ellenere egy folosleges szopatas azzal a pasztaval dolgozni. Sajat magadra nezve is es a jovobenei szervizesre nezve is. Egyszeruen en soha nem tapasztaltam vele erdemleges javulast csak azt, hogy nem jon ki a gyatyambol ha veletlen belekenem. Es meg vezet is valamelyest az a szutyok. Szerintem ertelmetlen vele szivni semmi tobbet nem ad.
KillHates: Atnezed, hogyan allunk a rendelesekkel? Nem tudom, hogy adtam e "szenet" a postazasi dijra is vagy nem. Ha nem akkor kuldok. Ebbol postazas lesz az biztos mert nulla szabad percem volt Mo.-on. Amikor legkozelebb 2 het mulva megyek akkor sem nagyon lesz sajnos. De ne siess nagyon 1-3 heten belul jok vagyunk

-
-
d3lete
aktív tag
válasz
Tamás9x
üzenetére
ezek rohadt primitív eszközök annyit tudnak, hogy az adott ponton van e feszültség vagy nincs. Ha van leír egy egyest ha nincs egy nullát. Ezek tranzisztorokban vannak és kapcsolóknak hívják. Ha több feszültséget adsz neki a kapcsolási idő lerövidül és gyorsabban kapcsol. Ez rengeteg részegységből kapcsolóból áll. Ezek a kapcsolók folyamatosan mennek tönkre. Egyre kevesebb müködik. A chip ben a rossz kapcsolók helye átkerül másik szabad helyre. Szelektál. Ezt egy ideig az op rendszer kezelni tudja. De ha nagyon súlyos állandó fagyást kékhalált kapunk. Ezt nevezik chip fáradásnak. A kapcsolók valamilyen elekktron lerakódástól mennek tönkre.
-
Kocska89
tag
válasz
Tamás9x
üzenetére
Már mér ne lehetne? Ezek azok amiknek ha megmelegíted a magját, pákával hőléggel helyrejön. Nem is a golyózástól javul meg hanem hogy meleget kapott. Maga a chip, a szilícium is forrasztva van a hordozóra/ interposer -ra. Ez van körülnyomva a fekete/ szürke alátöltő anyaggal. Kap egy kis meleget flux hiányában újraforradni nem tud. A hőtaglástól ideiglenesen érintkezik. De ugyanez igaz az interpoer- ra is az is sokrétegű mint a nyák, itt is megszakadhatnak a kötések.
Mint a régebbi acerekben a chip nevét meg nem mondom, Az északi hídba integrált nvida 7000m. Golyózás után nem bírtak ki 2 hetet valamelyik csak pár órát ment. Akkor ezekkel mi a szitu?
-
fpisti35
csendes tag
válasz
Tamás9x
üzenetére
Köszi mindenkinek a segítséget, ha nagyon fog zavarni akkor beépítek egy kapcsolót.
Én már rég azt mondom, hogy munkából nem lehet megélni. Most éppen az angol államtól az egyetemi tanulmányaimra fizetett támogatásokat költöm erre a hóbortomra.
Ma sem volt időm a géphez nyúlni, mert 60 PC-t bontottunk szét vagy teszteltünk le a fiammal az elmúlt két napban.
Na de majd holnap !!!! Már bekészítettem jó pár xbox360-at a tesztelgetéshez, remélem ezeket nem rontom el mind :-)
-
f27
senior tag
válasz
Tamás9x
üzenetére
Persze hogy tudok szamlat adni rola.
Rendben a 4db 20k
Ebol egy nagyobb bontatlan uj.100$ ba vettem
A kisebbikrol megpattant a zomanc ahogy latod de 0perces uj 100$ ba vettem de kultek ujat mikor reklamaltam.
A ket nagy szerintem hasznalt de nembagyon van megegvel szerintem alig futhatott kicsit.mobilemannam csereltem valamire oket anno.
-
Tamás9x
őstag
válasz
Tamás9x
üzenetére
Na jó ez egy kicsit taplón hangzott amit előzőnek írtam, sajnos sokan olyanokba buktunk bele, hogy "Józsibácsi" nevezzük így szeretne, és tele van ambícióval, látta a neten megvette hozzá azokat az eszközöket amiket ajánlottak, és 1-2 esetben sikerrel is járt a többi pedig mint gányolási szinten került ki a kezei közül. Mi csak azokra haragszunk akik a kezdeti lelkesedésen és 1-2 sikeren felbuzdulva több kárt csinálnak mint hasznot, ezzel is minősítve a munkánkat, hisz mi itt mindannyian hozott alapanyagokból dolgozunk, sé nem előállítunk.
-
Kocska89
tag
válasz
Tamás9x
üzenetére
Ez kimaradt a leírásból, de próbáltam a jó ízlés határain belül megcsavargattam, megkopogtattam a kijelzőt. Az alsó felét is megcsavargattam okosan.
Emelgetem a gépet csak 1-1 sarkánál megfogva. Gépet egy sarkánál fogva nyitogattam a kijelzőt, össze vissza, de semmi.
Futtattam dosból memtest86 ot is kb 1 órán keresztül. Ilyenkor elvileg maximális órajelen pörög a gpu és proci.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- Okos Otthon / Smart Home
- Docker konténerizálás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Elektromos autók - motorok
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Trollok komolyan
- Xbox tulajok OFF topicja
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- SSD kibeszélő
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

"

Nem a kenőcsben keresném a hibát.