- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryPc
senior tag
Van vkinek kedve egy compaq 615-ös lappal "játszani",második chippet rakom fel erre is,nincs kép még mindig,proci tesztelve az tuti jó, 4 rammal próbálva de semmi,mostani chipnél már nem villogja ki a hibát,de meg se villan a kijelző,donor lapommal próbálva azzal ad képet tehát kijelző szalagkábel és más egyéb kizárva.
Ha vkinek van kedve vele próbálkozni akkor elküldöm,nekem már nincs.
Gyanakszom a proci foglalatra, de aztán lehet mégis a chip a szar nem tudom. -
GeryPc
senior tag
Más
használt már vki 15.6 30pinhez átalakítót 40 pinre?
mostanában mindennel szopok
rádugtam bekapcsolt de háttérfény nem volt,ki-be kapcs vagy 3x
4diknél már abszolút nincs kép se lcd-én se külsőn,esélyes hogy hazavágtam vele a deszkát? -
GeryPc
senior tag
Van vkinek ötlete arra hogy mi a tököm baja lehet egy sony laptop-nak 8600M GT kártya (integrált), 2dik chippet rakom fel rá és ugyan az a hibajelenség driver nélkül megy felrakom a drivert win logóig eljut de onnantól fekete képernyő hallani a win bejelentkezési hangot és ennyi
Csökkentett módban megy,ha leszedem a drivert akkor megy rendesen.
Ötlet? -
GeryPc
senior tag
Szerintetek mennyit ér most egy Ersa IR550A?
És érdemes lenne lecserélni a zm 5830-amat rá?ps.: vagy tartsam meg mind a kettőt ?
Értelmes hozzászólásokat szívesen fogadok
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- LEGO klub
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Túra és kirándulás topic
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest