Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Őskoczka
Új hozzászólás Aktív témák
-
KonzolKartel
őstag
válasz
#81556480 #18224 üzenetére
A többiek biztosan jobban értenek a notikhoz, de ha jól gondolom ebben egy régebbi AMD van, mint grafikus készlet. Én megnézném, hogy rá melegítéssel (180-200c) helyre áll e a noti. Ha igen, és a kedves ügyfél nem túl fizetőképes vissza is adnám. Amúgy ezt a típust könnyű "radeonítlani", a kérdés azaz, hogy megfizeti e.
-
ielektros
senior tag
válasz
#81556480 #10592 üzenetére
De nagyon szivesen. Ahhoz viszont itt kellene lennie elottem. Aztan megnezni, hogy a joystick hogyan kommunikal a board-al. Ha a kommunikacio megvan akkor meg irany tovabb. Oszinten se dokumentumok se semmi nelkul 2 kep alapjan eselytelen, hogy valaki tobbet segitsen. A vaktaba valo tippelgeteseknek meg altalaban sulyos kovetkezmenyei vannak. Szoval ilyen esetben nehez okosat mondani ugy, hogy nem egy tomegtermekrol van szo. Lati kellene, merni kellene, vizsgalni legalabb az alapveto alkatreszek allapotat. Ha kondi hiba volt akkor akorul megvizsgalnam mi tortent meg, nem e tortent mechanikai serules, hajszalrepedes, korrozio.
-
-
f27
senior tag
válasz
#81556480 #3164 üzenetére
Nehogy megcsavarozd baszus!
Remalmaim az ilyen falyta hulyesegek!Szimplan most csak ujra kell golyozni es ha szerencses vagy honapokig de akar egy evet is elmegy.
Ha a hulye csavarozast valasztad lehet elsem indul lesarkazod ill ha elindul hamar meghal es kb vegleg mert szethajlitod a magot. -
válasz
#81556480 #987 üzenetére
Szia!
Járj utána hány kHz-en ad, állítsd be a szkópot (első körben egy kicsit magasabb mintavételezésre), vedd le a szorzóját 1x-esre, a szkóp mérőzsinórját földeletlen trigger-el tedd a távos mellé és úgy nyomj rá. Ha működik a távos, de rossz frekin, vagy rossz kódot köhög, akkor gerjeszteni fogja a szkópot, ebben az esetben elmászhatott valami. Ha nem megy, akkor :
Mérd meg a diódákat, mérd meg a jobb felső sarokban a kicsi fekete FET-t. -
válasz
#81556480 #982 üzenetére
Taníthatós? - ha igen, akkor elfelejtette
Végfok elszállt -csere
Szétrohad belül ha megtelik vízzel -kuka
Leejtették - át kell forrasztgatni az egész panelt
Zárlatos lett egy kondi - a párba kötött kis FET forrósodik ha nyomot a gombot
Az elem érintkezője kontakthibás - át kell forrasztaniGondolom elemet megnézted, gombokat kimérted.
Egyébként az esetek 90%-ában a végfokja adja meg magát. Ehhez kell szkóp, hogy kimérd. -
-
f27
senior tag
válasz
#81556480 #824 üzenetére
Lehetséges hogy magcserével javítható lett volna,de nyilván horor ár jött volna ki mivel a magokat nemépp olcson akarják adni
A foliákat úgy sütik rá ha leválik akkor kb 200 fokon újra lehet sütni.
Én pár LED kijelzőt felélesztettem így már,de vannak olyan darabok amik akkor sem lesznek jók vagy csak ideig óráig.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest