- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Butcher82: Retro - műanyag fehérítés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ielektros
senior tag
Te amugy mi a fenerol beszelsz?
Elolvastam 3szor a litaniadat de en nem vagom, hogy mit jelent amit reagaltal Kocska89-nek. Egyedul a kartya tipusat kerdezte.
Az egesz kartya mizeriadat nem ertem. Az elomelegites homerseklet nem fugg attol, hogy asztali kartyat melegitesz vagy notebook lapot vagy akarmit. Mindenki masra eskuszik. Attol fugg mit kell forrasztanom stb. Ha egy FET forrasztas engedett el ahhoz en ugyan nem melegitek elo. De erre nem sok mindent tudunk igy reagalni am. Se tipus se semmi. Barmi lehet. En felmelegitenem aztan tolnek neki levegot a kezi allomassal arra a kornyekre ahol feszegettek vagy buzeraltak.
Erre akarmilyen tapasztalt is valaki sok mast nem tud mondani. Me´rni kell egy kicsit talan es atmelegiteni. Ennyi. Ha csak nem valami eldurrant rajta tenyleg a tapizastol.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- Pc rx7600 xt 16gb
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX2060 Super 8GB!
- Meta Quest 3 (128GB) VR szemüveg megannyi kiegészítővel - szinte új állapotban, garanciális
- Eladó GAMER konfig! I5-12400F 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR4 RTX3060 12GB!
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (233)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest