Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ielektros

senior tag

válasz f27 #3559 üzenetére

Feri, Ha valahonnan elloptak tobb szaz HDD-t es te abbol vettel anelkul, hogy tudtal volna rola akkor te azzal nem kovettel el semmit. Bar itt megjegyzem, hogy nem vennek PH-n soha olyan HDD-t amibol tobb szaz van az eladonak csak szamla pont nincs rola.... Messzirol is budos.

"Ra par hetre meghalgattak tanukent,persze foggalmam sem volt kitol vettem,miert tudtam volna :W"
    Az, hogy nem tudod kitol vetted az mar tobb mint gyanus... Minimum egy nev es egy cim tartozik elvileg az eladohoz mert nyilvan elkuldte neked postan a cuccot. Az, hogy rabositottak az nem jelent semmit. Az egy szokasos muvelet mar csak gyanuba keveredeskor is. Mellesleg ezt jogod van siman megtagadni is. Aztan ha elitelnek akkor majd rabositanak ugyis megint.

"Egy honapra ra mar gyanusitotkent hibtak be hogy en ebbol a hdd bol tobb szazat ezret veasaroltam es kozel 20 millos lopasal gyanusitanak."

Ezt csak ugy nem talaljak ki. Bizonyitekok. Ha nincs ilyet nem talalnak ki azert. De ha azt sem tudod megmondani, hogy amid van kitol vetted akkor azert elegge gyanusnak fogsz tunni. De nyilvan ugyveded jelen volt. Mivel ha ugy tettel vallomast ahogy itt leirtad akkor akar mar azonnal elitelheto vagy.

Amugy meg ha tenyleg nem csinaltal semmit akkor nincs okod panikolni csak egyszeruen megalapozottan bizonyitani a vallomasodban elmondottakat. De ez az ugyeszseg szempontjabol is hasonlo. Nekik is bizonyitaniuk kell mindent ellened. Ha nem tudjak megtenni akkor nincs ugy sem.

"Vagyis indok van valamilyen cegtol eloptak 1600 db hdd-t es azt allitjak amit en vettem azok onnan vannak.
    Sajnos erre semilyen bizonyitek nincs de nem is kell .
    Ok ezt mondjak allitjak es kesz ennyi elegendo. "

Ez egy baromsag. Ilyen, hogy allitas nem all meg az ugyeszseg elott... Ezt nekik bizonyitaniuk kell. Es raadasul mivel meggyanusitottak valamivel ezek szerint, igy tudnod kell, hogy konkretan mivel gyanusitottak meg. Elkellett olvasnod a feljelentest, levelet kellett kapjal rola, vagy ott a kihalgatason biztosan eled tartak, hogy mire is kivancsiak. Ez igy nagyon nem all ossze amit itt leirtal. Ezert is mondtam ha igy beszeltel ott is ossze vissza akkor ne lepodj meg semmin sem. Mert ahogy es amit leirtal az inkabb jobban gyanuba kever ha nem is loptad csak vetted a lopott HDD-ket.

Új hozzászólás Aktív témák