Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem néztem a pakliját (a replayben ez látszik?), de a lényeg, hogy simán megnyerhette volna szerintem, ha akkor folyamatosan támad, amikor beszorított a kezdő orbomhoz. Persze mivel abbahagyta a támadást, elég hamar összeszedtem magam, hiszen rengeteg void powerem volt. Egyébként azon a ponton biztos voltam a vereségemben, de addig nem adom fel, amíg le nem gyilkolják az utolsó épületemet is. Igazából 2 hibát követett el. 1. amikor visszavonult pihenni, 2. amikor nem támadta le a kezdő orbomat, amikor én az övének mentem neki.
De amúgy F2P pakli ide vagy oda, nekem végig csak 1 orbos egységeim voltak, neki meg 2-esek is.
Amúgy én sem értem miért lépett ki. Az előző meccs is úgy végződött, hogy kilépett az ellenfelem, pedig mindkettőnknek 3 orbja volt, és semelyikünk sem volt beszorítva sehova. Viszont így legalább megvettem a sámán upgrade-t, na meg ma meglesz az entangling is.
Új hozzászólás Aktív témák
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest