Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Filder
csendes tag
A free játékhoz adott 32 lap (8-8 mindegyik "színből") jól használható. Az alap szintű pályákat simán lehet velük teljesíteni. A tapasztaltabbak a haladó pályákat is megoldják. Az expert szintű pályákhoz pedig nem elég a jó pakli sem, oda már azt használni is tudni kell.
Mivel a "kezdő" 32 lapból mindegyikhez elég egy meghatározott színű orb (pl. a Giant Wyrm idézéséhez ugyan 4 orb kell, de csak egy zöld szükséges, a többi bármilyen lehet), tulajdonképpen a paklit 4 színű lapokból is fel lehet építeni.
A 32 lapból 20-at lehet egyszerre használni. A Magma Hurler és Tremor elég hasonlók, csak egyiket érdemes a pakliba tenni. Én a Magam Hurlert választanám. (Ez az én véleményem, ki milyen stílust szeret.)
más
Az aranyért lapot vásárlóknak egy tanács, csak olyan játékostól vásároljatok, aki nem kezdő (nem azért hozta létre az avatárt, hogy becsapjon másokat). Lehetőség van aranyért BF pontot is venni. (Igaz mostanában elég ritka az ilyen, de a kiegészítő után egy kicsit felpezsdül majd az élet.)
A kiegészítő várhatóan augusztus 25-én jelenik meg. (2009-ben
)
Azt tervezik, hogy a regisztrált játékosok kapnak ajándék kártyát. Ennek az a feltétele, hogy a Battleforge honlapon, a személyi résznél jelöljétek be, hogy kértek értesítést a Battleforge játékról és az EA egyéb cuccairól. (Bocs ezt egy kicsit szabadon adtam vissza.)
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Tőzsde és gazdaság
- Ubiquiti hálózati eszközök
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- GTA VI
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)