- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brent
aktív tag
Na mind1... majd lesz valahogy.
Viszont felraktam saját gépre a játékot, az Encounters with Twilight és Siege of hope pálya kipipálva.
Pár kérdés:
1. Ugye van a két alap pakli amit kaptam a freehez. Az egyik a Frostshadow a másik pedig a Firenature. Na most ezek a paklik mindenkinél ugyanazok ? Tehát mindenkinek ugyanazokat a kártyákat tartalmazza ? Vagy random mindenkinek másfajtát oszt le a gép ?
2. Játékbeli goldért nem lehet -gyengébb- kártyákat venni a playerektől ?
3. Az alap paklikban kapott erősebb kártyákat eladhatom ? (giantwyrm, meg mittom én mik voltak ott..)
Összeállítottam egy főként Frostból álló paklit + pár 1 orbos nature kártya... A siege of hope pályán már jó pár Tremort/ Tempestet + rakat Northguard/ Defendert kellett lehívnom mire kinyírtam a Twilight Bosst.. 3 hullámban támadtam, a harmadiknál már nem bírták tovább, összeroppant a védelmük...

Új hozzászólás Aktív témák
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- Hobby elektronika
- Wuthering Waves
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus 15 TUF Gamer FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest