Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
voodoo98
addikt
Előrendeltem a game-t origin-en. Kellett volna kapjak vmi kulcsot? Vagy a rendszer tudja, hogy early access-em van és enged holnap játszani? (Remélem láma kérdés és az utóbbira a válasz igen)
(sorry for the dupe)
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
jozefgucci1
addikt
válasz ScomComputer #3331 üzenetére
Köszi , hogy beraktad , így be is neveztem egy kódra .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
protegum
aktív tag
válasz Astroboy #3296 üzenetére
Például: https://allthatsinteresting.com/free-arabian-legion, és ők pont önkéntesek voltak. Talán az lehetett megtévesztő kicsit, hogy a telefon kicserélte a légiót ligára a szövegemben. És ez csak internetes forrás. 5-6 olyan könyvem van amit történészek írtak elég részletesen a 2.vh-ról és nem a legendák szerint.
-
prokxy
veterán
válasz voodoo98 #3352 üzenetére
Szerintem ez így egyértelmű:
What are are requirements to get early access to the beta?If you are an Origin Access (Premier or Basic) or EA Access subscriber, or if you’ve pre-ordered Battlefield V, you get up to 48 hours early access to the Open Beta and can play on September 4.
If you pre-order or subscribe to Origin/EA Access during the Open Beta Early Access period, you’ll be able to join the Open Beta right away.
Másik:
I keep getting an error message trying to join a server. Why?
Servers will go live tomorrow for players who have pre-ordered, or are Origin Access/EA Access subscribers. Everyone else can jump in on September 6th when the Beta opens for everyone![ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
protegum
aktív tag
Pont nem érdekel "retardált diversity", de a krumplileves legyen krumplileves. Legyen választható mivel-kivel játszik az ember. Ha én a kaukázusi nagyrasszba tartozó férfival akarok játszani, ne kelljen már mongoloiddal vagy negriddel játszanom. plusz még travi se vagyok, így nőként se szeretnék. Főleg, ha nem is tpp játékmód, hogy legalább a popsiját bámuljam. Mert azért az 1.vh-ba se volt az összes orosz sniper nő!
-
voodoo98
addikt
válasz giornalista #3356 üzenetére
Beta mar lenn van, de holnap szeretnek mar vele jatszani!
Prokxy: koszi a valaszt.
Valszeg menni fog.
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
stuszivadasz
kezdő
ja, hogy kell elrejteni minél jobban egy funkciót az átlag user elől a felhasználói felületen
de meglett nagy nehezen, pár origin újraindítás után -
Qtya123
őstag
Üdv!
Valaki tudna adni egy linket, hogy hol tudom megvenni a Beta Early Access hozzáférést?
Originen csak a Base meg a Premier csomagokat találom.
-
prokxy
veterán
válasz voodoo98 #3359 üzenetére
Holnap melóban belenézek a stream-ekbe, tuti lesznek tesztek, megnézem én is és majd írok, hogy mit tud a 1080OC és a 7700KOC alatt.
Most ultra minden kivéve a post process(ez sokat eszik), 90-es fov, és 144-re van az fps limitálva. Így az alfa szépen 100 körüli fps-t produkált. Ha a 120-at sehogy nem tartja, akkor jön a Ti.[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
stuszivadasz
kezdő
itt még ugye minden fekete-fehér volt...
nem volt harmadik nem das[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
válasz ForRedGlory #3363 üzenetére
+1
-
bul07
nagyúr
Pénzt adni azért ami ingyen van
Előrendeled a játékot, tapasztalatok szerint nem von le pénzt a kártyáról és holnaptól játszhatsz, majd 6-án lemondod az előrendelést
De ha nem így van javítsatok ki
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz ForRedGlory #3368 üzenetére
Egy kantintás
Én már lemondtam egyszer de mindjárt újra megveszem hogy lemondhassam
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
törölt tag
Valaki írta, hogy abeta már lent van neki... az open beta-t már lehet tölteni? hol érhető el? az originben nem találom. Csak az előrendelők tölthetik le?
[ Szerkesztve ]
-
Ármester
válasz stuszivadasz #3364 üzenetére
Ilyenem nekem is van
Igaz az enyém Medal of Honor..
[kép]„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
SkyS1gn
félisten
amúgy Origin egyből vonja a preorder árát?
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
SkyS1gn
félisten
Heroic és az Inspiring elég faint!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Qtya123
őstag
-
zohan echte
tag
Sziasztok.
Ha most a ps storeba megveszem a BFV deluxeot akkor én is tudom az open betat használni?
-
ForRedGlory
félisten
Megnéztem, 2440p ultrát lőtte be magától a játék. Legyen igaza, holnap kiderül.
-
prokxy
veterán
válasz zohan echte #3378 üzenetére
OPEN bétát mindenki tudja, akinek van Origin-je.
2 nappal korábban akkor tudod, ha előrendelsz vmit: Access szolgáltatást, basic v premier, esetleg a BF V-t.
De PS-en levonja a pénzt, ha előrendeled, PC-n nem.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
HOLNAP este fél9-9 felé leszünk többen innen, akik összevergődnek TS-en és/vagy Discord-on, aki gondolja, csatlakozhat. A linket holnap küldöm.
Legalább kiderül a matchmaking hogy muzsikál, ill. a party maker is.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
IntelKiller7
veterán
PS4-re már jött is egy 290mb-os update
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
törölt tag
Én még most végzek Délután tolom én is.
-
kolbi79
tag
Miután itt elég 2 értelmű válaszok cirkuláltak, ezért 1 huszáros vágással írtam a supportnak. Tehát aki cd keysen vette az alapjátékot, cserébe nem kap kulcsot csak 1 nappal megjelenés előtt, tehát a beta is bukó. Ellenben 2.30 ojróért lehet örli béta jogosultságot kapni. Annyit lehet megér, ha nincs más opció...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest