Hirdetés
- Szólánc.
- A fénynél gyorsabban
- AMD Instinct MI8 moddolása játékra (avagy R9 Nano-GTX1060+ szint)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Öregszem
- 3070 -> 4070 Super
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Edzett üvegfólia vagy regenerálódó pl Hydrogél fólia?
-
LOGOUT.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery9112
őstag
Elvileg a beta-ba bekerült a káromkodásszűrő, ami a káromkodást nem szűri tökéletesen cserébe a DLC szót igen.
Taps..Taps...
[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
Leon77
őstag
Valaki nem tudná linkelni, hol tudom megnézni a ps4 kontroller esetében mi mihez van rendelve?
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
CJ4567
nagyúr
Ha valaki 2 mag, 4 szálas processzorral akarja kipróbálni a bétát (jelen esetben G4560), nagyon rossz teljesítményre számítson, 20FPS-t kapok Narvikon.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
ForRedGlory
félisten
Így kell Panzerrel parkolni Véglegesen... mert innen semerre nem lehetett moccanni.
Egész jól adta ma, de amúgy kabaré, hogy tankkal nem lehet bátran menni, mert olyan pikk-pakk szétszednek, hogy pislogni sem tudsz. Szánalmas, hogy egy lövésre leveszi 50% HP-t, mintha öcsém emberre lőne. (Jó persze nem csúzlival lövik a tankot, de túlzás) Viszont ma eddig kifejezetten akadozós volt a játék, az fps is mintha kevesebb lenne. Bár lehet simán lag.
[ Szerkesztve ]
-
ScomComputer
veterán
Azért no..látni,hogy itt az open..mindenhol ott lapul a sok kemper csicska....előre szeretném megjegyezni ,én nem így kezdtem...
[ Szerkesztve ]
-
HaZsolt
őstag
Ma már mindenki nyomhatja szabadon ps4en a bétát?
-
ForRedGlory
félisten
válasz ScomComputer #3909 üzenetére
Hát igen, a sok Sznájper Pista teljesen megöli a játékot. Egyszerűen nem lehet moccanni, mert folyamatosan azt hallod, hogy süvít a golyó. Szívem szerint irtanám ki ezt a kasztot a pélóba, vagy max csapatonként 3-4 emberre korlátoznám.
-
ScomComputer
veterán
válasz ForRedGlory #3912 üzenetére
Öööö,hát én pont nem a sz,pistikre gondoltam...hanem az épületekbe és egyéb helyen hasaló "0 rank"-ú ember társainkra akik csak csak arra várnak,hogy elszaladjon valaki előttük....de respawn után kapnak tőlem egy tockost mindig...
Ja de amúgy meg 100%-ig igazad van...[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz ScomComputer #3913 üzenetére
Azokat is írtanám, mint a szúnyogokat.
Vicces, hogy nincs egy élő állat, aki felhúzná a szenvedő embert. Rohangál mellettem 2-3 idióta, de arra sem veszi a fáradtságot, hogy leköpjön.
Amúgy ettől függetlenül nekem tetszik a játék, jó lesz ez.
-
ScomComputer
veterán
válasz ForRedGlory #3915 üzenetére
Az az érdekes,hogy az "early" alatt ilyen nem nagyon volt nekem...k.jó csapat játékokat toltunk...most meg befolyt a fos és felhígult az egész game...
-
9Petya2
tag
Sziasztok!
Esetleg arra van megoldás, hogy elinduljon maga a játék originből? A Play-re kattintva nem jön elő a tálcán sem, a folyamatkezelőben megjelenik pár mp-re a bfvob.exe, de nem történik semmi. A gépem: i5 4400, 750ti, 8GB RAM, SSD. A BF 1 bétával simán tudtam játszani.
Bármiféle tanácsot szívesen fogadok.
[ Szerkesztve ]
-
voodoo98
addikt
First World Problem:
Az egyenruhák kegyetlenül idegesítenek![ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
Imilenni
addikt
Eszméletlenül jól lett belőve a játék gépigénye.
Valaki játszik RX 460 (4GB)ról?Press "F" to pay respects.
-
sixpak
nagyúr
válasz ForRedGlory #3915 üzenetére
Van buddy revive, ehhez képest kevesebbszer húznak fel, mint BF1-ben....el van baszva a community.
Voodoo:
- Volga River
- Ballroom Blitz
- Lupkow Pass
- St Quentin Scarhttps://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
bul07
nagyúr
Ahogy gyorsba rákerestem 500Ft-al minden ár alatt (magyar)
Előrendelés - Battlefield V PC CZ/SK/HU játékszoftver
[link]
16.590 Ft (~52€)[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
CptAdamica
veterán
Megvan az első baromi idegesítő dolog. Amikor elkezdek lőni valakit és közel vagyok egy tárgyhoz, akkor gyakran le akarja támasztani a fegyvert, ilyenkor elmászik a célkereszt is... Találkozott már valaki ilyennel?
Megyen!
-
guftabi96
addikt
Ma egy haverral kb 20 percig szenvedtünk, hogy tudjunk együtt játszani, de nem sikerült... Továbbra is kiválóan működik a Bf1 által behozott menürendszer... Úgy látszódik, hogy 2016 óta ez túl nagy feladat a készítőknek
#KeepFightingMichael
-
Ármester
Ha a beta dog tag-et megszereeztem, azzal tudok valamit kezdeni? Megnézni menübern, vagy felrakni/használni, vagy bármi?
Másik kérdés, i54460+1060 6G+8Gb-hoz hasonló géppel ki játszik? Ott hogyan bírja a gép a játékot?
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
bivalyolo
őstag
Aki esetleg freesynces monitoron játszik mit tapasztal, törik a kép?
Én bármit csinálok, sehogy sem sikerül megszüntetni a képtörést a vsyncet kivéve.. Na jó, a bővített sync is működik csak az meg néha microlagol.Amíg freesync rangen belül vagyok nem szabadna törnie a képnek.
"Let's agree to disagree!"
-
MarioAna
senior tag
Felvettem a felbontást 1050p-be, minden mediumont teljesen játszható lett (Narvikon, ahol próbáltam).
FPS 40-60 között ugrál, de többször megy 60 fölé. Egészen kellemes és rohadt szép ez még így is.
A CPU 4 mag olyan 85-90% átlagol, GPU 75% körül, RAM beáll 8GB-ra és alig mozdul onnan. Fura, de sokkal jobban fut így, mint 1440 mediumon.
(i5 2400/Xeon E3 1220 fixen 4mag/3.2GHZ-en, 1050Ti 4GB és 12GB RAM) -
puffin80
csendes tag
Én néha azt vettem észre hogy a kasztok keverednek ha felszednek. Elég idegesitö ha medic vagyok és felszednek csak a fegyó marad a többi pl. assault cucc
-
viking_arc
tag
970, legutolsó driver oszt' ezt csinálja a szemét. Visszaraktam a régebbi drájvert, láss csodát, tökéletesen működik...
mrp#2289 DebilHusselhoff
-
Gery9112
őstag
Na jó nekem ennyi elég volt ebből a retekből. Kétszer bebuggolt és ki kellett lépnem a meccsből.
1, Critical hit-et kaptam (wtf??) de a társam elkezdett felszedni, bedobott a spawn képernyőre és a visszaszámláló beragadt. Fél perc után meguntam, kiléptem.
2, Ugyancsak fekszem, persze 4-en vannak mellettem leszarnak magasról gondoltam legyen egy bleed out és megnézem, hogy állok az assignmentekkel. Belépek, csak felirat van folyamatjelző nincs és beragad a kép....kilépés.
Cserében viszont a DLC bármilyen formában leírva káromkodásnak számít és kicsillagozza, ez legalább működik. Fő a prioritás ...
Ha ez a játék jelenleg ilyen állapotban van 2020-ra talán játszható lesz.
[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
Def26
félisten
-
bivalyolo
őstag
válasz BullKoxa #3946 üzenetére
Azt a radeon driverben lehet bekapcsolni. Nvidiánál fast sync ami hasonló techinka, de nem teljesen egyezik meg a kettő.
Amúgy most direkt kipróbáltam a BF1-ben is, és ott is törik. A BF4-ben viszont jó. Meg a többi más játékban is. Nem igazán értem, mi lehet a baj.
"Let's agree to disagree!"
-
Ellia
addikt
Hát bugol még rendesen A kedvencem mikor a csapatokat keveri összevissza... (mintha ilyet csinált volna BF1 alatt is).
Amúgy sok apróság van amit nem mindig vesz észre az ember, pár apróbb animáció, pl. amikor lépcső tetejéről lefelé dobsz le a gránátot, azt alulról dobja - de inkább ejti....stb.
Ez az építgetés is elég jól működik, az élesztés se lenne rossz, ha az emberek vennék a fáradságot és az, hogy nincs sok lőszer nekem bejön. De még így is sok a csipás sajnos :/
Remélem rendesen kikupálják megjelenésig.
-
sith7
nagyúr
Az armory - ba csak skineket lehet venni a scrap - ért ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest