Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
pandras83
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Elég sokat modolok, total conversions mod pakkokat is próbáltam különböző játékokban és ez jött le ezalatt a pár óra alatt. Nem szerettem volna semmi degradálót írni a pre-alpha buildre, csak volt egy ilyen érzésem. Tippre továbbra is a Frostbite-ot használja és szerintem bizonyos effekteket (textúra részletesség, árnyékok, post-process, mesh quality, foliage) és a rombolhatóságot inkább feltupírozták, mintsem lecseréltek volna. Röviden, sarkosan és nagyon szubjektívan: mint egy rommá modolt Portal szerver extra grafikai és játékmechanikai elemekkel. De ez egyáltalán nem gond mert egy jó játék körvanali látszódnak előtűnni. Tényleg azt éreztem hogy na végre b*zmeeeg, újra itthon!
Modern a cucc, de egyben oldschool is, vannak új gameplay funkciók amik nagyon tetszenek és még vissza is kanyarodik a régi jó mederbe. Nagyon várós.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrotik routerek
- Milyen légtisztítót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Arc Raiders
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Használt iPhone 15 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Modern a cucc, de egyben oldschool is, vannak új gameplay funkciók amik nagyon tetszenek és még vissza is kanyarodik a régi jó mederbe. Nagyon várós.
FollowTheORI
IntelKiller7