Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem a sniper spawnbeacon a(radio beacon) hiányzik nagyon. Nagy taktikai előny volt a BF4-ben.
Van esetleg tervben ilyesmi az új részben?
[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
Az normális, hogy Originen Paypallal fizetve 5-én (Gold verzió), nem vonták még le az árát?
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
törölt tag
válasz fornettisuti #3803 üzenetére
Nekem anno egyből levonták. Elbukni biztos nem fogod, csak lehet valami ziccer van. Például péntek délután...
-
firemage
újonc
Hűha, nagyon szép a játék teljes pompájában!
-
Topikgazda
-
kisza25
félisten
válasz FollowTheORI #3787 üzenetére
Én elégé hc bf vagyok, de csak ma kezdtem a játékot
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
-
Topikgazda
-
kisza25
félisten
Amúgy a notin megy 40-60 FPS-el mediumon, majd a 64 fős pályán talán kicsit jobban szalad
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
FlashBird
tag
Én egyenlőre eléggé csalódott vagyok, bf3-bf4-bf1 után olyan érzésem van mintha kiherélték volna az egyik kedvenc szériámat, a bfV-el ugyan nem toltam csak keveset nem rég de az sem sokkolt le annyira mint ez... Ez a csilivili mű grafika, fura színek meg champek stb. nekem 2021-ben elég kevés, vagyis eddig nem jött át egyáltalán a battlefield érzés..
-
Def26
félisten
válasz FlashBird #3818 üzenetére
Én ennél a résznél láttam be, hogy soha nem lesz már olyan hangulat mint a bf3/4 volt. Ez már más játék, más igényeknek fele meg, más korban. Ettől függetlenül azt nem mondhatom rá, hogy nem szórakoztat. Ebben ennyi van, nincs ezzel se baj csak újra kell gondolni a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
zozika84
őstag
Skacok,
Az assault rifle elemlámpa csak nekem nem mukodik?
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
FlashBird
tag
Nekem az is probléma hogy nem érzek semmi átütőt a grafikában... Régen a battlefieldek hoztak valami újat mindig, emlékszem amikor kijöttek az első bf3-4, bf1 videók akkor levoltunk döbbenve milyen realisztikus, most meg elindítom ezt a beta-t és a bf1-et jobbnak érzem összességében. De ez általánosságban elmondható az egész iparra hogy megrekedtek.. Ok ez nem a végleges verzió de régen ennyi idővel a megjelenés előtt már láttunk olyan gameplay videókat ami sokatmondó volt..
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
veterán
Heliknél mi ez az Assisted Flight? Nyomom, de nem történik semmi.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Def26
félisten
válasz IntelKiller7 #3822 üzenetére
sztem valamit a helyben lebegésnél csinál.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
pandras83
senior tag
válasz FlashBird #3818 üzenetére
Az van hogy az ember mindig visszavágyik egy, az idő haladtával megszépült emlékhez. Amikor a 3 megjelent, mindenki a BC2-es rombolhatóságot hiányolta belőle. A 4-re azt mondták a játékosok, hogy átskinezett 3. Most meg olyanokat kérnek számon egy bétán, amikről még nem is tudják, hogy talán eljöhetnek a full builddel. Tutira lesz pl HC mód, a Portal pedig elhozhatja a hősök nélküli custom meccseket. A legfontosabbról nem is beszélve: egyetlen egy mapot játszhatunk a bétában. Az más kérdés hogy az is túl nagy lett és bántóan kevés a fedezék a gyalogosok számára.
Azt viszont esélyesnek látom, hogy ugyan egyelőre megtűrjük és max röhögünk a botokon, de idővel kinyírhatják az egész játékot. Nemrég benéztem a BF3 Venice Unleashed nevű kliensén keresztül játszható egyik játékmódjába. Annyi volt csak hogy blue filter nélküli CQ meccset lehetett játszani, botok(!) ellen Gulf of Oman-on. Már akkor éreztem, hogy ennek nem lesz jó vége, mert valahol a legnagyobb hazugság az, mikor egy játék megpróbálja elhitetni veled hogy itt mindig gigászi küzdelem folyik, miközben 6 igazi játékos lőtt halomra 42 ai által irányított, ostoba szaladgáló bábut. Meg néha egymást, véletlenül kb.
[ Szerkesztve ]
Cyberfuck Patchrunner
-
fornettisuti
veterán
válasz #50433536 #3805 üzenetére
Lehet nem jól fogalmaztam, a játékot megkaptam, játszottam is vele tegnapelőtt és tegnap is, de a árát nem vonták le.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
fornettisuti
veterán
válasz IntelKiller7 #3822 üzenetére
Ha transzport helinél nyomod meg, átfordul a hajtómű, olyan lesz mint egy AC-130-as.
-
CptAdamica
veterán
-
firemage
újonc
válasz FlashBird #3821 üzenetére
A BF1 grafikája és úgy en bloc az egész játék különleges. Ott a DICE tökéletesen eltalálta azt a vészes, "nagy világégés" hangulatot, hozzá a drámai zenékkel. Ott nagyon odatették magukat. Annak a grafikája szerintem is jobb mint az 5-é és az újé, mégsem kell hozzá atomerőmű. Már alapból a training pálya is olyan, hogy megadja a kezdő, depresszív hangulatot.
-
IntelKiller7
veterán
válasz fornettisuti #3826 üzenetére
Hmm. Ezt meglesem majd. Little Bird-nél viszont nem történik semmi.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
törölt tag
Csak félve kérdezem meg : i5 3470, 8 gb ram, gtx 960 felejtős? Nem full hd-ben hanem csak 1366x768-ban.
-
törölt tag
válasz ScomComputer #3832 üzenetére
Igazából már le van töltve csak még nem volt időm elindítani.
-
Dave567
addikt
-
frango13
aktív tag
Hali!
2 kérdés. Lesz-e dx11 megjelenésre és később kikapcsolható lesz-e a dof?:)
-
wjbhbdux
veterán
beléptem, megnyomtam a T-t és leesett az fps fix 13-ra. alttaboltam hogy miafasz van erre leesett 6-ra alt+f4 lesz még prealpha utáni teszt is a megjelenés előtt?
/s
-
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Tegnapelőtt mentem pár kört.
Nagyon lassan forog a karakterem. Nem tudok úgy reagálni, a dolgokra ahogy szeretnék ezért sokszor halok. Melyik menüpontban lehet állítani a sensitivit vagy mit? Kerestem, de nem találtam. -
válasz firemage #3842 üzenetére
Kiindulási alapnak szántam. Igen, észrevettem abban az 5 percben, amire időmből futotta. Ez még egy béta, eszemben sincs leírni a gémet, úgyis javítják. Bfv is mennyire frankó lett, lásd 3770-en 980 és 980ti-vel is azért 1440-ben kompromisszumokkal, tehát minden low, de simán játszható. Készítőnek is érdeke, hogy sokan vegyék. Mai világban elég luxus lassan egy gémer pc.
[ Szerkesztve ]
-
oneal1
senior tag
már megy az open?
nekem azt írja, hogy nem tud csatlakozni a szerverre, main menu be sem jön
-
aerosmith
őstag
tudok valami discordot ahol lehet másokkal együtt taktikusan játszani?
-
-
hellomi
tag
válasz aerosmith #3847 üzenetére
Erre en is kivancsi vagyok.
ASUS ROG B450-F Strix | AMD Ryzen 7 5700G | Crucial Ballistix Sport 2x8GB DDR4 | eVGA RTX 2080 Super XC | Samsung 970 Evo Plus 500GB | Corsair RM750x | NZXT H510i White | ID Cooling SE-224-XT White | Samsung CHG90 49" | Apple Macbook Air M1 |
-
CptAdamica
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (már nem hivatalos)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest