Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave567
addikt
World War 3 hangulata van nagyon, ez olyan hülye Modernkor.
Jobb lenne BF3 körüli kor.... + Jobb HITREG.... -
Dave567
addikt
válasz zebra_hun #703 üzenetére
A grafika megállja a helyét a mai napig, nem kell ahhoz hozzányúlni.
Viszont újra kéne csinálni az egészet, BUG mentesíteni, ami rengeteg van benne.
A legfontosabb a Hitreg, ami ha nincs megcsinálva a játékban rendesen, KUKA, így van ez Most az MW 2019-ben is.
Ezen kívül remek játékok lennének, tegnap is lenyomtam egy meccset este, de az, hogy Smawba nem döglünk bele, mikor melletted csapódik be 3 cm-re, az gáz.
Vagy ott van a GL, full telibe, alig sebzett valamit.
Elismerem, túl táp lenne, és ki lett sírva pár fegyver, vegyék vissza a sebzést, de inkább akkor a fegyvert vegyék ki, mert ez így nem játék....
Na de remélem nektek is jobb lesz. -
Dave567
addikt
válasz CptAdamica #716 üzenetére
De a 3-ról beszélek, ott semmit nem javítottak, újra kéne csinálni az egészet..
Számomra az a modernkor, ez meg még a jövő... -
Dave567
addikt
-
Dave567
addikt
válasz FattyDove #3918 üzenetére
Zavarnak a hü..ék, azért vagyok itt.
Más: Felraktam, ki próbáltam, de 5000-nél többet biztos nem ér.
A grafika szép, szerintem a hangok jók, de ugye nem ezekért veszünk játékot, na mindegy.
A hitreg Bf3-tól sokkal jobb, mondjuk annál bármi jobb volt, na mindegy, szerintem pörgős is kicsit.
Az biztos, hogy KUKA..[ Szerkesztve ]
-
Dave567
addikt
válasz CptAdamica #4469 üzenetére
-
Dave567
addikt
válasz nincsnév007 #4518 üzenetére
Ami nekem bugos az mindenkinek, csak van akit nem érdekel miért hal meg állandóan (erre írtam az igénytelent)...
Ja, én is örültem volna talán most 10év alatt sikerült volna megcsinálniuk, bár ahogy látom ezt a Bfet is, nem hinném... -
Dave567
addikt
válasz CptAdamica #6714 üzenetére
A bf 3 mióta lett kijavítva ??????
-
Dave567
addikt
válasz CptAdamica #6725 üzenetére
Meséld el miben lett kijavítva??
-
Dave567
addikt
válasz IntelKiller7 #8586 üzenetére
SBMM rendszer, ez ilyen.
-
Dave567
addikt
Hát ő, MW 2019 600 óra kb, de az is szidva van rendesen, most Bf3 megy, az még jobban, a volt accountommal össze véve 1800 óra.
De ezek mind a süllyesztőbe valók, akik csinálták, pénzt nem érdemelnek.COD 4 MW/ MW2, utána a WAW felejthetetlen élmény volt számomra, vissza sírom azt az időt!!!!!!!! Mw3-at direkt nem írtam, azzal együtt hanyatlott a játék ipar, annak a Sp része volt jó.
BFBC2/BF3 BF4 amit említettem ezeket mind eladtam, ingyen volt 3, azt behúztam újra, Most is megy. Nálam a Dice már a 3-al elvágta magát. Utána besegített a MOHÁBA is, ahol csak tanácsokat adták, és olyan is lett a játék...
Insurgency Sandstorm, igaz más kategória, a hibáitól eltekintve, remek játék.
Kaphatnak akármennyi pénzt, de akkor Tegyenek is le valamit.
Őszintén ennyi idő alatt nem sikerült összekaparni egy normális FPS játékot 2021-ben, vicc kategória.[ Szerkesztve ]
-
Dave567
addikt
Nagyon régen Arénáztam Quake de ennyi.
A mozgás meg a grafika nem minden!!!!!!
Azon kívül ha nem tudsz teljesíteni, akkor miért játszol???
Én szeretek nyerni, viszont vannak amibe akadályoz a játék, aprócska bugok, 3 esetén a hitreg, ha át akarok ugrani valamin, vissza dob, mert bugos, egy 30cm vasdarab akadályoz a mozgásban, mert el akad, természetesen ezekért többször meghaltam. Láttam a golyó találatokat, ami nem volt kevés, még is én haltam meg.
MW2019 sbmm, egy rohadt nagy cheat rendszer, de ott is vannak hitreg problémák, meg még sorolhatnám....
Szóval vicc kategória, mondjuk számomra az is, hot bugos a játék, és a Grafika a lényeg!!! Meg szerverek sincsenek, ahol normális LAGal rendelkezőket dobálna be...
ÉS EZT ÉRTÜK EL 2021-ben
Mondjuk nekem viszont a kihajolás tetszik, nagyon kevés játékban van benne. -
Dave567
addikt
-
Dave567
addikt
Discordon akik fent vannak szokták is nyomni, vagy az ilyen mindenes?
-
Dave567
addikt
válasz CptAdamica #9558 üzenetére
És a reportolással mit ér el?
MW-ben is kb kétszer kaptam üzenetet, akiket bannoltak is. -
Dave567
addikt
válasz CptAdamica #9625 üzenetére
de azt kéne megérteniük itt az embereknek, meg a reddit embereknek, hogy valószínűleg megint a rohamtempó miatt el lett baszva a legtöbb dolog és ezt nem 2 hónap kijavítani/kiegészíteni.
Ezt már eljátszották.... -
Dave567
addikt
De nem is ezekre céloztam, ott a Bf3/4
Én a mainapig játszok vele, kisebb nagyobb szenvedésekkel, nekem a Stat jobban számít mondjuk, de másnak viszont más. Nem azt jelenti, hogy nem megyek a pontokra, de TDM-re járkálok inkább.
Viszont a Hitreg meg a sok BUG kikészít a játékban...
Medal 2010-et megvettem, ott is tanácsadó volt a DICE, ott is a Hitreg borzalmas volt.
Nem tudom, ez a találat, Hitreg, ha nincs rendben a játékban, egy FPS játékban, az számomra bukó.
Mondjuk én MW 2019, Insurgency is megy, inkább szeretek a régebiekkel játszani, sajnos a FPS terén haldoklik a játékipar, inkább nem is támagatom őket pénzel.
Örülök viszont, hogy savazzák rendesen őket, meg is érdemlik, az Actinak sem ártana...
#9770CptAdamica: Igen, az nagyszerű lesz, kezet rázhatsz majd velük, sikerült megcsinálni a játékot megjelenés után egy évvel.... -
Dave567
addikt
válasz CptAdamica #9998 üzenetére
Ezekhez a címekhez a bf egy nagy nulla.
Főleg úgy, hogy az SP vel se kellett foglalkozniuk... -
Dave567
addikt
válasz spanglee001 #10767 üzenetére
Pont ez a lényege, hogy tudják, nem szabad megvenni!!!!!!
Ilyen F..okra nem adunk PÉNZT......... -
Dave567
addikt
válasz jozefgucci1 #11663 üzenetére
Pont a két legrosszabb Készítőtől írtad le a CODOT....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (már nem hivatalos)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest