Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz KillerKollar #3199 üzenetére
Ez jó
Nem látják aha
Hát nekem ott ha akarná se tudná egy kamu fiókom van, akkor részemről ennyi a KVNa majd holnap reggel lehet rámegyek a 300Ft-os megoldásra, most már úgyis megyek aludni este meg munka
(#3198) FollowTheORI
Hát ez nem jó hír akkor nekem 1050Ti-vel diavetítés lesz
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Kami11
őstag
Sziasztok!
EA Play előfizum van, de indításnál azt írja, hogy előrendelőnek kell lennem, vagy EA play előfizetőnek. Mindezt egy QR kód fölött. A Play előfizetés megvan, mégsem enged tovább. Van erre megoldás?A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Topikgazda
-
Garsza
veterán
Ha előrendelem, akkor hogy tudom majd lemondani?
Mert én EA Play proval akarom majd használni.
Viszon legkésőbb ma délben próbálni akarom. -
Kami11
őstag
Akinél ugyanez van, az próbálja meg update-elni a játékot Origin-ben, nálam ez megoldotta a gondot. Már működik.
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Sz. Géza
aktív tag
Most nyilván én bénázok de nem tudom hol kell letölteni a bétát az Origin-ben.
A kulcsot beírtam ahová kell, rányomtam a "confirm"-ra, az ablak eltűnt, viszont a játékaim között nem találom.
Melyik opciónál keresgéljek? -
Aventador91
őstag
valami rossz lehet az optimalizálásban. full ultrára felraktam 1080p-ben és 50-60 fpsem van, sokkal jobban néz ki. low-n 70 fpsem van átlagban mellé okádékül néz ki
ffr be van kapcsolva, minden más le
-
t.kristof
senior tag
-
veterán
-
R3laX
addikt
válasz FollowTheORI #3198 üzenetére
Igen elég brutál a nagyon fás részeken. Van ahol 150FPS-em van, de van ahol simán beáll 80-90-re nálam 6700XT-vel is ultrán . Azért legyen már egy 120-144FPS 6700XT-vel, 3070-nel mi a tapasztalat? Drop itt semmi sincs, vaj simán teszi le spawn-nál is az embert.
#3211 sylex1:
Nyomkodd a Retry-t, nekem 1x játszotta ezt be de még 9 után.Lejjebb írják, hogy az E-Play-el gond van.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Drop az amúgy sem hiszem nagyon lesz, max a DX12 hülyeségei a shader compile-al, az itt is megvan, de az elmúlik relative hamar.
Vagy, ha valaki 6/12 cpu alatt próbálkozik max akkor.Hát vedd vissza ultráról.
Azért a 6700XT az még mindig csak közép/nagyon max felsőközépkategória.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
R3laX
addikt
válasz FollowTheORI #3216 üzenetére
BF5-ben jól muzsikált pedig . Vmit alkossanak itt még . 3070 is 80FPS lesz fullhd ultrán? .
[ Szerkesztve ]
-
huby80
senior tag
ötlete valakinek miért lö a karakterem magátol egyfolytában?
-
Topikgazda
-
sith7
nagyúr
válasz IntelKiller7 #3177 üzenetére
köszönöm, ja igen, konzolon érdekelt, de akkor rendben
-
CptAdamica
veterán
Tetszik, hogy hamar át lehet nyomni a haldoklós részt, meg hogy végre végig lehet görgetni a cuccaidal, végreeeeee.
Megyen!
-
Topikgazda
-
Topikgazda
-
boogie84
veterán
Helikopter mozgás gagyi, hang gagyi, 3080 gagyi. WTF...
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
FattyDove
őstag
válasz FollowTheORI #3227 üzenetére
Nekem printscreen gombbal nem ccsinál semmit
-
firemage
újonc
Ez nagyon bejön! Nekem gagyi gépem van, 9. gen i5 rx570 VGA-val, full lowon 50-60 fps 1080p-ben. Levettem 1600x900-ra, mert eléggé akadozós volt néha a kép, most 70-80 fps... Néha még így is akadozik, pedig az Origin szerint nem esik az fps-em. Instabilak a szerverek talán? Vagy csak simán szar a gépem, mindegy. Remélem lesz FSR...
-
Laraxior
titán
válasz boogie84 #3228 üzenetére
Beta?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
törölt tag
AK-nak a beállításait nem jegyzi meg.
-
Topikgazda
-
Fitzgerald
veterán
Nálam az Originből ki-belogolás oldotta meg az "unable to connect to EA servers" problémát.
Egy meccset nyomtam eddig.
A teljesítmény valóban borzalmas, 3700x, 2x8 giga 3200-as ram, gyors SSD, 6700 XT.
1440p ultrán 50-60 fps, high-on 60-70, medium-on 70-100.
Ultrán és még high-on is egészen jól néz ki a játék, de annyira nem, hogy az megindokolja a brutális hardverigényt.
A proci 40-45% környékén pörög.A gunplay bejön, a hangokra még rá kell fülelnem fejhallgatóval is, de a stúdió monitoron nem volt szar.
A hangulat is adja, leginkább a BF4-re emlékeztet.Sok a glitch, ezeket majd jelentem. Ha megjelenésre játszható állapotba kalapálják, és legalább egy jó 20-30%- ot gyorsul, akkor megveszem szerintem. Egyébként nem.
-
Topikgazda
válasz Fitzgerald #3235 üzenetére
Szerintem még low-on is jól néz ki nagyon.
Amúgy nagy gyorsulást szerintem kár várni. Max amit a DLSS vagy FSR meg ilyen resolution scaling trükkök esetleg hozhatnak.
Egyébként attól független hogy alacsony az fps, elég fluid volt a játék, szóval bőven "játszható".
Jó lesz ez, csak kis türelem kell.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Topikgazda
-
CptAdamica
veterán
válasz FollowTheORI #3236 üzenetére
Szerintem is, most kicsit állítottam és olyan 45 az átlag szerintem, de simán játszható. Tényleg rosszabbra számítottam, szerintem még tuti sokat fog dobni rajta az optimalizáció, meg a DLLS/FSR, én nem aggódok már emiatt és a játék jó, kezd tetszeni.
Megyen!
-
Frod
addikt
Na, hát a KV-s kulcs még mindig sehol, úgyhogy szerintem most már írhatok nyugodtan, nem fogok nagyon követelőző vásárlónak tűnni
Do you see the white shadow?
-
IntelKiller7
veterán
Megoldottak az EA Playes PC-s dolgot elvileg.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
pRoject22
őstag
5800x + 3080 1440p ultra 70-100 fps
¯\_(ツ)_/¯
-
sixpak
nagyúr
válasz CptAdamica #3239 üzenetére
Te vagy valaki emlékszik olyanra, hogy a kész játék (BF) jobban fusson, mint az open beta?
Mert én nem.
Elvileg ez már nem teljesítmény teszt, hanem vásárlócsalogató bemutató, azzal akarják bevonzani a népeket, hogy 60 fps-el fut egy 3080ti-al?
Jó taktika.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
ScomComputer
veterán
Szerencsétlen karakter elég furán fogja a fegyvert néha....
-
Fitzgerald
veterán
válasz FollowTheORI #3236 üzenetére
Erős közepes géppel azért az ember a játszhatónál többet várna, de hát ugye mások az igényeink. Én folyamatos 90-100 körüli framerate-et tartanék játszhatónak 144Hz-es monitorral, mondjuk high-on.
-
IntelKiller7
veterán
válasz ScomComputer #3247 üzenetére
De legalabb nem nyulik meg a nyaka mint Bf3-ban.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (már nem hivatalos)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest