Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akela91
addikt
Az miért van, hogy a proci se pörög max 70%-on, és a VGA is 60-70%-on. MI limitál? Egyszerűen rossz optimalizálás?
-
akela91
addikt
válasz prokxy #27896 üzenetére
Majd minden ultrán van(1-2 HIGH), de leesik 30-40 FPS-re sokszor, és olyankor se megy fel 100%-ra se a proci se a CPU egyik magja sem. (Szűrők vannak levéve még)
Másik bizonyíték, hogy a proci és a VGA is 50 C alatt marad, ami játék kihasználja őket, akkor mindig 60C+[ Szerkesztve ]
-
akela91
addikt
Sikerült megoldani. El volt mászva pár dolog BIOS-ba CPU szempontból.
Mostmár VGA pörög 100%-on ha kell, és skálázódik is szépen. 860mhz->1170mhz tuning = +25FPS
Viszont micro Fps dropjaim vannak. (pl. 72-ről 30-ra 1-2 tizedmásodpercig, és nem robbanásokkor, hanem indokolatlanul tűnő esetekben is)[ Szerkesztve ]
-
akela91
addikt
Üdv. Megvettem a Premiumot is az alapjáték mellé originen keresztül. Le is szedte a 2 dlc-t szépen. Újra is indítottam a gépet/origint. A battlelog érzékeli is hogy Premium lettem, de ha rámegyek egy dlc-s szeróra, kidobja, hogy You need download and install this expansion. Retry-nál ismét feldobja, Open in origin-nél felugrik az origin Játékaim fül, és csak a BF4-et látom, de nem történik semmi.
Próbálkoztam jobb klikk: Játék javítással, frissítések keresésével, minden ok volt.
[ Szerkesztve ]
-
akela91
addikt
válasz devilinsid3 #39571 üzenetére
"Le is szedte a 2 dlc-t szépen"...
lejött vagy 10GB. -
akela91
addikt
válasz Marcus90 #39597 üzenetére
Közben egy külföldi fórumon megtaláltam én is ezt, és megcsináltam, azonnal jó lett!
Nevetséges, hogy ilyen trükköket kell alkalmaznom ennyi pénz után...
Egy kis képes segítség aki még így járna: [link]
Mehetne első hsz-be valami hasonló, ha ez tényleg sokaknál van így. (nem SSD-re telepítettem, és az alapjáték már hónapok óta rajta van...)
[ Szerkesztve ]
-
akela91
addikt
Szintén 7850, tökig húzva(1175MHZ), Alapból minden HIGH-on, de MSAA kivéve, és 60-80FPS (FHD). (Fx 8120 4GHZ) Kisebb mapokon/bent több fps persze.
(#46814) Liquidator Ott valami nagyon betegesen nem stimmel.
[ Szerkesztve ]
-
akela91
addikt
válasz Liquidator #46815 üzenetére
Ne viccelj, Ph-s teszt is van, 660 sokszor erősebb, mint a 7850 De ez a BF4, lehetnek anomáliák.
[ Szerkesztve ]
-
akela91
addikt
válasz Snip3r_HUN #46902 üzenetére
Ha nem kell neki vinyó/ssd, ház, ODD(esetleg van valami táp is valahol) akkor igen.
[ Szerkesztve ]
-
akela91
addikt
14.6 Beta driverrel hogy muzsikál nektek a BF4?
-
akela91
addikt
Nekem a 14.6 nem hajlandó települni win 8.1-en 14.4 után."kék halál"-t kapok közbe mindig. Driver cleanert be tudná valaki linkelni? Nem találom amd oldalán...
[ Szerkesztve ]
-
akela91
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mobil flották
- PlayStation 5
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple notebookok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest