- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:07 Téma összefoglaló
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Mondom "KÜLÖN" fegyverre,nem az Assault meg Sniper részlegre gondolok,hanem fegyver típusokra. (GOL Magnum/ACE-23...stb) bfstats.com-on van ilyen,csak ott nem lehet országokra bontani. Erre gondolok
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
SkyS1gn
félisten
-
Astroboy
őstag
-
Astroboy
őstag
-
Astroboy
őstag
-
törölt tag
-
prokxy
veterán
-
lofagi
addikt
-
prokxy
veterán
-
stoon
addikt
-
Chosen
addikt
-
kriszpontaz
veterán
-
stoon
addikt
-
lofagi
addikt
-
guftabi96
addikt
-
daveoff
veterán
-
spanglee001
addikt
-
ADAM1337
nagyúr
-
fuvi
senior tag
-
prokxy
veterán
-
prokxy
veterán
-
ADAM1337
nagyúr
-
prokxy
veterán
-
prokxy
veterán
-
ADAM1337
nagyúr
-
ADAM1337
nagyúr
-
prokxy
veterán
Tegnap végre 4-en játszottunk, tankoztunk, repcsiztünk, Sky, Zero, EMS, én, tetszett.

Nincs origin hozzáférésem melóból, mennyi a Deluxe?Ill, aki próbálta megvenni más országból, azoknak sikerült? Mert ugye van aki bant kapott érte...

(#92468) players111: jehadot nem szeretjük, fun, oké, csak olyan noskilles.
De a cél szentesíti az eszközt ugye! 
-
ADAM1337
nagyúr
-
gyiku
nagyúr
-
daveoff
veterán
-
gali777
őstag
-
gali777
őstag
-
Zsoxx
őstag
-
CJ4567
nagyúr
-
daveoff
veterán
-
Astroboy
őstag
-
Astroboy
őstag
-
Astroboy
őstag
-
Astroboy
őstag
-
@rglaaf
veterán
-
gyiku
nagyúr
-
prokxy
veterán
-
psq
tag
-
psq
tag
-
spanglee001
addikt
-
gyiku
nagyúr
-
stoon
addikt
-
spanglee001
addikt
-
törölt tag
-
psq
tag
-
stoon
addikt
-
Bjørgersson
félisten
-
kriszpontaz
veterán
-
prokxy
veterán
-
deadwing
addikt
-
deadwing
addikt
-
Gyula84
veterán
-
mj111-hun
csendes tag
-
spanglee001
addikt
-
spanglee001
addikt
2 hónapja kb, aztán jött a hatalmas peccs benéztem a w10 topikba az uccsó pár hsz a kékhalálokról szólt

meg a fészen is megosztotta egy oldal a nagy peccset, alatta a kommentek a hibákról szóltak. inkább nem erőltetem. semmivel nem tud többet a 10 csak bugok terén.dokee:nem a játék hibája
volt mikor nekem is villogtak az ikonok, kértem modemcserét az upc nél és a hiba megoldódott
nem nagyon akarták, de mondtam nincs hűségidőm már, akkor visszamondom nem kell, már hozták is az új modemet 
-
spanglee001
addikt
-
Laraxior
titán
-
prokxy
veterán
-
gyiku
nagyúr
-
juve600
nagyúr
-
stoon
addikt
-
psq
tag
"Nem baj, valahogy mindig szakítok időt játszani"
Nem fogsz...
Legalábbis nem a géppel.
Átszellemült arccal fogsz gügyörészni a kölöknek. De leginkább karikás szemmel várjátok, hogy elaludjon, elmúljon a hasfájás, kinőjön az a nyamvadt fog. Amikor nagy ritkán majd le tudsz ülni a gép elé szépen elszundikálsz
Mindezek ellenére, MEGÉRI
-
prokxy
veterán
-
prokxy
veterán
Kis BTR-t megvetted már neki? Vagy megvárod amíg elkezd járni?
AA-ba ülhet, abban úgyis csak kempelni kell! 
Első gyereknél, amikor beszállt a szobájába a légy, teljes káosz, mi lesz most, jajajajajajajaj, a másodiknál meg eszi a homokot, jóvan, majd kiköpi!
Szóval készülj fel! 
Lara: Élsimítás az biztos, de annyira nem tudod sztem variálni, h a 4x több pixelt megjelenítse, de a kép minősége ne változzon. 150 már sokkal jobb, high-ra a 980Ti-vel és kész.
-
prokxy
veterán
Igen, ezekkel nagyon vigyázni kell, mióta a FairFight figyeli a dolgokat...először csak kickel, majd újra, aztán ha az algoritmus úgy ítéli meg, h boostol, akkor banol is, először temp, asszem, aztán pápá.
Te és a Lara véleménye helytálló, csak ugye ki hogy akar játszani...biztos, h nehezebb helyzetben lesz reactive armor és hmg nélkül, de duplaxp-vel pár kör és kiunlockolja, ha meg annyira béna, h nem megy akkor aztán mehet ő atomtöltettel is...
szerk: Tegnap voltál TS-en amúgy? Fel akartam menni, de úgy fáj a torkom, nem lett volna jó sokat beszélni.
Forzy, van olyan? Naaaagy respect neki a tegnapi segítségért, Tamás meg bekaphatja, h berakta Lockert, totál nem volt kedv hozzá, de végül jól sikerült. 
Viszont az élmezőny tiszta FoS volt, ugye artika, gyiku?!
-
prokxy
veterán
-
prokxy
veterán
-
prokxy
veterán
Nem, én Lockeren voltam utoljára, nem akartam banoltatni magam, se kickeltetni.

Semmi, én voltam a hülye...
Gyerek elkezdett hisztizni Locker közben, mondtam,h ne lőjjenek le D-nél, mert AFK-zok (hülyeség tudom, de nem gondoltam vérkomolyan), erre jön a zsoltiseres vagy ki és lekésel, értem én, máshogy úgysem megy. Csak amikor ezt szóvátettem, akkor elkezdett húzni, h jól mutat a nyakában a dögcédulám, stb...ezzel húzott fel, de párszor megöltem, asszem 6x, írtam is a csetbe, h 1, 2, 3....6, ő pedig akkor 1x, mikor AFK voltam és itt ment a csethuszárodás. De akkor már nem voltam pipa rá, csak tíbegeltem a drágát.
Zavod jó lett volna, de a Lockeres balanszból következtettem, h ha az egyik oldal űberszar, akkor az 3-4 körön keresztül végig az, mert nem úgy kever a program...Szóval bocs, ha a zsoltikát megbántottam, de kapja be!

-
stoon
addikt
-
Prosector
addikt
Mostanaban amugy is szar a thome, legalabbis itt panaszkodnak ra sokan.
Persze nem szentiras, hogy nem jottok csak ezt hallottam.
Aug. 31-ig lehet nevezni es a szept 5.-ei hettel kezdodik a kupa.
Jo lenne ha jonnetek, legyunk minel tobben, meg jol is jatszottatok. A letszam sem okozna gondot nektek. Beszeld ra gabeszeket

-
juve600
nagyúr
-
stoon
addikt
-
Prosector
addikt
-
Prosector
addikt
-
stoon
addikt
-
imi123
őstag
-
stoon
addikt
olyanokat csak a sznobok isznak ! a kemények pálinkáznak mert tudják mi van benne!

-
stoon
addikt
-
Laraxior
titán
-
stoon
addikt
-
juve600
nagyúr
-
Laraxior
titán
-
guftabi96
addikt
-
sixpak
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest