-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz
Bjørgersson #73991 üzenetére
Mik azok a vanilla pályák?
Tank legyen, meg Rogue meg vmi gyalogos pörgős is...(#73996) Godlike79: Akkor átállítjuk unrankedre, majd infantry only, Riot shield only, Golmudon!
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz
#16729600 #73990 üzenetére
kovy-t, egyértelmű!
Az igényeket nagyjából vágom (úszniakarok, nelokkeronli, rásislegyenmá, csingilingnemjó, tüzeszszárkánypálya gáttal azajó, szavazzunkmá. nekemvipjogkell, hüjekovy, mikorleszmászerver
), majd összegzem, egyeztetek kovyval a nép akaratáról és a végén lesz 2-3 alternatíva, majd döntünk.
Lényeg, h szavazós lesz, lesz minden játékmód!Ha még 2 ember küldi a zsét, akkor ma este már lehet adminkodni!
Persze, ha a i3D is úgy akarja!
-
Sósperec
tag
válasz
igen
-
spanglee001
addikt
válasz
nekem tetszik de a többségnek nem biztos hogy fog. kevés a tank ezeken a pályákon, de mivel most amugy sem megy az activprotek, nem nagy élvezet tankozni.
namindegy 2 hét mulva jövök addigra fel legyen virágozva a szerver[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Mit szólnátok amúgy egy vanilla pályák nélküli carrier, rush, obli mix szerverhez? Conquest, vanilla szerver úgyis rengeteg van, ilyen mix viszont kevés. Vagy inkább kussoljak?
-
törölt tag
Elbóbiskoltam az előbb a teraszon a Gösserem mellett és arra a rémálomra riadtam fel, hogy Metro-Zavod-Silk Road-Rogue Trans. pályák lesznek csak váltakozva.Amúgy ez ellen milyen hivatalos jogorvoslati lehetőség van, kit kell feljelentenem/beperelnem majd?
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #73983 üzenetére
Legyen úgy. Bár szerintem neked megengednèk, hogy legyere metróba egy tankkal.
-
kisza25
félisten
válasz
Bjørgersson #73985 üzenetére
legyen flagrun szerver és akkor mindegy melyik pálya
-
spanglee001
addikt
válasz
kriszpontaz #73984 üzenetére
akkor kérem vissza pizzemet
amúgy én nem szavaztam ki egy pályát sem, mind jó ha vegyesen megy, a módok közül sem szavaztam volna ki semmit mert az is mind jó, ha váltakozik, de mivel csak 3 lehetett, így a chainlinket kiszedtem, végülis az egy gyors cq, a dominationnak semmi értelme kb, sajna a karier assaultat is kihagytam pedig nagy kedvenc, -
Bjørgersson
félisten
válasz
kriszpontaz #73984 üzenetére
Akkor még a TCE-ből is kilépek.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Bjørgersson #73983 üzenetére
Golmud Only és kész is vagyunk
.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #73980 üzenetére
Jó a metró csak legyen tiltva a c4,rpg stb...használata.
-
kisza25
félisten
válasz
Bjørgersson #73978 üzenetére
egyébként, ha normális szabályokkal játszunk, és jó balansz lesz szinte mindegy milyen pálya és milyen mód, ha nem agyhalottakkal nyomjuk, obliról is kiderült, hogy van 2 jó csapat nagyon jó kis játékmód
-
kisza25
félisten
-
Bjørgersson
félisten
válasz
kriszpontaz #73976 üzenetére
Sunken Dragon, fura milyen sokan utálják, szerintem meg az a legjobb pálya abban a DLC-ben. Final Standben meg ott van Karelia meg Hammerhead, szerintem azok is nagyon jók.
-
kisza25
félisten
válasz
Bjørgersson #73963 üzenetére
+1 ezt már akartam írni, csak vártam, hogy más tegye meg, mert már így is sok mindent írtam
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Bjørgersson #73975 üzenetére
Operation Macro
: Egyébként a Dragon's Teeth csomagból melyik pálya a vízzel elöntött f@s?
Mondjuk mindegy is, mert utálom az utolsó 2 DLC-t + a Naval Strike-ot is úgy ahogy van. De főleg a Final Stand az unfavorit. Pont emiatt nincs meg a nyilam sem, de amúgy is minek.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #73972 üzenetére
Ip filter miért nincs hozzárendelve a kérdőívhez? Most küldtem el 'huszonnyoccadX.
-
daveoff
veterán
válasz
spanglee001 #73969 üzenetére
Ezeknek a synceknek 60fps alatt van igazán értelme, mert a 45fps is olyan simának tűnik vele mint a 100. Én inkább egy 144hz-es monitort vennék a helyedben, játékra jobban jársz, és a képtörés is sokkal enyhébb, mint 60hz-en. Ha egyszer hozzászoksz a 144-hez, utána a 60 diavetítésnek tűnik.
-
törölt tag
-
spanglee001
addikt
válasz
Bjørgersson #73967 üzenetére
akkor ezek csak fődmíves látáscsökkentéses dolgok? akkor nem kell monitort sem vegyek? most összezavartál
azért majd benézek egy boltba, igértek egy tesztet amivel bemutatják ezt a fríszinkes dolgot, viszont lehetne kicsit gyorsabb a monitorom is, van egy kis utánhúzása. plusz a fury ajánlott a VR szemüveghez is, amit majd karácsonyra hozatok a jézuskával
elvileg amdnél jobb a driver, meg azt ismerem is. hiába a vga topik mindenki mást mond, a tesztek mindegyik más eredménnyel jönnek ki
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz
Bjørgersson #73964 üzenetére
+1!
Nekem 970 után a köv. lépcső már a 980Ti, de ha jövőre jön az új széria, akkor már az, addig a 970 meg elég.
#73967) kovy29: ne úgy inkább, hogy pálya + mód egyben és mik legyenek a szavazásban?
Pl: 1/ Rogue Transmission CQ, 2/ Dawnbreaker Domination, stb...de végülis, ahogy gondoljátok![ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
-
spanglee001
addikt
válasz
Bjørgersson #73964 üzenetére
jó de abba nincs fríszink
gészink meg drága, de nem is lenne gond kb 60-80k val lenne több a monitor, viszont akkor 980ti hydro-t vennék mi szinten megegyezik a fury árával, viszont nem kell szórakozzak a drájverekkel. döntöttem, kicsit olcsóbban kijövök így, mert most elég nagy beruházás lesz a gépre. A furi meg mind refkártya ugyhogy ha bevált csak simán rádobok egy blokkot és ráfog illeni, remélhetőleg
de mostnézem aza r9 295x2 és 230k, igat a blokk már ~50k és nem 30 mint a többire, lehet az lesz majd elválik még van majdnem 2 hét. maximum 600-650 megy a gépre és az idén többet nem költök rá, cserkészbecsszóProkxy: ment pénz
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #73963 üzenetére
Való igaz, az US pléhdobozok használhatatlanok, jah és mielőtt elfelejtődne Hainan-Lost Island páros ne maradjon ki ,cserében én is elszenvedek akár metron ,akár a
fő kedvencpályámon a homokozóban.kriszpontaz Törölj valakit a listádról,mert így nem tudlak felvenni.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz
spanglee001 #73941 üzenetére
-
prokxy
veterán
válasz
Bjørgersson #73960 üzenetére
Tudod, h nem úgy gondolta...sztem arra célzott, h múltkor is fent voltunk egy szerveren kb. 4-5-en TCE-ből és jó lett volna együtt tolni. Hétvégén tipikus példa erre, csak én voltam a másik csapatban fostos Lockeren, nem engedett át, admin nem volt jelen, pedig együtt jobb lett volna, nekik is és nekem is!
Persze, ha sokan leszünk, akkor balansz kell, egyértelmű.
#73959) pendre54: köszipuszi, meg is van!
#73963) kovy29: még szép, szaros Abrams nem kell!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Amikor kiírja hogy user friends list full, akkor csak valakinek a törlése a megoldás?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
kriszpontaz #73952 üzenetére
És ha egyszerre fent lesz a szerveren 10-15 TCE tag? Akkor TCE vs mindenki más lesz, hogy semmi esélyük ne legyen, utána meg senki nem fog a szerverre jönni?
-
Üdv!
Utaltam, a BDSRSTNT, MKO. -
AST
csendes tag
válasz
spanglee001 #73957 üzenetére
Igen vannak
Mindenki volt egyszer...
FAF-NÁB!
Köszi, most sírok a sarokban ... -
prokxy
veterán
válasz
kriszpontaz #73952 üzenetére
Meg, igen.
-
törölt tag
Ezennel lerendeztem anyagilag a dolgot, majd szóljatok, ha éles a cucc.
-
kriszpontaz
veterán
A megoldható hogy a TCE-seket egy oldalra autobalanszolja a szerver? Ne kelljen már kör végéig szívni az ellen oldalon agyatlanokkal.
-
törölt tag
Mi lett a tegnap esti szerver bérlési konferencia végső konklúziója? Sajnos lemaradtam a CNN headline news-ról.
-
prokxy
veterán
válasz
lotTóni #73944 üzenetére
Nálam is előfordul sokszor ez a jelenség, hogy egy mindenre lövő emberke beül hozzám és hiába jelzem neki, hogy GET OUT, aztán csetben is írom, semmit nem ér. Na ilyenkor megyek a red zone-ba, aztán úgyis kiszáll!
Vagy ha nem, akkor nem ül be mellém, a büdös életben többet!
-
prokxy
veterán
válasz
Nekem Nvidia van, sok-sok év AMD után, eszem ágában nincs visszatérni, nem melegszik, halk, gyors, MSI 970 Gaming. Driverekkel semmi gond, 1000x jobb a támogatás, mint a vörös oldalon, szóval aki cserélgeti az csak azért, mert jött egy újabb, optimalizáltabb új játékhoz pl, stb...
-
kisza25
félisten
válasz
szerintem játszható FPS-t produkál fullHD-ban
-
lotTóni
tag
válasz
guftabi96 #73935 üzenetére
Általában egyedül tankozom.
Engivel megyek,repair tool bekészítve.Magamat javítom,úgy,hogy behúzódom fedezékbe.A kill/min nem túl magas emiatt,de nyugodtabb vagyok.
Ha be is száll mellém egy gunner,az úgy is csak a bárányfelhőket meg úgy általában mindent lő.
Bezzeg ha kiszállok javítani,lenyúlja a tankot. -
zzola
titán
válasz
Cserélgeti? Persze, ha jön új, frissíti az ember...
-
spanglee001
addikt
ezaz lesz szerver
valaki játszik innen r9 fury x-el? mik a tapasztalatok, Csak nem merek nvidiázni mindenki a drivereket cserélgeti, így se jó ugysejó maradok a radeonnál -
guftabi96
addikt
válasz
Bjørgersson #73936 üzenetére
igen, európaiakra..
ugyan oda, ahova eddig. Mondom, tegnap még minden király volt.. most meg...
De még rátesz a játék egy lapáttal. Most zavodon vagyunk, kőkemény 12-21-es stattal pirítok a lista legvégén. Rámegyek, hogy spawnoljak b-re, erre beleéledek egy robbanó gránátba...
Rögtön ezután megint spawn, és berak 2 ellenfél elé (nem társra spawnoltam egyik esetnél sem) -
killer095
őstag
Sziasztok , egy oylan kérdésem lenne hogy mióta bf4el "próbálok játszani" 2-3 körnél de néha percnél! tovább nem bírom és rage quit, mert hogy míg bf3ba 1év kihagyással is bárkit bárhonnan bármivel szétlövök (igaz 1200+órával) itt lövöm kapja a hitet de nemhalmeg és lelő.
És ne mnem én vagyok a balfasz, elég jójátékosnak tartom amgam lleygen szó bármelyik fpsről, de ez ez valami vicc, gyerek ül a sarokba elkezdem lőni jelzem nem rám nézz, kapom ahitmarkert majd rámnézz 1 hit assaultal. OK
network faszságok auton de probáltam már mindegy hogy, egyszerűen nincs olyan gunfight amiből ikeresen jövök ki mert vagy lelőnek vagy tradelunk a killen.
Ezért van hogy 2 éva alatt raktam bele kemény 200-300 órát pedig a játék nagyon tetszik,de igy nem tudom mi a hiba valaki ha tudd valamit segitsen plsJa és Victoy már elisfelejthetted hogy kommentelsz rám
Ismerlek!!
-
guftabi96
addikt
válasz
@rglaaf #73933 üzenetére
Szoktam járművezni, de mivel most nem volt egyetlen haver sem, így TDM-re mentem. (hiába tankoznék, nem javítana úgy se senki, stb )
Viszont, amik itt történnek, ez akkor is borzalom, és pont azért idegesít fel, hogy nem azért pusztulok el, mert én voltam a béna. Ha én voltam, akkor azt el is ismerem, nem egy videóban elhangzik, amikor haverokkal játszunk, hogy úristen de b@alfasz voltam stb.. (vagyis a másik szemével én voltam a béna, de az én szemszögemből meg ugye minden rendben volt. )
De, amikor 20 golyó nem elég közvetlen közelről az idegörlő.[ Szerkesztve ]
-
v!ct0y
veterán
-
sensejke
aktív tag
Pedig a legutóbbi patch alkalmával kiadott egy videót, hogy az UTS instant killt adott bárhová lőttél(kar, láb nem kellett telibe), hirtelen minden TDM-en azzal nyomták. 1 millió feliratkozóval, pedig lehet.
Btw felőlem mindenki azzal tolja amivel akarja, de az egyik igazán noob dolgok egyike
De ez csak saját vélemény.(#73932) pohár: persze de tudod mennyi retardált van és sokan csinálják amit a youtuberek.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Bjørgersson #73921 üzenetére
Nee ugyan ez jutott eszembe
-
guftabi96
addikt
Mi a fene van már megint ezzel a fossal?!
Tegnap még semmi különös nem volt, ma meg nem elég 20 golyó Mtar-ből 3 méterről....
Lockeren menekülök, már régen fel mögött vagyok, erre akkor esek össze... oldalba elkezdem lőni az ellent szintén mtar-rel, erre felém fordul és ő szed ki....
Már egy tizedet romlott az amúgy sem acélos KD-m.... És ez csak a mai játékok alatt.
Egyszerűen nem értem, hogy mi van..... (mint ahogy azt sem, hogy mi a francért játszok még mindig vele.....). Játszottam már sok játékkal, de ennél idegesítőbbel nem hozott össze a sors, pedig volt pár olyan cím, ami másnál elég sok tárgy épségéért felelős volt... de ez... ez már nekem is sok.
-
pohár
félisten
válasz
Bjørgersson #73923 üzenetére
mitől sajnos?
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #73921 üzenetére
Ő valami celeb?
-
Bjørgersson
félisten
Levelkep ma töltött fel videót amiben aktív radart használ, úgyhogy néhány hétig ne repkedjetek.
-
stoon
addikt
-
prokxy
veterán
SZERVERBÉRLÉS témában akkor röviden újra:
- egy szervert bérelnénk, TCE részére, 48 főset, első körben 3 hónapra!
- aki ad bele összeget, természetesen kiváltságot kap, ezt későbbiekben egyeztetjük, hogy ki-mit (ill. mit szeretne)Pár alternatíva, ezek jelenleg is jó szerverek mind, jó háttérrel, stabil vassal, normális szolgáltatással:
4NetPlayersAlapesetben ezekből érdemes szvsz: link
Eddigi feliratkozók, egyben fizetők (kb 1000/ft/hó-ig): link
Szunya! Vegyél fel barátnak pls, ill. töltsd ki az EA neved.Aki benne lenne a 3 havi bérlésben, kb 3e Ft-ért, írja be magát! Bízom benne, hogy nem kerül többe...
Előre szólok! Ha szét lesz trollkodva a táblázat, akkor nem foglalkozom a témával többet!
-
Üdv!
Az esti fél kilences partira nem biztos, hogy odaérek, de én is benne vagyok a 3-6 hónapos próbában, kb. egy havi ezresért. -
törölt tag
válasz
spanglee001 #73913 üzenetére
Nekem nem gond a fél év,de lehet hogy érdemesebb lenne egy 3 hónapossal indítani,mert igazad van,hogy akkor benne van a pakliban nagyságrendekkel többen is lehetnénk.
-
pils00
tag
válasz
spanglee001 #73906 üzenetére
Hali!
Figyeltem már tegnap óta szervezkedést.
Amennyiben összejön a kellő létszám, akkor az első három hónapra velem is számolhattok (3K) próba szinten.
-
odorgg
addikt
válasz
spanglee001 #73910 üzenetére
Game playek alapján engem sem fogott meg a Battlefront.
[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
nem tudom kinek tetszik a battlefront, de nálam kimarad
ugyhogy még jó ideig marad a bf, és nem árt ha van egy jó kis szeró
blogon minden ismimre ráirok a tce ből, hogy nézzen ide fel[ Szerkesztve ]
-
odorgg
addikt
Szerintem BL-re is kéne egy szösszenet, hogy mi a terv, mert nem minden TCE-s olvas rendszeresen PH-t, (van mikor napokig nem nézem én se ezt a topikot) de lehet beszállna más is, szóval kéne adni nekik pár napot a jelentkezésre.
Fél kilenckor megyek dolgozni.
6k nem gond, de csak jövőhéten jutok bank közelébe legkorábban. Fél év tesztüzem elég szerintem is, a többi majd alakul. -
kisza25
félisten
válasz
#16729600 #73905 üzenetére
te leszel az admin, nincsen választási lehetőséged, már felajánlottad
kapsz valami vizes pályát+ Hainan (bár ott is van víz)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
kisza25 #73904 üzenetére
Én előre szeretném megkapni a privilégiumokat és utánvéttel csengetek, majd faxolom a feladóvevény másolatának a fénymásolatát.
Ez meg az én megbízhatóságom
Mondjuk,ha nem lesz Hainan,meg valami vizes pálya (Lost Island ),átgondolom ezt a súlyos beruházást.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz
prokxy #73900 üzenetére
én nem tudom garantálni a jelenlétemet TS-en, mert este fél 10-ig zaklatnak az ügyfelek, de azt garantálni tudom, hogy 6eFt ot biztosan rászánok az első x hónapra (azért x, mert nem tudom mennyien leszünk és így havonta mennyire jön ki) szóval a lényeg, ha nem érnék oda TS-re velem és a pénzemmel akkor is számolhattok, megbízhatóságom
Adminságot nem tudok vállalni és szerverbeállításhoz sem konyítok, de mikor időm engedi ott nyomulok a szerveren ezt biztosíthatom, persze a VIP slotra igényt tartok, de ennyi[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Pár hónapos Apple iPhone XR eladó, független, 94%-kos gyári akksival!
- LG 21:9 UltraWide IPS ívelt monitor, 144 Hz, 34 hüvelyk, AMD FreeSync,szép állapot!
- EZ IGEN! Sony PS5 Fat BONTATLAN Final Fantasy Bundle + Cover + Joystick ÚJ
- JBL PartyBox Club 120 - 2év MediaMarkt Garancia
- Sony PS5 CF1216 God of War Ragnarök Bundle eladó God of War Ragnarök játékkal együtt!