Hirdetés
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Whysperer
addikt
válasz Cseri0058 #11083 üzenetére
Mondhattok akarámit. azt a procit 3,9-körül kell futtatni és a 6850-emmel jól megy mediumon full hd-ban igaz a memóriám az 16 giba. először inkább ezt próbáld meg aztán ,ha nem elég akkor csere. Amúgy.
Havernak 8 giga rammal ugyan ez a cpuja van csak 580 GTX-e és szépen megy neki! Bár egy ksi szerencsével ha AM3-as vagy talán AM3+ os alaplapod van a 955 BE alatt talán BIOS frissítéssel mehet bele egy FX pl egy 8120 olcsón megkaphatod és talán elbírja vagy egy 6300-as mellé egy +4 giga ram meg egy 7870 aztán tuti lesz!
ui.: igaz én a 8120-m mellé veszek erősebb vgat majd ez tény. csak arra értettem ,ha nincsen keret akkor a vgad bírni fogja full hd-n kompromisszumokkal!! nekem 6850-es karival 40 fpsem van FULL HD medium/low-n
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
zack
nagyúr
-
Enton
addikt
válasz Cseri0058 #60270 üzenetére
BF4 settings editor, talán segíthet.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Mappa
addikt
válasz Cseri0058 #60492 üzenetére
Most pénteken lesz Black Friday érdemes lehet addig várni. Amazon.com is szokott lenni nagy akció. Mondjuk Black Friday nem tudom, hogy ott lesz-e? úgyhogy a tévedés jogát fenntartom.
bucketb0b - de Neki nem sima, hanem premium kell
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
CsonkaImo
addikt
válasz Cseri0058 #66201 üzenetére
Attól függ melyik stílus jön be jobban. A Hardline inkább CoD, CS, Payday vonalat képviseli, míg a Bf4 inkább a nagyobb harcterekre és járművekre fókuszál, persze ebben is vannak infantryra hegyezett játékmódok és map-ek. Szerintem a 4 jobb választás, több stílus keveredik benne.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- 3D nyomtatás
- Hardcore café
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Horgász topik
- Macrodroid
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.