Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanglee001
addikt
válasz
iMaverick
üzenetére
aki makrót használ annak kicsi a kukija

és törne el a keze legalább, és még finom voltam.
nem azért kínlódtam 1000órát egy játékkal, hogy a sok kis homokos nyomorék csalást alkalmazva leszedjen
astroshooter, egyáltalán hogy jutottál erre a weblapra? nem igazán leszel kedvenc itt a topikban

-
iMaverick
addikt
válasz
aram01
üzenetére
Semmit!
Amolyan jó tanácsnak szántam, nem kell magadra venni!(#64398) astroshooter: A BF sorozat gyártója, a Dice szerint a játékosok 70-80%-a valamilyen makrót használ
Ezek eszüknél vannak??? Akkor lehet ezért vagyok olyan "béna"?
Kell vennem egy ilyen makrózható egeret, de sürgősen! -
astroshooter
csendes tag
Itt az új módszr a csalók jelentésére a Dice rendszerében, és egy kis makrózási segédlet!
https://sites.google.com/site/battlefieldmakros/
Jó játékot!
-
marilllyo
veterán
válasz
spanglee001
üzenetére
Aham! A mine-nal 1 valamit le kell dörrenteni az égről. Meg ahogy fentebb is írták a roadkill-es acsivmenthez jó a SUAV. A support-os cuccot egyedül locker-en láttam egyszer letéve. Én még ki sem próbáltam.

-
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
almos94
üzenetére
AA Mine : engi-nél van 2 db-ot tudsz lerakni belőle, és a légi járművekre lő ki magától egy-egy "robbanószert"
MP-APS: a gyalogsági megfelelője az active protection-nek, lerakod, aktiválod és a robbanásoktól megvéd pár másodpercig.
-SUAV: egy kis robot repülő, lézer jelölővel.
szerk.: megelőztek...
-
Bjørgersson
félisten
-
Lipton
őstag
Köszi mindenkinek!
Jön le a telepítő, kipróbálom, kiderül

Soha semmilyen dolog miatt nem vertem szét és nem is fogok semmit, még a BF4 sem lesz erre "képes"

-
almos94
aktív tag
Üdv.
Egy kis segitségre lenne szükségem, a következő eszközök mire valóak, hogyan lehet ezeket használni:
-AA Mine
-MP-APS
-SUAV ?
Előre is köszi a választ.
-
Anfänger
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nem kell ehhez perfektül beszélni,látsz mindent. Söt érteni sem kell.

-
spanglee001
addikt
válasz
Lipton
üzenetére
A battlefield játék nem preferálja a tuningot, sokak jártak úgy hogy a biztosnak hitt tuningjuk alatt nem ment a játék. Ennek a játéknak kell a gép, kell az fps a multiban különben nem lesz játékélmény.
Igen meg kell venni, origint letölteni beaktíválni a játékot a kódjával, elindítod kiválasztod a szervert amihez csatlakozni akarsz és játszol. Gondolom ezekszerint nem játszottál még a BF szériával ha ezt nem tudod. Akkor párszáz óra kínkeserves tanulás fog következni
, mire eléred azt a szintet hogy megelégedj magaddal.
Csak akkor kezdj bele ha türelmes ember vagy, különben szükséged lehet pár tartalék beviteli eszközökre![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Felettem linkelték ott ingyen kipróbálhatod pár napig a játékot. Mindenképp tedd meg vásárlás előtt.
-
Lipton
őstag
válasz
spanglee001
üzenetére
Köszi a gyors választ!
Nem jól emlékeztem, 4GB ram van, azzal nem is érdemes?
Proci 3,4-en megy most, ennyit stabilan normálisan visz, az vállalható lehet?A VGA ha csere lesz akkor procit is kell, a "terv" az kb GTX760 + i5-4690 + 8GB RAM de annyira nem akartam eddig ezt siettetni (itt még meg kell nézni mennyire arányos a proci-VGA páros).
Amennyiben megy akkor hogy működik? Meg kell venni a játékot + valamilyen szerverhez csatlakozás? Van valamilyen havi díj itt? Stb.
-
iMaverick
addikt
válasz
aram01
üzenetére
Most nem azért, de amikor bejött ez az "bow örület", akkor pár alternatív beszerzés is le lett írva... Többek között, hogy leküldöd a 4 pacienssel az EOD bot-ot és felveszed az íjat... A szemem láttára csinálták mások és működött. Mondjuk én inkább lementem érte személyesen.
ITT például ua. megcsinálják, csak a MAV-val...
-
Lipton
őstag
Sziasztok!
Video alapján megtetszett a játék multiplayer módja. Mi és hogyan kell hozzá hogy elkezdjek vele játszani és kb milyen gép szükséges? (Q9550, 4GB, 560Ti van most a gépben)
köszi
-
Zin
őstag
Az Origint oda telepitsem ahova a játékot fogom?
-
atee
őstag
válasz
Dexter-2000
üzenetére
Igen! Pont tegnap volt újra... Mert a cetlit otthagytam....
-
Dexter-2000
őstag
válasz
yodamester10
üzenetére
akkor is működik ha a 4 emberből a liftben megvan már valakinek a bow?
-
aram01
nagyúr
válasz
yodamester10
üzenetére
Nem sok időm van játszani, de ha van nem fogok ilyenekkel b@szakodni.
-
yodamester10
őstag
válasz
aram01
üzenetére
Ha vigasztal még nekem sincs meg,mert csak a liftig jutottam ott meg 6-7 -es rangú emberek ugráltak mert nem értették meg,hogy hiába száll be nem fog menni a dolog aztán feladtam.A másik meg sokan ott öldösik az ellenséget mert neki már meg van te meg a büdös életben nem jutsz le.Sajna már rengeteg embernek meg van így még kisebb az esélye olyan szervert találni ahol van esélyed az egészre.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Dexter-2000
üzenetére
Ki a francot érdekel egy magyar fórumon, hogy az angol nemzetközi nyelv, most úgy őszintén... Magyarul kérdeztek, nem angolul. Német helyett meg inkább spanyol, ha már a nemzetköziségnél tartunk.
-
bucketb0b
őstag
válasz
Dexter-2000
üzenetére
Nem alap semmilyen nyelv, aki tud külföldiül az tud. Lehet, hogy nem akar vagy nem tud megtanulni úgy
bár tény, hogy jó pár lengyel és orosz azt hiszi, hogy a saját nyelvük a világnyelv és ezért irkálnak kiolvashatatlan betűket a chatben. 
(#64363) tom_tol: remélem azért a kakilás megy önerőből is

-
Dexter-2000
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
pontosan mivel nemzetközi nyelv, és be kell látni többre mész ha angolul beszélsz mint magyarul
várj itt van németül is gondolom ha az angol nem is akkor a német ügyebár másik alap lenne
-
aram01
nagyúr
válasz
yodamester10
üzenetére
(#64357) Dexter-2000:
kösz fiúk, vicc hogy megveszem a prémiumot és még szívatnak ilyennel is. Inkább hagyom vagy ha lehet ezt is megveszem majd pár dolcsiért
-
yodamester10
őstag
válasz
aram01
üzenetére
Nem könnyű megszerezni.
Először is legyen meg az összes phantom cuccod az az ruhád és fegyverre a minta.Ha ez már meg van akkor mehetsz dogtag-ot keresni az új pályákra ami kicsi alig észrevehető dobozkák.Van akinek sikerült találnia 5 perc alatt van akinek 4 nap alatt.Ha ez meg van akkor irány a hangár pálya és az utolsó lifttel le kell menni 4 emberkének különböző dogtag-al és kaszttal és mindenkinek phantom cuccban kell lennie.Aztán kell a kód az ajtóhoz meg felvenni az íjon kívül a papírokat. -
Bjørgersson
félisten
válasz
Dexter-2000
üzenetére
Mert ugye mindenki perfektül beszél angolul.
-
aram01
nagyúr
Srácok az íjat mikor adja be?
-
mackosajt
addikt
Reszkessetek!
Hétfőn remélhetőleg újra a régi, de már jól működő 7970-el visszatérek a harcmezőre!
Addig is élvezzétek ki, hogy nem vagyok bf4-re képes!

-
marilllyo
veterán
-
eugabesz
őstag
válasz
spanglee001
üzenetére
Nézd,ez is egy példa,de én a 80%-ot személyesen is ismerem,tehát nem nehéz a döntés,kiben bízhatok és kiben nem.Az újakkal meg eleve bizalmatlanok vagyunk,nem is játszhat IRAM prefix alatt bárki,csak aki bizonyított....ha megnézed,nem is vagyunk sokan,pont ezek miatt.
-
iMaverick
addikt
válasz
Dragon27
üzenetére
Hát így valóban nem nehéz... Azt nem értem, hogy az ilyen minek játszik a játékkal egyáltalán?
Érdekes, én az Unica-t és a Desert Eagle-t is összehoztam játék közben. (Az megint más kérdés, hogy a DE-t egy Pistol only server-en sikerült megcsinálni, de ennyi had férjen már bele.)
-
spanglee001
addikt
válasz
eugabesz
üzenetére
nekem is volt netes haver akiért tűzbe mentem volna, aztán a pb bannolta

de kicsit valószerűbb paypallal fizettem egy régi valós havernak egy szolgáltatásért az acountján keresztül, másnap kapom az értesítőt, hogy fizettek a paypalommal ugyanazért a szolgáltatásért megint
azóta kicsit bizalmatlan vagyok mindenkivel
-
eugabesz
őstag
válasz
yodamester10
üzenetére
Én nyomtam át 48-ról 50 főre,mert 5 ember állt sorban,hogy beléphessen.Nem sok az a két hely,de az a két ember jól járt,mert már játszhatott is...minden IRAM csapattársért a tűzbe merem tenni a kezem,mi nem gyűjtő klán vagyunk....hogy mind1,csak többen legyünk.
-
prokxy
veterán
válasz
yodamester10
üzenetére
Voltam ma fent náluk, több IRAM-ossal együtt toltam, de senki nem volt GOD mode, hidd el!

szerk: több szerveren jártam már így én is, sztem ezt a helyet is bérelni kell, nem hiszem, h lebukás miatt rúgtak volna ki!

-
bucketb0b
őstag
válasz
spanglee001
üzenetére
Ha veszek egy fegyvert azt csinálok vele amit akarok?

Lehet élni meg visszaélni a jogokkal
-
Gyula84
veterán
válasz
yodamester10
üzenetére
biztosan kapsz rá választ nemsokára

-
Anfänger
őstag
válasz
yodamester10
üzenetére
Hmmm,különös.

-
Daffchy
őstag
válasz
yodamester10
üzenetére
Én szökőévben egyszer felnézek oda, most voltam ott vagy 40 percet, de volt aki IDDQD paranccsal nyomta...

-
yodamester10
őstag
válasz
spanglee001
üzenetére
Gondolom valaki beszart a lebukástól PERSZE ADMINRA gondolok és kikapcsolta.
-
spanglee001
addikt
válasz
yodamester10
üzenetére
nekem nem jelzi, hogy spectatorkodhatnék
pedig én is széjjel dikháznék ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
urbi73
senior tag
Na mindegy , én örülnék ha ilyen hatásos , valósághű , lenne ez a fegyver . Volt szerencsén AK29 - el éles lövészeten részt vennem , elsőnek is nagy élmény egy ilyennel lőni ,sajnos a játékban egyáltalán nem jön vissza még a töredéke sem a valóságnak .
Szerintem már ha a "lövés hangzásán javítanának , nagyban növelné a játék élményt , és akkor még a lövedék becsapódásáról még nem is beszéltünk , hogy lehetne rombolóbb is .
Na de talán majd a következő részben lehet megkapjuk ezt is jobb mnőségben, nem azzal foglalkoznak hogy egy éven belül kixarják az összes DLC . -
Bjørgersson
félisten
válasz
bucketb0b
üzenetére
Mobilon lusta voltam másolgatni, amúgy meg neszójjábe!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#64326) MaTpr0F: Csak a kaszt- és fegyverkorlátozásra gondoltam, bár az admin-spectator mód sem lenne éppen felesleges, ha olyasmi megoldásra gondolnak, amihez nem kell kilépni a játékból és spectatorként visszacsatlakozni, meg ahhoz is külön slotot bérelni, hanem egyszerűen csak az adminmenüből (vagy honnan) tudja spectatolni az esetlegesen gyanús játékosokat. Kicsit hosszú lett, de azért remélem érthető.

(#64328) aram01: Senki szava nem elég!

-
aram01
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Honnan? nem elég a szavam?
-
MaTpr0F
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Rendben fegyver korlát oké, valóban bosszantó amikor töketlen sniperekkel van tele az egyik oldal.
De a csak admin spectator miért? Hogy ne lásd mikor a klántagok is hackelnek?
-
philips20
aktív tag
Vagy maradjak a 3 nál
-
válasz
Dragon27
üzenetére
Most már biztosan. Amikor kijött a DT akkor voltak gyakorlatilag csak a Unica 6 megszerzésének dedikált szerverek. Próbálj keresni Sunken Dragon pistol only szervereket, ott lesz a legegyszerűbb megszerezni.
#64323 philips20: Ehhez definiálnod kellene a "csupa bug" kifejezést
Jobb mint az őszi patch előtt? igen, olyan jó vagy jobb mint a BF3: nem mert még mindig nem igazi a hit detection de sokkal jobb mint előtte. Viszont a Final Standdel bekerült 1-2 használható map is. -
philips20
aktív tag
Gondoltam visszs nézek valameik bf re, a 4 még mindig csupa bug? Vagy már játszható?
-
Dragon27
senior tag
UNICA 6 hoz csak a Get 5 kills while swimming 0/5 úszás közben kézifegyverrel?
ez elég nehéz lesz -
válasz
MaTpr0F
üzenetére
Pedig a beépített fegyver/kaszt korlátozás nagyon jó lenne. Baromi idegesítő, hogy ha a szerveren korlátozva van xy fegyver használata akkor simán kiválaszthatod, csak éppen az admin program kinyír amint használni akarod (vagy éppenséggel már eleve amikor spawnolsz, mert ilyennel is találkoztam már) mert nem tudod, hogy éppen mennyi ember rohangál olyannal.
Egy ilyen beépített korlátozás megakadályozná, hogy néhány retardált kihasználva azt, hogy az admin még nem tiltotta le az új kieg fegyvereit mészárlást rendezzen (volt már ilyenben részem pistol only szerveren) egy fegyver specifikus szerveren. -
bucketb0b
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Szerkesztés?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
atee
őstag
Most jöttem rá, hogy hiába szenvedtem ki, hogy a liftel felmenjek a BOW ért... a kurva cetlit otthagytam
persze már a 200 kill is megvan 
-
KYZRR
őstag
válasz
spanglee001
üzenetére
A Why we refuse alatt meg van magyarazva a miertje:
Problems:
- Admins are unhappy about changes.
- Admins use the CTE forums to communicate issues but are being ignored
- Dices politic regarding ranked servers
- Hidden Patchnotes
- Patchnotes arriving too late
- Too many restrictions in server presets (e.g. idle timeout, max. vehicle spawn delay, etc.)
- Not enough control about amounts of vehicles that spawn or classes/weapons to use
- Splitting up the community with premium
- Official preset not administered
- No admin-only spectator
- The fight against cheater (why does every client get all data?)What do we hope to achieve with this strike:
- Better in-time communication from Dice to admins
- To stop decieving admins with hidden patches
- That Dice establishs a communication pipeline with admins which is being listened toProblems that result out of the named points:
- Players are unhappy because they die ingame because of rules
- Admins feel being forced to use the preset "official"
- Cheaters/Cheatcoders can "destroy" servers
- many more... please discuss in forums -
válasz
spanglee001
üzenetére
Köszi, bár nem egészen értem kristálytisztán, hogy ki mit is akar pontosan elérni a sztrájkkal?
-
aram01
nagyúr
ma egy barrettel leszedtem az ac-130 at

-
bucketb0b
őstag
válasz
spanglee001
üzenetére
Ettől változik valami?
-
-
Dragon27
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
gondolkoztam hogy megveszem éppen pár napja volt originnál 0,99 centért de
most meg 9.99 
addig marad a másik 2 fegyver kioldása
DEAGLE 44
Big Splash
Play a Dragon's Teeth map
Get 20 headshots with the Unica 6 0/20UNICA 6
Activate the floodgates on the Sunken Dragon map 0/1
Get 5 kills while swimming 0/5mostanában nem nagyon vittem Dragon's Teeth pályákat ....
-
Dragon27
senior tag
Sziasztok!
44 magnum 3x scope kioldása?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bluetooth hangszórók
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amolyan jó tanácsnak szántam, nem kell magadra venni!
Kell vennem egy ilyen makrózható egeret, de sürgősen!

, mire eléred azt a szintet hogy megelégedj magaddal.

Ezért is játszom szívesen a TCE-sekkel. Van ez az 5-6 ember akikkel fel szoktunk menni egy szerverre...-bár a múltkori lockeren azt hiszem 12-en voltunk

gondolkoztam hogy megveszem éppen pár napja volt originnál 0,99 centért de
most meg 9.99