Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
Ez a szaros ejtőernyő testreszabás volt a bonus item?
Ez kész... sírok! 
-
@rglaaf
veterán
válasz
prokxy
üzenetére
minden ok volt, nem balanszolt át,
jó neked engem 3x egymás nyirt ki a járművekből a balance, sorban boat ,ifv, kisheli utána már bele se ültem semmibe igy is kib@szás a csapattal hogy kint marad üresen ,vártam pár percet spaw előtt had rendezgessen a balance aztán már nem piszkált hogy át tudott tenni a vesztes csapatba

-
prokxy
veterán
Én nem voltam, 2000-ben érettségiztem, továbbtanulás miatt kihagytam ezt a dolgot. De sorozáskor mikor ordibáltak a tisztek mindenkivel (indokolatlanul), na akkor örültem, h ennek a hülyeségnek nem leszek a része.
Ebből nem lehet levonni következtetést, de láttam, h mit művelnek a katonáink...
Biztos vagyok benne, h a katonaság sok mindenre megtanít, de kb. ugyanolyan komolytalan is szerény hazánkban...ezzel nem akarok bántani senkit, de sok mindent nem tudunk hozzáadni egy hadviseléshez, max az eszünket!
De hát itt van nekünk a BF széria és kiélhetjük magunkat! -
zzola
titán
válasz
prokxy
üzenetére
Én voltam igazi katona 95-ben. El is kap a röhögés, amikor látom, hogy filmekben az AK-63D-t egy-egy kézzel fogva sz@rrá lőnek mindenkit. Én szorosan a vállamhoz szorítottam a puskát lövésnél, de úgy állba csapott, azt hittem kihullanak a fogam. A kézigránát dobás azért már jobb buli volt...

-
-
prokxy
veterán
-
kisza25
félisten
válasz
prokxy
üzenetére
ha jó a szemed (normálisan működik) 180 fokot belátsz horizontálisan, tehát igen belátnád, persze nem 20cm-ről, néztem ilyen monitorokat élőben, csak a felbontás miatt nem vettem, mert nem lett volna elég a gépem 2560x1080-ra, sokkal jobb, mint egy 2 monitoros megoldás

a te kártyádat nem vágná hanyatt a 2M vs 2,6M képpont szerintem, mert ha az kevés akkor mi elég
mozifilmeknél meg nem lesz fekete csík
-
prokxy
veterán
-
mackosajt
addikt
válasz
ZeroX92P
üzenetére
Problémáddal fordulj az illetékesekhez a megfelelő helyen
Ha mindenki ide írna minden jogos/jogtalan kick/ban-ért, amit a BF4 bármelyik szerverén kap, qrva unalmas lenne a topik, nem beszélve arról, hogy nem arról szólna, mint amiről kéne.
Kérdés radeonosokhoz:
Van értelme a 14.9-et, vagy neadj a 14.91 bétát feltenni 7970-hez? Hoz valami változást bf4 alatt? -
ЯΞD
senior tag
Mindjárt kapjuk a bónusz item-et
Ki mit gondol mivel szúrják ki a szemünket? -
afrojack1
senior tag
Nem unjátok szidni még az iramot? Ha bannolnak/kickelnek akkor hátra arc és mennyél más szeróra..

-
SkyS1gn
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Főleg nem HC-n

-
yodamester10
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ZeroX92P
tag
gratulálok azon kedves és professzionális de főleg professzionális iram adminnak aki nem bírt kiszedni a jetből és inkább kickelt miközben a saját bázisom fölött repültem olyan indokkal hogy támadom az enemy base-t, színvonal és magas ping megvolt mindenkinek csak szuperlatívuszokban tudnék beszélni, szóval csak gratulálni tudok
-
eugabesz
őstag
válasz
yodamester10
üzenetére
"Mindig az kiabál, akinek a háza ég"
-
samu5
csendes tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Az [IRAM] clanserver Hungary NEW nevű szerveren átállítottam majd próbáld ki azt.
-
yodamester10
őstag
Még mindig fos a balance az iramon,ez így marad mert akkor nem járok fel.
Ja és ha már 3 szerver van,akkor egyiken miért nincs spectactor??Csak nem fél valaki hogy lebukik? -
Olympos
senior tag
Most meg direkt rohadék leszek, de megmutatom, hogy kb. mennyi reklamációt írtam nekik kevesebb, mint egy év alatt....ki sem fért egy FullHD felbontású képernyőre:
- sorozatos lagg
- eltűnt szerver beállítások
- eltűnt procon beállítások
- elérhetetlen Battlelog linkA reklamációk egy részéről nem tehettek, mert állítólag EA/DICE kapcsolattal volt a baj - bár engem, mint szerződőt ez nem érdekelhetne -, de az, hogy a Procon beállítások elvesztek havonta, vagy nem tudtam belépni, ill. a szerver folyamatosan leállt magától az akkor még gyenge védelmi rendszer miatt...na az már sok volt. (Most nem tudom, hogy milyen.)
-
Olympos
senior tag
válasz
Frozzy
üzenetére
nem tudom, azt nem akartam megtenni, ugyanis hetente dobálták rá a késedelmi díjat és számlázzák ki a címedre.
gondolkodtam rajta én is, de paypal-al fizettem, így elég könnyen beazonosítható vagyok, mint szerződő fél és sajnos ha tetszik, ha nem: benne volt a szerződésben, mint "kisbetűs rész". -
Olympos
senior tag
válasz
eugabesz
üzenetére
Ha jól látom, akkor a G-Portal.de (Ociris) szolgáltatónál vagytok.
Mi is voltunk ott 1 évig, de sok volt a szerver újraindulás, így váltottunk.Vigyázzatok azzal a szolgáltatóval, mert van egy 3 hónapos "rejtett" felmondási idő:
Mi havonta fizettük, de folyamatos kifagyás (és egyéb akció) miatt váltani akartunk. Lejárat előtt pár héttel jeleztem, hogy nem szeretnénk fizetni a következő hónapot, így nyugodtan le lehet állítani a szervert az utolsó napon.
Nagyon meglepődtünk, amikor visszaírták, hogy nem az, hogy nem állítják le a szervert, de még tovább fogják futtatni két hónapig - amit természetesen még ki kell fizetni - és majd csak akkor állítják le, ugyanis egy hónapja telt le az a 3 havi periódus, amikor én jelezhettem volna a felmondási igényemet.Hiába ment a veszekedés, hiába fizettünk előre a szerverért, tényleg ott volt a szerződésben.
(Utánunk így járt az akkor még működő Multigaminges közösség is.)Nem tudtam mit tenni, jeleztem, hogy ok, akkor 2 hónap múlva legyen lezárva a szerver, addig még fizetünk. Így is lett.
Bocs a részben offolásért, de gondoltam megosztom azokkal, akik szerver bérlés előtt állnak és nem biztosak benne, hogy egy vagy több hónapig maradnak e a virtuális világban, mint szerverbérlők.
- Aki a 3 hónap többszörösénél többet szeretne maradni, annak kevésbé gond...de egy klán széthullásnál például kellemetlen, hogy már nincs aki fizessen, de a kapcsolattartót anyagilag mégis leterhelik még 1-2 hónapos szerverköltséggel. -
stoon
addikt
válasz
kisza25
üzenetére
40 nél tartok! kár hogy ucav ra nem adott dogtagot
de azért közben csinálgatom az 5 medálod dogtagokat is!(#58750) Zolar : igen már tudom se sajna 100 bari van már uh lassan elkezdek szoltirozni azt akkor beférsz a listába!
(#58753) yodamester10: legközelebb vigyél magaddal!

-
yodamester10
őstag
válasz
kisza25
üzenetére
Már csak a balanszot kellene beállítani mert az gáz.Értem én hogy jó a 14 pontos nyerés és izgalmas,DE a haverral együtt beszélünk fülesen közben meg egymás ellen vagyunk akkor hol a TAKTIKA?Ez csapat játék nem???Tegnap egy sqad-ba voltam egy 818-as clan-os sráccal szerinted dobott lőszert???Pedig magyar

-
G33Z@
tag
Sziasztok!
Kiírattam pár infót játék közben és nem értek valamit:
Ez mit jelenthet?CPU cores:4
Job threads: 3Nem ugyanúgy 4/4-nek kellene lennie?
-
silver87
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nálam a patch óta szintén szar. Rubberbanding problémák folyamatosan.
-
papírzacsi
aktív tag
válasz
spanglee001
üzenetére
igazad van: highon

-
spanglee001
addikt
válasz
papírzacsi
üzenetére
"hardon" ?

vagyis high-en? -
papírzacsi
aktív tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Na,visszaraktam a 14.4-es drivert és jobb. 45 alá nem nagyon esik,vagyis mantle,hardon 108 es 45 között mozog,de kb avg.:70-80 lehet. Ja 14.9-nél 15-re is leesett! Más jàtékoknál elég stabil szokott lenni,bár elég keveset játszom.
-
regener
veterán
válasz
Brugo77
üzenetére
Ezzel az a baj hogy ha más hasonlítja hozzá akkor nem mérvadó az eredményed mert butított grafikával van mérve.
Bár nemis értem miért kell agyonbutított grafikával Low-on játszani egy 970-el...
A játékmotor 30FPS-el számolja a fizikát, innentől a 70-90 már bőven elég, nem hogy 150+...Mindenki:
Win 8.0-n hogy lehet egérlaggot javítani? -
Bjørgersson
félisten
válasz
papírzacsi
üzenetére
Videokartya topikjaban kerdezz ra a driverre, rendben van-e, erdemes-e hasznalni. Jatek kozben monitorozd a gep (processzor, videokartya, alaplap, memoria) homersekletet, kihasznaltsagat, hogy lasd, lassuk, hasznalja-e valami a gepet a hatterben, aminek nem kellene. Merevlemez rendben van?
Hirtelen ennyi jut eszembe.
-
papírzacsi
aktív tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
igen, jobban laggol.

-
Bjørgersson
félisten
válasz
papírzacsi
üzenetére
Passzolom, Mantle-hoz nem ertek, bar szerintem neked tok felesleges hasznalni, rohogve kihajtja a procid a videokartyat. DX-szel is ugral az fps?
-
papírzacsi
aktív tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
köszi.az már megvan.
de viszont most meg van: [link] -
Bjørgersson
félisten
válasz
papírzacsi
üzenetére
Megnyomod a 0-t a billentyűzeten.

-
=HG=
addikt
válasz
yodamester10
üzenetére
Ha tele lenne magyarokkal, akkor nem férnének fel a külföldi noobok

-
-
stoon
addikt
-
yodamester10
őstag
Mindegyik iram szerver külföldi noobokkal van tele

-
Brugo77
csendes tag
válasz
bandi0000
üzenetére
2014-10-18 18:31:44 - bf4
Frames: 15851 - Time: 117719ms - Avg: 134.651 - Min: 105 - Max: 188Ultran
igaz csak 30-40 kozott volt a nepesseg,de azert nem rossz
annyi hogy nekem van egy ilyen user.cfg-m
PerfOverlay.DrawFps 1
RenderDevice.ForceRenderAheadLimit 0
RenderDevice.TripleBufferingEnable 1
RenderDevice.VsyncEnable 0
PostProcess.DynamicAOEnable 0
WorldRender.MotionBlurEnable 0
WorldRender.MotionBlurForceOn 0
WorldRender.MotionBlurFixedShutterTime 0
WorldRender.MotionBlurMax 0
WorldRender.MotionBlurQuality 0
WorldRender.MotionBlurMaxSampleCount 0
WorldRender.SpotLightShadowmapEnable 0
WorldRender.SpotLightShadowmapResolution 256
WorldRender.TransparencyShadowmapsEnable 0
WorldRender.LightTileCsPathEnable 0
RenderDevice.Dx11Enable 1
RenderDevice.Dx11Dot1Enable 1
RenderDevice.Dx11Dot1RuntimeEnable 1
Render.DrawScreenInfo 1
GameTime.MaxVariableFps 1000 -
zzola
titán
válasz
papírzacsi
üzenetére
Egyszerű szöveges txt-ben mentsd el, utána pedig nevezd át, ahogy írtam...

(#58723) stoon
Ő is megvette, szóval játékhoz való joga teljesen ugyan annyi, mint neked. Nem védem, mert nem ismerem és különösebben nem is érdekel, de nem hiszem hogy bárkinek joga lenne megmondani, hogy mit tegyen...
Ha nem tetszik, lépj ki...mást úgy sem tehetsz.... -
zzola
titán
válasz
papírzacsi
üzenetére
Egy txt file-ba ments el az alábbit:
perfoverlay.drawfps 1
Utána módosítsd a nevet,kiterjesztést user.cfg - ra.
Ezt a file-t másold bele a Battlefield 4 mappába.
Játék indítása után a jobb felső sarokban állandó jelleggel ott lesz az FPS számláló/kijelző...
Több parancs van-ennek utána lehet nézni-ki lehet iratni a CPU/GPU terhelést is, ha kell... -
papírzacsi
aktív tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
és a konzolt hogy hívjuk elő?
-
stoon
addikt
válasz
mackosajt
üzenetére
sajna későn indítottam a felvétel mert meglepődtem erre nem számítottam!főleg egy csapat társtól
de gondolom a név azért látszódik? jóformán egyedül járok iramra , de ilyen emberek szerintem nem kellenek oda! én nem pocskondiázok, főleg iramon 
előzményként annyit írtam hogy high pinger alt+f4, aztán azt hogy kapcsold ki a torrentet vagy lépj ki .! 2: ne b.szd el más játékát! kb ennyi!

-
mackosajt
addikt
Esetleg előzmény üzenetek?
Mert ez a "vagy csak nem c.gány az anyád" sokat nem jelent, azon kívül, hogy ha jól tudom, kapott is egy autokick-et, mert tiltott szót írt le, és nem ez volt neki a körben az első.

Amúgy ha bármi ilyesmi, vagy ettől durvább hangnemű játékost találtok, szóljatok. Megoldjuk.
-
stoon
addikt
természetesen ez nem minősít mindenkit! arról van szó hogy szóltam az enemy no1-nak hogy kapcsolja ki a torrentet vagy lépjen ki mert tartósan 150 felett volt a pingje! erre a csapat társamtól kapom ezt az üzit!

szerintem nem szoptatta eléggé az a.ukája .=p -
Brugo77
csendes tag
Lightning Quality
azert irtam fenyeket mert nem emlekeztem hogy van irva pontosan
Ezt azert vettem Ultra-ra mert mindig pakolgatta az arnyekokat,meg volt hogy tereptargyakat is
Probald(Probaljatok) ki,ha nemtek jettel vagy helivel,magasabbrol nezve
...igy viszont megszunik ez a pakolgatasa -
Brugo77
csendes tag
válasz
bandi0000
üzenetére
Gtx970-el jatszok!
Low-on
a Mesh es a fenyek vannak ultran
igy 200fps van,es az felett
max ha valami hatalmas robbanas van akkor megy lejjebb
....de arra figyelj hogy legyen hozza procid kihajtani belole a tudast
ha megmodnod mivel leht atlagot nezetni akkor megcsinalom neked!
-
bandi0000
nagyúr
VGA-t akarok venni, annyit megtennétek, hogy aki PC-n játszik, és esetleg 760, 770,680,780,970 VGA-val játszik, leírná hogy multi alatt sac/kb hány FPS-e van, átlag is jó, de min-max is érdekelne, nem tudom melyik a VGA izzasztó pálya, asszem a firestorm?
-
tom_tol
addikt
Sziasztok!
Azokon az obliteration szervereken. ahol 7 bombára van beállítva van a harmadik után még felrobbantható bármi vagy nincs ? És ha nincs akkor miért van 7 ? -
kisbancsa
senior tag
Srácok, csak nálam van indokolatlan fps ingadozás? ( 120fpsről lemegy 50 körülire, aztán 150re vissza). Picit irritáló hogy folyamat ugrál :\
-
eugabesz
őstag
Az új szerverünk,tegyétek favoritba,akit érint...Reméljük ez nem áll meg naponta kétszer.Nehéz jó szolgáltatót találni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Yettel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatás
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Suzuki topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DEKO DKHG03 Hőlégfúvó
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- HP Zbook 15u G3 - 15,6" FHD kijelző, i7 6500U, 16GB RAM, 256GB SSD, FirePro W4190M 2GB, számla
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Úgy vettem észre, h halált nézi és úgy pakolgat át.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

de azért közben csinálgatom az 5 medálod dogtagokat is!
: