Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
-
Frozzy
őstag
válasz
GaburroSan
üzenetére
és milyen pluszt ad a trueaudio ?
nem értem hogy az mi lenne xD -
Dave567
veterán
Nem tudom melyik pályán volt, de fél méteres növénynek ha neki megyek, akkor nem megy tovább a katonám, ami szerintem nagyon beteg, BF3-ba is volt olyan, hogy egy tégla darab miatt haltam meg, mert megállt a katonám, és nem futott tovább, ha rakétát kapok a helikopterbe, akkor meg az oldalára borul.
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Be akad a csipád a falevélbe?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Svájcinéger
őstag
válasz
GaburroSan
üzenetére
Nekem most is szépen fut, inkább a bughalmazt tüntetnék el.
-
kungzi
veterán
válasz
GaburroSan
üzenetére
már régi hír

tegnap este végig erről volt szó
-
GaburroSan
aktív tag
Szemetek a következő AMD Catalyst 14.1 bétán legyen, mert benne lesz a TrueAudio és Mantle támogatás. (BF4 akár 45% gyorsabban fog futni) megjelenés: 2014 Q1
-
Dave567
veterán
Originbe keresettek rá, mert nem tudom mért, automatikusan nem tölti le, pedig be van kapcsolva az az opció.
-
Kevin's
senior tag
válasz
fornettisuti
üzenetére
Az újabb patch 250Mb én momentán semmit nem vettem észre , hogy változott volna vmit a játék

-
fornettisuti
veterán
Battlelogba nemcsak Battlelog frissitést jelzi, Game Update is megjelenik (lefele mutató nyíl), én is onnan értesültem, a patchről.
-
mcmike
őstag
Guilin Peaks-en egyébként sok helyen bele lehet "menni" a sziklába (gondolom én). Az egyik pontnál (amelyik sok konténer épületből áll, sajnos nem emlékszem a betűjelére) is a sziklából lődözött egyik nap valaki rám/ránk. Még be is tudtuk dobni kívülről a gránátot a sziklába azon a részen. Még sérült is az illető a gránátoktól, de nem halt meg. Odébbálltam, meddő csatának nincs értelme...

-
-
Holrad
újonc
Sziasztok ! Nagyon kérlek titeket segítsetek...
Körülbelül már 5 éve hajkurászok egy játékot nem tudom a címét és csak emlékekből tudok leírást adni róla ami a következő: Ez egy Diablo3-as nézetű játék,fejlődös,3 karakter közül lehetett választani. 1 : Egy mágus volt még a kinézetére is emlékszem fekete haja volt és egy bot volt maga elött v kard de én a botra jobban emlékszem azon pedig egy jel volt egy kereszt egy körben de ez nem biztos...2 : Egy monk féle lehetett közelharci kopasz és igen olyasmi volt mint a diablo 3 ban a monk cast. 3 : És itt jön az érdekesség ezzel a karaktererrel mentem ami nem más mint egy NŐ vörös hajú távolharci puskával és vagy egy egy pisztollyal lehetett menni...Amit még tudok róla és emlékszem rá az az hogy pontos volt szintlépéses és nehezen fejlödhető volt ez elején...sokáig az első pályán azthiszem zombikat kellet ölni...és mintha most ugrott be lehetett egy segítőd is...A cd borítón ez a 3 karakter arca volt látható és fölöttük pedig a játék neve..Nos ennyi amire emlékszem ha valaki ezt megtudja nekem mondani egy gyerekkori életérzést tudna belecsempészni a szívembe
Bocsánat hogy ide írok de a másik fórumba nem kapok választ :S
-
kungzi
veterán
na már megy a multi

-
@rglaaf
veterán
válasz
Rico45
üzenetére
Kis kedvcsináló ameddig várakozunk rá_DMetro 2014 - This is what you're missing
-
Rico45
őstag
Kib..tt Second Assault dlc-t akaroook !

-
kungzi
veterán
én is felraktam, de eddig semmi

-
Jani18
aktív tag
válasz
fornettisuti
üzenetére
-
andro93
aktív tag
Most töltöm a patchet, pont játszottam, mikor kidobott azzal a hibával, hogy nincsenek szinkronban a gépem és a felhőadatok, vissza akarok lépni, erre üres a favorit list, a history stb.
-
kengyel
nagyúr
válasz
fornettisuti
üzenetére
Most telepítettem le, beléptem és megint nullás vagyok, és semmit nem lehet kezdeni.
Ezt írja ki : WE'RE ROLLING OUT A PC PATCH TODAY, STARTING 9AM UTC / 1AM PDT. YOU MAY EXPERIENCE SOME DOWNTIME.
Valamit megint barkácsolnak

-
fornettisuti
veterán
miez a 260mb patch?
-
bul07
nagyúr
Nem igaz hogy nem tudják javítani ezt a nyamvadt játékot
Most is a GUILIN PEAKS pályán bele ejtőernyőztem a hegybe(kat rá videó) , és legjobb hogy foglaltam is a D pontot, csak úgy kerestek hogy hol vagyok
-
Atla
senior tag
válasz
isizakhi03
üzenetére
Értem mire gondolsz,de nálam nem olyan.Pl. ha jármübe ülök,akkor hibás a kép,olyan mint a betöltöképernyőkön,ilyen csikos effekt van rajta,és néhány textura villog.De csak jármüben.Előszőr megláttam azt hittem haldoklik a VGA-m.De még nem fagytam le ez is valami.
-
Atla
senior tag
Felraktam a 13.12-es drivert,hátha megoldja a random fagyásokat,erre előjöttek a hiányzó textura hibák!

-
-
aizen92
addikt
válasz
isizakhi03
üzenetére
100% win. Az igen....

ment a report -
isizakhi03
tag
reportolnátok légyszives? Csaló buzi.. Fel is húzta az agyamat... Olyanokat lő, hogy lehetetlen. Persze nem véletlenül bannolták a BF3 accontját sem. Valahol emlékeztem én erre a srácra... Talán metron..
-
Snip3r_HUN
addikt
Counter knife how it looks like - how it feels like
a végén katt újra a playre csak hogy átérezzétek a valóságot 
-
pohár
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
a HOLO

-
kisza25
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
ez még fiatal kori képem
-
Enton
addikt
Ez mondjuk így igaz.
Eddig nem sokat kommanderkedtem de mindig megpróbáltam a legyszámosabb csoportnak dobálni a support cuccokat meg UAV-kat.
De nem árthat egy kis lenti pályaismeret is, hogy adott térségen belül aktuális állapotában(rombolhatóság) a pályának, hova is célravezető dobálni az ilyeneket.
Ne is legyen távol, ne is legyen nyílt terepen de elérhető is legyen ne pedig egy pályaszéli felhőkarcoló tetejére.
Lehet kevés ez a level 10 a kommander megyintásához szerintem.
Alapjátéknál lehetne LVL50, DLC-nként plusz 20 level, adott pályákhoz kommanderkedni.
Aztán ha nem csak egy mapon szintezi meg fegyvereket járműveket unlockol akkor még egy kis pályaismeretet is szed magára az egyén, ki égi isten szerepére vágyik. -
Enton
addikt
válasz
LamaCube
üzenetére
Akkor azért ilyen az árnyék nálunk is mert a valóságban is kockás:
(#31445) Xaels:
Ha nem használja a zoom-ot a mapon akkor könnyen rossz helyre dobhatja segély dobozát, mondjuk szemtanúja voltam már járművet is meg segélycsomagot is ellenfélen landolni.
Instant killed in action!
Sokszor bizony ha nincs kommander a csapatnak hiányolom a segélyládát, főleg ha csatatéren kell support-ból engineer-be váltani az adott védekezés miatt. -
Xaels
félisten
válasz
isizakhi03
üzenetére
Pedig nem 1 filmben is feltűnt már

Valamelyikőtök találkozott már igazán jó Commander-rel? Szerintetek volt értelme beletenni? Én sokszor úgy veszem észre, hogy nem nagyon figyelnek oda. Valamelyik nap kértem utánpótlást és a marharépa a ház tetejére dobta...
-
Kevin's
senior tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Na jó nekem Gtx 660Ti volt szerencsére eladtam most érkezik vagy HD7970 vagy R9 280X még nem tudom
Akkor már nem fogok panaszkodni és megpróbálom újra a Win7 -et 
-
LamaCube
addikt
Ez kinek ismerős?

-
kungzi
veterán
válasz
isizakhi03
üzenetére
melyik topic volt az?
én korábban linkeltem róla, de csak annyit, hogy mi lesz benne az újdonság -
Enton
addikt
válasz
eugabesz
üzenetére
Ha szabad kérdezni minek öldökli az autobalance a játékost?
Eddig ilyennel még nem találkoztam, leginkább olyannal, hogy 3-4-en fent vagyunk ismerősök serveren egy oldalon meg squad-ba, aztán pár perc múlva egyik halál után már a másik oldalon találtam magam.
Következő kör elején tudtam mindig visszamenni pajtásoldalra csak, vagy ha nagyon nem engedetett akkor ujracsatlakoztam ismerősre, akkor visszarak mellé.
A lényeg, hogy minek gyilok balance-hoz ha deploy közben meg tudja oldani a rendszer? -
SkyS1gn
félisten
válasz
isizakhi03
üzenetére
Ki se jött még

-
isizakhi03
tag
sziasztok. 14.1-es driver hoz valami teljesítménynövekedést bf4-ben? tesztelte valaki? köszi.
-
eugabesz
őstag
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Nem véletlenül az,mi lenne ha 5 percen keresztüol csak kérlelgetne,hogy ugyan már,legyetek szívesek átfáradni a másik oldalra..az alatt eldőlhet egy meccs.Most speciel összkeveri a játékosokat skill alapján,a kör végén,(megjegyzem ez sem mindenkinek tetszett,még a csapattársak közül sem),de ha kivesszük,akkor meg szívás van a gyászos csapat oldalán.Ha za utolsót öli meg,aki becsatlakozott,elmegy,mert hogyasszongya mié pont engem öl meg mindig??-felkiáltással...sőt még a commandert is figyelembe kell neki venni ugye,mert ő is a csapat része,tehát ha az egyik oldalon egyel többen vannak,plusz van commander is,akkor már jajgat,hogy nincs kiegyenlítve a csapat.Most két játékos a különbség,amikor működni kezd,de ugye,ah nincs commander,akkor meg ez is baj...nos,jó szórakozást hozzá,ennek a fényében kérek ötletet.
-
Kevin's
senior tag
Válaszolva a kérdésemre sok hsz-el fentebb vissza raktam a win 8.1 et és lás csodát újra 130 fps van low-on high-on meg 60 fps win7 nél meg a fele volt. Amit nem értek , hogy hogyan lehetséges ez ? Ugyan az a driver meg minden csak más op rendszer és 40-50 fps el többet produkál a win 8.1 , mint win7
Hozzá teszem win7 alatt olyan droppok voltak ,hogy játszani nem tudtam normálisan na meg bf4 .exe leállt stb .. Win8.1 nél meg totál smooth az egész semmi drop és még Bf4.exe leállás sincs ... érdekes

-
BlessedElroy
senior tag
válasz
Flickering
üzenetére
[link]
De elég bugos, nem egyszerű kicserélni. Ezért a legjobb, ha supportos élő chattel megkérsz egy bácsit/nénit és kicseréli Neked egy pár biztonsági kérdés után. -
Flickering
aktív tag
Sziasztok!
A játékbeli nevemet, hogy lehet módosítani?
-
kungzi
veterán
-
Laraxior
titán
Nem hinném, nem egyedül tolja, másokkal játszik TSen, kétlem, hogy csalna. Abból nem származik haszna
Meg élvezhetetlenné tenné a játékot is hosszabb távon, mert egyszer kétszer elröhög az ember azon, hogy mindenkit meg tud ölni úgy, hogy meg se kell mozdulnia a pályán, vagy lát mindenkit, vagy hasonló, de ezt több száz órában élvezni...kétlem. -
Laraxior
titán
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Én tudom, hogy ő kicsoda, csak azt nem tudom BLogon milyen nikkel van

-
Laraxior
titán
-
fletoka
tag
Sziasztok!Srácok ahogy észrevettem páróra játék után az az,hogy ezt a bf-t olyanoknak csinálták akik bf3-ban nem tudtak érvényesülni.Tisztelet a kivételeknek mert itt is vannak igen jó játékosok,de tegnap nézegettem jópár játékos bf4 és bf3 statisztikáját a mecsek után és aki "balfasz"volt bf3-ban az bf4-ben elég jó eredményeket ért el.Javitsatok ki ha nem igy van,de ez az én meglátásom.Nekem pl a bf3 elég jól megy,de bf4 alatt alig tudok 1-s k/d-t összehozni.Ez lehet a rossz netkód miatt is.További szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- Trollok komolyan
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Arc Raiders
- Milyen videókártyát?
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nem értem hogy az mi lenne xD
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[link] [link]](http://prohardver.hu/dl/upc/2014-01/12/429691_jvwyr0isbb9kassn_1527098_698100166897249_2051454946_n.jpg)
Igen