Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Sziasztok!
Alábbi konfigon mit változtassak, hogy menjen a bf1?
Assus gtx 950 2gb,
Asrock b85m pro3
8gb ddr3 stb....
1920x1080-as felbontású monitorral.
Érdemes foglalkozni vele, vagy xbox one és nincs gond vele?
Kösz a választ előre is. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
Zso Ro
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #21203 üzenetére
0:35nél frankón eltűnik a bal alsóból a katona,aki épp fát vág
-
prokxy
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #21203 üzenetére
Ezeket elnézve nekem is van pár hasonló, sőt némelyik jobb anyag lementve, csak meg kéne vágni!
Vagy küldjem el neki, h az 5 perces videóból (shadowplay) honnan nézze?Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
mrlumen
csendes tag
Hali!
Ha megveszem a Premium Pass-t és a Deluxe Upgrade-t, ahhoz még meg kell vennem az alap játékot is ugye? -
Carasc0
őstag
Érdemes megvenni most a Premium Pass-t vagy a közelhónapokban lesz leértékelés? Melyikőtök vette meg?
Prém Pass-ban all of DLC benne van?
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
bandi0000
nagyúr
am mindenki profi egeret használ? ilyen kínai lézeres egérrel ne is nagyon próbálkozzak? tavaly nekiálltam a 4-nek, de annyira gáz voltam, persze zömében konzolon nyomulok/nyomultam, nyilván azért hozzá kéne szokni, mennyit befolyásol az egér?
Xbox One: bandymnc
-
-
jety91
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #21222 üzenetére
Nekem ez van, +1 szavazat mellette. Kényelmes, pontos és olcsó.
-
sixpak
nagyúr
Egér nem annyira fontos, ha működik rajt minden, akkor csak megszokás kérdése.
Ha valaki hozzászokik egy egérhez, akkor ha 50ezer forintosra cseréli, akkor is béna lesz, amíg meg nem szokja az újat.
Nekem van egy Logitech G9, egy Logitech G 402 és egy Tesoro Gandiva....mind egyforma....https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
daveoff
veterán
Ha valaki most jó áron szeretne egy jó minőségű gamer egeret, jó szenzorral, akkor van egy tippem:[link]
Ennyiért verhetetlen ajánlat!És egyben kérem az egér témát itt zárjuk is le!
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
bandi0000
nagyúr
tudom hogy takarodjak át az egeres fórumba, de ott elég sokat voltam, és a végén sose vettem egeret
lényegében, ott megadják hogy x-y egérnek mennyi a max DPI amin még pontos, és ha azon felül igénylem én még a sebességet, akkor in game-ben ha húzom akkor nem lesz pontatlanabb?
Xbox One: bandymnc
-
Rigormortiis
veterán
válasz Carasc0 #21134 üzenetére
Custom gamesben időszakosan szokott lenni armored kill (azt hiilszrm, bf3 után), itt több jármű van gyorsabb spawn rateval és sniperek nélkül.
Tényleg basszus simán kiadhatnák az armored kill dlct ismét egy az egyben a bf1 endzsinjevel. Best bf dlc ever (a vietnám után).
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Rigormortiis
veterán
-
bbdzyx
senior tag
válasz bandi0000 #21226 üzenetére
Nem. Legtöbb egérnek 800 cpi a natív felbontása, azon a legpontosabb (egy-két régebbitől, illetve az újabbaktól eltekintve). Ezen felül egyéni preferencia, hogy mit állítasz a játékokon belül - amennyiben azok raw inputot használnak - nem lesz pontatlanabb.
A Hama uRage Illuminated pedig ipari hulladék kategória.
[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
laceszgamer
addikt
válasz Rigormortiis #21229 üzenetére
Ár / időt érdemes lesni, bár ezt sokszor csak később elhet megítélni, de például egy olyan játéknál ahol tudom, hogy akár 100 órák is mehetnek bele, nem szoktam sajnálni a pénzt. Jó, nem mondom, hogy nem keresem mindig a legolcsóbb helyet ahol ezt-azt be elhet szerezni, de ettől függetlenül szerintem bőven megéri az árát az alap BF és a Pass/DLC-k is.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Carasc0
őstag
válasz Rigormortiis #21228 üzenetére
Igazad van!
Egyébként az 1. DLC-ben sztem lesz is ilyen sok járműves csata:
THE FRENCH ARMY JOINS THE FIGHT TO DEFEND THEIR HOMELAND. CLOSE-QUARTER FIGHTS AND HUGE TANK BATTLES ON THE WESTERN FRONT AWAIT.
laceszgamer: Akkor te már Premium Pass-al tolod?
[ Szerkesztve ]
-
Stunts666
őstag
válasz Rigormortiis #21229 üzenetére
DLC map-ok a legjobbak? Azért megy a BF3-4-ben is a legtöbb szerver alap map-on.
Már BF-eztem egy keveset, de ezért a játékért kiadni 50 eurot a premiumért az vicces.
[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
válasz Stunts666 #21235 üzenetére
Azért megy a legtöbb szerver azon, mert az alapjáték megvan mindenkinek, a DLC-k viszont nem feltétlen.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Carasc0
őstag
válasz sixpak #21237 üzenetére
Most 50 Euroért van a Premium Pass+Deluxe együtt. Egész jó ár. Alapjátékom már megvan! Neked ez van?
Stunts: 50 Euroért fullos lesz a game-d.
[ Szerkesztve ]
-
mate182
tag
Oké. Na ez az ami engem felb*sz.
Nem soha nem fogom lecserélni az asus egér + bill 10ezer forintos vezeték nélküli szettemet > kábelkötegekre ráadásul nevetségesen drágán !> mer az gamer! meg mechanikus! meg haladunk vissza a korba vagy mi ? De most komolyan?...
Per mare, per terram
-
mate182
tag
válasz Olympos #21242 üzenetére
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD JOGOS!
Értelek. De akkor is. Nekem már nem kellenek kábelek Csúnya is helyet is foglal. Szép letisztult, azt szeretem. Persze ez csak az én véleményem és a te véleményeddel sincs az ég világon semmi baj.Nem vagyunk egyformák, ízlések és pofonok! és jól van ez így !
Per mare, per terram
-
Gigi01
őstag
válasz szacsee #21232 üzenetére
Én nagyon nem akarok ajánlani,majd a szakik,de minimum i5,inkább i7.
A vga,nálam még a 660ti viszi lowon fhd-n,valaki így nem játszana,nekem egyelőre jó.
Játszottál fps-t konzolon,vagy pc-n kontrollerrel?Én párszor próbáltam,még csak nem is multit.
Majdnem repült minden.[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
válasz Stunts666 #21235 üzenetére
Mutass még egy olyan jó infantry mapot, mint a Ziba volt. Sosem értettem, miért mindenki a metrót tolta. Annál még a locker is jobb. Vagy a 4ben a china rising. Zseniális mapok és hozzá a mai napig győnyörűek.
Tartom, hogy a dlc pályák sokkal minősegibbek és több pluszt adnak a játékhoz, mint az alap mapok. Sajnos már a 4nél is rendesen vadászni kell a dlc mapokat ps4en, pedig tényleg szarér hugyér adják prémiummal együtt.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
arpii
tag
válasz szacsee #21232 üzenetére
A proci gyenge lesz általánosságban, a VGA meg talán a full hd-ra lesz gyenge, de egy 1600x900-on talán elmenne.
Tök egyszerű a sztori, előttünk a free weekend
Battlefield 1 Origin Open TrialThe Battlefield 1 Origin Open Trial lets you play Battlefield 1 for free† and the trial version can be downloaded between March 3, 5AM PT and March 6, 10AM PT.
You’ll get 10 hours of play time with 4 multiplayer modes on 5 maps. You can also play the first two War Stories of the game’s acclaimed single player.
Learn more at https://www.origin.com/store/free-games/trials
Ez alapján ki tudod majd próbálni a hétvégén. Bár nekem is lehetett volna rá lehetőségem (+ az öcsémnek), most 2 BF1 pléjerrel kevesebb lenne
[ Szerkesztve ]
-
Stunts666
őstag
válasz Rigormortiis #21247 üzenetére
BF nem az Infantry-ról szól.
-
Rigormortiis
veterán
válasz Stunts666 #21249 üzenetére
Igaz. De! Amióta bejött a premium előfizu a 3-mal azóta SZÁMOMRA a legjobb városi pálya: Sharqi Penninsula (Back to Karkand dlc a 2-ből).! Aztán ott az örök klasszikus Ziba Tower a CQ-ből. Alboez Mountains...a leggyönyörűbb pálya, amit valaha bfhez álmodtak. Bandar Desert meg a legjobb sivatagos.
Azt mondjuk nem értem, hogy a Visceral hogyan tudott olyan jellegtelen mapokat készíteni a Hardlinehoz, holott a bf3 Endgame dlc is hozzájuk kőthető.
A Naval Strike is olyat adott, amit az alapjátékon kívűl a Paracel Stormon kívül semmi (valljuk be, az egész bf4 legjobb pillanatai azok, amikor megjön a vihar ), a china rising pedig...nos, altai range forever
Kihagytam valamit? Jah, Final Stand. Imádtam azt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest