Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
jety91
őstag
Kellett beszélgetnünk a csalókról, ma belefutottam egybe, igaz a saját csapatomban játszott: jackjack2850
Aki teheti tolhatna rá egy reportot. Menőzött, meg hogy mindannyian "fucking noob"-ok vagyunk, stb stb. Csak a szokásos vérpistike.
-
Rigormortiis
veterán
válasz laceszgamer #21300 üzenetére
Erről jut eszembe: pár napja az ellenfélnél volt egy nagyon pro repülős, ilyen 60-3 as statja lett a végére. Engem is leszedett párszor, de nem ez a lényeg.
Hanem az, hogy a végére nagyon elvertrm pontszámban, pedig nekem csak 20-10es kdm volt. Annyit azért megjegyzek, hogy általában mediccel tolom, foglalok, ölök, élesztek... sokkal célravezetőbb.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
-
Aventador91
őstag
hétvégén kipróbálható lesz ingyen a bf1. 2 mapon lehet multizni. lesz pár ingyen frag
-
daveoff
veterán
válasz Aventador91 #21306 üzenetére
Ja meg sok ingyen hülye a csapatodba....
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
guftabi96
addikt
-
Aventador91
őstag
válasz guftabi96 #21308 üzenetére
én ezt olvastam: "A PC esetében viszont már komoly megkötésekkel szembesülnek majd a játékosok, ugyanis kizárólag két multiplayer térképen lövöldözhetnek, és egy kampányfejezetbe kóstolhatnak bele maximum 10 órán át, viszont így is érdemes lehet futni vele egy-kört, ha valaki még nem próbálta. "
lehet hogy külön szerverek lesznek erre a célra, nem? elég gáz lenne ha kidobná a szerver, mert olyan pálya jön amin nem játszhat
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Aventador91 #21310 üzenetére
Miért lenne gáz? Nekik kiírja majd hogy "buy the game"...
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
guftabi96
addikt
válasz Aventador91 #21310 üzenetére
Azt hittem, hogy az EA access változatot játszhatják majd.
You’ll get 10 hours of play time with 4 multiplayer modes on 5 maps. You can also play the first two War Stories of the game’s acclaimed single player.[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
Aventador91
őstag
válasz FollowTheORI #21311 üzenetére
Bf4 trialban voltak trial szerverek
-
geckowize
őstag
válasz FollowTheORI #21299 üzenetére
Koszonom szepen a reszletes valaszt!
1. egy nagyobb SSD (pl min. 480/512GB, hogy minden onnan fusson, játék, rendszer, windows részei, lapozó fájl, stb stb.)
Jelenleg egy 120-as, eleg jo (ertekeit tekintve 1-2 eve elvonalbeli) ADATA SP920 van a gepben, amin a rendszer is van, az nem jo, ha vennek egy uj, 120/240-es ssd-t a jatekokra? Fontos, hogy a rendszer ES a jatekok is ugyanazon az SSD-n legyenek?
[ Szerkesztve ]
-
jety91
őstag
válasz geckowize #21317 üzenetére
Nem kell. Én egyébként nem veszem amúgy észre, hogy HDD-n vannak a játékok. 64MB cache 1TB WD van a gépemben, talán ha 5s később érek be a játékba mapváltásnál. Annyit meg nem ér a dolog szerintem. RAM-ot kéne vennem még, mert a BF1-hez tényleg kevés a 8GB, de ilyen árak mellett vegyen az akinek két anyja van
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz geckowize #21317 üzenetére
Nem fontos persze, vehetsz kisebbet is mellé...
Nekem általában ezzel csak annyi szokott a bajom lenni hogy egy idő után elaprózódik minden...
És pl ha egyiken is van 25GB hely meg a másikon is van 25GB, neked meg kéne 40 akkor meg vagy lőve...
Vagy akkor veszel még egy kicsit?Szóval az elad és nagyobbat vesz általában jobb stratégia... vagy csak szimplán nagyobbat vesz az ember, ha tud mellé is akár.
De persze ez szubjektív, meg tudom pénzkérdés is... csak nehogy ott köss ki a végén hogy van 3 120 gigás egy 500 vagy 1TB-os helyett...Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
geckowize
őstag
válasz FollowTheORI #21299 üzenetére
2. Haveromnak i7-4790 + 8GB RAM + GTX770 2GB konfigjan parszor egyszeruen kilepett a jatek, es valami hibauzenet jott, hogy nincs eleg memoria [..], pedig a gpu restriction be van kapcsolva. Default high-on van a grafika, azt meg le kell meg vegye a 2GB miatt? Azert a vramra gondolok, mert nekem is 8GB ramom van es egyszer sem volt ilyen problemam, itt is irtatok, hogy eleg az...
2. Ez általában akkor van, ha a lapozó fájl ki van kapcsolva... nem szabad kikapcsolni a windowsban.
Lecsekkolta, nincs kikapcsolva, defaulton van hagyva, rendszer kezeli. Majd rakok fel neki MSI Afterburnert aztan majd megkerem, nezze a RAM Usage-et, meg, hogy fenykepezzen mar, ha jon hibauzenet, igy nem sok mindent lehet kezdeni vele...
-
SkyS1gn
félisten
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
etejedu
őstag
Sziasztok!
Mennyire releváns az ajánlott gépigény ehhez a játékhoz?
Pc-t szeretnék építeni nem horror áron de azért élvezhető játékélménnyel, főleg egy 144Hz moncsi társaságában élvezném ezt az remekbe (el)szabott játékot! -
sixpak
nagyúr
Uccsó map olyan, mint BC2 Vietnam, Hill 137...fasza lesz.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
daveoff
veterán
-
viking_arc
tag
#yolo
csirkeszaR is on
Kicsit más mint a bf4. na!
szrk.: nyugodtan vegyetek fel-föl-fál-fül-loál[ Szerkesztve ]
mrp#2289 DebilHusselhoff
-
-
Frod
addikt
válasz Carasc0 #21345 üzenetére
...tudom, hogy mit jelent a season pass, és hogy megkapom mindet, de azért köszi
jövőig nem várnék, mivel ősszel jön az új battlefront, és ha a pc-s számokat nézzük akkor az végképp elviszi a még aktív állomány nagy részét.
ha szerencsénk van nyáron csak beesik valami leárazás.Do you see the white shadow?
-
scabi78
senior tag
Nálatok mekkora a ping? Nálam 60 a legkisebb.
Tiszta Windows, rendes ház!
-
laceszgamer
addikt
válasz sixpak #21348 üzenetére
Arról nem beszélve, hogy teljesen más hangulatuk van. Olyan mintha attól tartanánk, hogy az Overwatch szedi el a BF jatekosait.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Yettel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?