Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
ööööööööö
ez most kb akkora baromság volt, mint aki azt állította, hogy ez olyan, mint egy átskinezett Battlefront, meg olyan, mint a Cod
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
@rglaaf
veterán
válasz guftabi96 #1248 üzenetére
medic (felcser és járműszerelő egyben) mellett a pilot és a tanker kapott még szerepet. Csak ők ülhetnek be valamilyen harcjárműbe, vagy repülőbe. Elsődleges fegyverüknek az adott harci gépezet számít, ha kilövik alóluk a vasat, akkor minimális fegyverzettel, nem sok vizet zavarva igyekeznek életben maradni.
ez jól hangzik de ha a hullátol felveszed a cuccát akkor lehet tovább rambozik
gyiku vagyis pubon ismeretlenekkel kb nem lesz értelme beleülni szóval sulytalan lesz a páncélos mert a sok retard pubira hogy számithatnál amikor bf4 be se adnak lőszert a supportok
[ Szerkesztve ]
PSN:BiZzare_0 ️
-
sixpak
nagyúr
válasz guftabi96 #1253 üzenetére
Igen gyorsan felejt mindenki.
Ott is mindenki meg volt győződve róla, hogy hülyeség, rengeteg map lesz...hát lett.pohár: Mit nem értesz??
Ha te kedvet akarsz csinálni a saját játékodnak, akkor nyilván csak töredékét mondod el a dolgoknak??
Tuti, hogy négy helyszín x 2-3map lesz...Csabroncka: 60euroért vettem a SWBF-ot, gondolom ez is annyi lesz.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
pohár
félisten
hát igen, a BF4 revealnél is már minden mapot megmutattak jóelőre... oh wait
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Csabroncka
addikt
A D.E. előrendelésben 80€, tehát ha lesz prémium akkor az ezek szerint még drágább lesz, és kizárt hogy 60-ra levigyék az alapjátékot - horror
(mondjuk lehet, hogy őszre jó magyar forintunkkal, még éppen hogy 30K alatt benne lesz a prémium)
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
daveoff
veterán
Biztos jó játék lesz ez, ha meglesz a hangulata, igaz a tegnapi streamből a hangulatból nekem semmi nem jött át. Jók lesznek a korhű fegyverek, járművek, meg a pályák is biztos, DE ebből a játékból én fele akkora potenciált nem nézek ki, mint amire a BF4 még ma is képes. Még esetleg a kampány dob rajta kicsit, majd meglátjuk. Azért valószínűleg első napos vétel, mert érdekel, de nagyon kezdek kiábrándulni a DICE/EA párosból...
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
gyiku
nagyúr
válasz Csabroncka #1260 üzenetére
hat en 30k-ert biztos nem fogom a vasarlok taborat erositeni, nem tud xfactor es tsai meglevelcapozni, hogy ne igy legyen
hüllő
-
front3r
őstag
Amúgy nekem instant vétel lesz a játék eddig, de ez függ a további információktól. Még lehet meggondolom magam, ha valami orbitális hülyeség kiderül a játékról, amit eddig nem tudtunk.
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
Balika23hun
aktív tag
A battlefront-ban 4 bolygó volt kezdetben, nem pedig 4 map. BF3 és a BF4 is 10 map-al indult és azután jött a szokásos ingyen dlc. Nem hiszem hogy Európán belül ne tudnának 10 különböző helyszint találni.
(#1261) daveoff: Akkora potenciál volt a BF4-ben hogy harmad annyi időt nem játszottam vele mint a bad company 2-vel. Részemről nagyon is jó döntés a korszakváltás, bár jobban örültem volna a 2. vh-nak de bármi jobb mintha még egy modernkori battlefield jött volna.
[ Szerkesztve ]
Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
válasz Csabroncka #1260 üzenetére
Az internet korában minden lehetséges. Van olyan oldal ahol 42EUR-ért elő lehet rendelni. Majd beszerezzük olyan forrásból ahonnan olcsóbb.
(#1264) Balika23hun a BF4 nagyon gyenge lett összességében szerintem is a 3 után. A pályáktól hányni tudnék. Tartalmileg más meg nem nagyon változott a 3-hoz képest.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Tegla80
addikt
Hmm. A franya konzolosok ezt felesben bezzeg letudjak majd 50juro kornyeken premiummal.....
Sony® & PlayStation®
-
-
blaca83
őstag
Ma sikerült megnéznem a gameplay videókat...Egyenlőre még mindig azt mondom, hogy számomra nehéz szülés lesz az új BF, mert nem győzött meg.
Ahogyan többen is írtátok, "valami hiányzik belőle" egyenlőre. Nem hozza az előzőek hangulatát!!!
A "béta" után meglátom, hogy érdemes lesz-e megvenni.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
milan18
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék gépet venni Bf1 alá, gtx 1070 vidikari és nem tudom eldönteni hogy i5 6600kvagy 10k-val többért egy sima i7 6700-as lenne jobb? szerintetek? Ez már profitál a 8 szálból?
[ Szerkesztve ]
-
-
k-adi
nagyúr
az a youtuber miért van sapka-sálban? nem akarja, hogy felismerjék?
ja és még mindig nem tudja senki, hogy mi a zeneszám címe a live végén a piros EA logo alatt? ebben a videóban (SHAZAM nem segített )
-
milan18
aktív tag
Köszi! Azért kérdezem mert ugyan annyiba kerülne, a non-kás i7-hez picit olcsóbb hűtő és picit olcsóbb h-ás lap elég lenne.. és még így olcsóbb is talán mint a 6600k-ás konfig. Elég az i7 alapjáraton vagy turbóval hogy jól megpörgess a gtx 1070-et?
-
-
spanglee001
addikt
-
daveoff
veterán
válasz spanglee001 #1277 üzenetére
Ez nem az, de engem is érdekelne a zene, majdnem hogy az volt a legjobb a tegnap esti streamben....
Most néztem még pár gameplayt, szerintem battlefrontra jobban hasonlít a játékmenet, mint a bf-ekre.....sajnos....
v!ct0y: áá, köszi!
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
Csabroncka
addikt
válasz daveoff #1279 üzenetére
Pontosan ez jött vissza nekem, emellett a külső kicsit 1942 és COD 2 keverék felturbózva (ami nem baj). A grafika szép (ezzel most sincs baj a BF-ben), de az FPS karaktermozgáson nem sok fejlődést látok és az a jármű és karakter kijelölés egy vonallal szerintem viccesen béna.
Szokás szerint a balance és a szerverkommunikáció sok mindent fog változtatni a játékélményen + - egyaránt a béta alatt.
"in medias res"
-
Enton
addikt
Persze hiába a nagy Xbox exluzív hamarabb játszás meg ilyenek, BF1 az egyetlen aminek nem akarnak win/X1 crossplatformot. Pedig tuti hozna még pár vevőt a crossplatform.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
jety91
őstag
válasz Csabroncka #1280 üzenetére
Remélem azért mindenki aki szidja a gameplayt tisztában van azzal hogy ez egy PRE-ALPHA gameplay, ergo bármi változhat még (skin,hang,mozgás,játékmenet,stb-) októberig
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Csabroncka #1293 üzenetére
ó hagyjuk már ezt a hülyeséget a 4 pályával...
-
kisza25
félisten
válasz Csabroncka #1293 üzenetére
szerintem az alap játékban csak 1 pálya lesz, a másik3 pedig 3 dlc
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
pohár
félisten
válasz Csabroncka #1296 üzenetére
szerintem csak 20 órát lehet játszani a játékkal az áráért, másik 20 órákat lehet venni majd 15€-ért (na ez is pont ekkora szintű légbőlkapott marhaság volt)
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
sixpak
nagyúr
Neked tényleg nehéz a felfogásod, pedig a kioktató aláírásodból egész másra következtettem.
Akkor elmondom lassabban, hogy megértsd:
Szerintem simán elképzelhető, hogy az alapjátékban 4 helyszín lesz, mindegyiken belül mondjuk 3 map...az 12 pálya. Persze jobban belegondolva ez nem akkora probléma mint a SWBF-nál, mert mondjuk egy franciaországi helyszínen belül simán lehet 3 különböző map, nem úgy minta Battlefrontba, ahol az volt a különbség, hogy az egyiken jobbra volt egy szikla, a másikon meg balra kettő.
Tehát lehet, hogy nem így lesz (és ha igen, az sem biztos, hogy probléma, mert egy országon belül könnyen találni különböző felépítésű/domborzatú helyszíneket), de némi aggodalomra ad okot, hogy csak négy helyszínt említenek.
Szóval eddig azon kívül, hogy 3x leírtad mekkora faszság ez, még érdemi dolgot nem hallottunk tőled.
Úgy tűnik csak én aggódok amiatt, hogy a legutóbbi játékukban előálltak ezzel a koncepcióval, majd a BF1 kapcsán is csak 4 helyszínt emlegetnek....
Na, remélem így már tiszta a dolog.(#1299) Cris99: lol, ez horzsol.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest