Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andralin
aktív tag
válasz
maj-viktor
üzenetére
Hát ez elég durván hangzik.
Kínából jópárszor rendeltem már ugyanúgy a Banggood-tól, ingyenes postaköltséggel, ilyenkor kifizetek 1,30 eurót pluszba és kapok TN-t, amit ismer a Magyar Posta is és végig tudom követni a csomagot Kínától az itthoni kézbesítésig.
Itt meg kifizettem a legdrágább express postázási opciót mert sürgős lenne a csomag, 8 eurót fizettem pluszba és az országon belül nem is lehet nyomkövetni mi van a csomaggal? Ráadásul már 2 napot késik a csomag, az volt írva erre a legdrágább opcióra, hogy 3-8 munkanap a kézbesítés!

Ezek szerint ez az express dolog egy rohadt nagy lehúzás, kifizeted a sok pénz és sokkal kevesebbet kapsz érte mint az igyenes szállításnál! Úgyanúgy lassan ér ide, de a plusz pénzedért cserébe még TN-t sem kapsz hozzá!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Szép Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- Eladó Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Számítógép, Dell OptiPlex 5050, i5-7500, 8GB DDR4, 256 GB SSD, Win 10 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4464, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 32GB DDR4 3200
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

V/