- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fecogame: A csámcsogás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Néhányszor írtam itt a német posta átadási ponton eltünt tabletemről. Március elején rendeltem Eu priority szállításssal. Hosszas levelezés, vita után a héten megjött az utánküldött tablet. Kisfiam nem az áprilisi szülinapjára, de megkapta és boldogan használja. Csak azért írtam, hogy ha valaki hasonló cipőben jár, akkor kitartás.
-
JoinR
őstag
Úgy látom vége a jó világnak, nincs több 200 pontos 20% kupon a Points Mall-ban.
-
Razermazer
őstag
Nekem úgy néz ki, hogy szépen jövögetnek mindketten
Az expgdc adapter 9 napja utazik, és már a hollnad postánál van, vámkezelésen átesett angliába, most már felém jön.Ez meg a szuper szájmaszk
nem tudom miért keverték bele a magyar postát máris, hiszen 4 napja jön még csak, baromira nincs az még Europában.
-
válasz
Real_Necro #17933 üzenetére
Persze érdekelhet mindenkit, de pont az ilyenekért lett létrehozva ez a topik Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
-
Real_Necro
veterán
Betolom ide is, hátha valakit érdekel: [link]
Mi Home alá betolható
-
Kisbaloo
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltem telefont HK raktárból EU Priority Line-al, amit gyorsan fel is adtak. CQ..DE követési számot kaptam. 10 nap telt el (8 munkanap), de azóta is csak ennyi látszik a csomagkövetőkben: "The shipment has been processed by the sender. You will receive further information as soon as the shipment is received by DHL."
Kell e aggódnom, vagy ez normális?Milyen időt szoktak futni az ilyen csomagok, persze ha nem nyeli el a "bermudaháromszög"?
Köszi
-
válasz
luciferk #17924 üzenetére
Én nem akarlak meggyőzni semmiről, de az hogy Luxenburgból több mint 30 napja nem küldik el az mese. Egy dolog hogy ennél a nyomkövetőnél mit látsz, szoktak tévedni, a június 9 az még a Kínából történő elindulás szerintem. Csak a Luxemburgi posta tudná megmondani hogy tényleg náluk van már.
-
válasz
luciferk #17920 üzenetére
Mivel nem Luxemburgból küldik előbb oda meg kell érkeznie. Ha nem EU-s országi raktár a kiindulási hely akkor két fázisa van a szállításnak ha nem CN vagy HK a postai nyomkövetési szám vége. Elsőként eljuttatják a tranzit országba, majd onnan küldik Mo-ra. A hosszabb idő az első fázis. Június 9 előtt kezdődött meg a BG szerint a szállítás?
-
-
-
-
petipetya
nagyúr
A parcelsapp mit mutat rá? Nekem kínai csomag esetén hamarabb mutatmindent, mint a posta csomagkövetője, illetve egy USA csomag esetén például a minap 11:46-os kézbesítést írt, lementem ebéd után a postaládához, és ott volt benne a cucc. A psta nyomkövetője pedig semmit sem mutatott, csak este.
Az előző üzenetet tekintsd tárgytalannak, azt még a kávé előtt akartam beírni az egyik router topicba, csak félrement.
-
petipetya
nagyúr
Nekem legutóbb 2 nap telt el a feucht-tól számítva, úgyhogy még adj neki időt (alulról-felfelé):
26 Jún 2020 05:46 The shipment has arrived in the destination country/destination area DEUTSCHE POST - DHL PAKET
24 Jún 2020 08:00 Küldemény átadása nemzetközi szállításra HUNGARIAN POST
24 Jún 2020 08:00 Küldemény előkészítése szállításhoz HUNGARIAN POST
24 Jún 2020 06:48 Departure from outward office of exchange FEUCHT IFS
-
gabro0
őstag
Na most találtuk a postaládában a 29-én rendelt 1 hetes szállítási idővel ígért kábelt. Egész jó
Bezzeg a május végi rendelés majd 1 hónap alatt ért ide múltkor. (Mindkettő UK raktárból jött.)
Érdekes egyébként "prioritaire" van a csomagoláson, annak ellenére, hogy standard ingyenes szállítással kértem.
-
3u4ic
csendes tag
Feucht után 24 órával vagyok jelenleg.Visszenéztem az összes eddigi "dhl" (9db) csomagomat és 1 kivételével mindegyik 24 órán belül beért az országba.Ha vallásos lennék ez lenne az a pont amikor sűrű imádkozás közepedte frissitgetném a magyar posta oldalát.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest